Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Bekovi su vam odigrali na nivou....Lenon je prolazio pored Antoninija ali ne toliko cesto...kod gola je izradeo kao majmuna Jepesa.....Abate vam je dobar...sta keenjate....E sad sam se setio jos jedne gluposti...ajde onaj antonini i nije nesto u odbrani iako se trudi a i nije toliko los u napadu, ali valjda alegri kao trener treba da zna da mu kaze da mora uvek da stoji blizu lenona i da ga napada cim primi loptu i da ga uvek tera da bude ledjima okrenut golu...pa majku mu ne radi se to od juce, zato mislim da bi oddo bio dobro resenje na bekovskoj poziciji protiv brzih igraca jer zna to dobro da odradi,tako je i ronalda cuvao,tako su veceras i ovi iz arsenala radili, tako i treba...ali mi imamo retarda na klupi.....a ovaj antonini se use*e ko da messi stoji pred njim a ne lenon i gleda ga...joooojjj ja bih ga bolje cuvao....
i nervira me sto smo sad zbog ove dvojice mi ispali ne znam kakvi, pa i dowson je laktom ibru zveknuo, sandro je isao gatuzu direkt na koleno....opet najvise je sudija kriv sto se tako zakuvalo,a ova dvojica su se izvinili...mada su ispali magarci....
Dovson sigurno nije iso sa namerom da udari Ibru....svaki trener od malena te tako uci da skaces...ako neces lakat u glavu postavi ga ti...palasios je iso na gatuzovo koleno a ne sandro...a ovo...slazem se da je sudija ispao konj