A.C. Milan

E sad sam se setio jos jedne gluposti...ajde onaj antonini i nije nesto u odbrani iako se trudi a i nije toliko los u napadu, ali valjda alegri kao trener treba da zna da mu kaze da mora uvek da stoji blizu lenona i da ga napada cim primi loptu i da ga uvek tera da bude ledjima okrenut golu...pa majku mu ne radi se to od juce, zato mislim da bi oddo bio dobro resenje na bekovskoj poziciji protiv brzih igraca jer zna to dobro da odradi,tako je i ronalda cuvao,tako su veceras i ovi iz arsenala radili, tako i treba...ali mi imamo retarda na klupi.....a ovaj antonini se use*e ko da messi stoji pred njim a ne lenon i gleda ga...joooojjj ja bih ga bolje cuvao....
i nervira me sto smo sad zbog ove dvojice mi ispali ne znam kakvi, pa i dowson je laktom ibru zveknuo, sandro je isao gatuzu direkt na koleno....opet najvise je sudija kriv sto se tako zakuvalo,a ova dvojica su se izvinili...mada su ispali magarci....
Bekovi su vam odigrali na nivou....Lenon je prolazio pored Antoninija ali ne toliko cesto...kod gola je izradeo kao majmuna Jepesa.....Abate vam je dobar...sta keenjate....
Dovson sigurno nije iso sa namerom da udari Ibru....svaki trener od malena te tako uci da skaces...ako neces lakat u glavu postavi ga ti...palasios je iso na gatuzovo koleno a ne sandro...a ovo...slazem se da je sudija ispao konj :ok:

U revansu :
Abiati na gol (valjda ce se oporaviti)
Nesta i Silva obavezno u odbranu,to nam je jedina sansa da ne primimo gol.
Oddo desnog beka.
Levog opet Antonini, boljeg nemamo, osim ako se zambrotta ne oporavi ili ovaj villa dobije priliku da pokaze nesto, mada bi mogli probati i sa flaminijem na toj poziciji.
Mislim da se pirlo nece oporaviti, tako da u sredinu treba staviti merkela i boatenga(ako flamini igra beka) .
Po bokovima ih pritisnuti abateom i robinhom - pa njihovi bekovi nisu nista bolji od nasih , treba i mi njih tu da stisnemo.
I u napad Ibra i Pato.... ako bi ih napali od prvog minuta ovako ofanzivnom postavom njih dvojica bi imali puno prostora sto obojica znaju dobro da iskoriste.
Naravno bilo i dosta prostora i za njihove napade,ali ja stvarno mislim da smo bolji i ako bi hrabro krenuli da bi uspeli da ih otvorimo kao inter na pocetku prve utakmice.
E sad naravno,treba imati hrabrosti tako krenuti(a alegri nema sanse to da uradi) i ne praviti gluposti....

Bekovi su vam odigrali na nivou....Lenon je prolazio pored Antoninija ali ne toliko cesto...kod gola je izradeo kao majmuna Jepesa.....Abate vam je dobar...sta keenjate....
Dovson sigurno nije iso sa namerom da udari Ibru....svaki trener od malena te tako uci da skaces...ako neces lakat u glavu postavi ga ti...palasios je iso na gatuzovo koleno a ne sandro...a ovo...slazem se da je sudija ispao konj :ok:

Abate jeste dobar, ja sam vec pisao da se on jako popravio ove sezone, ali realno on je najvise uradio u napadu i zato bih ga ja gurnuo jos vise napred a postavio iza odda koji je isto pouzdan.
Anoninija ne krivim,on bolje i ne moze,a stvarno se puno trudi, samo mislim da je trebao stalno mnogo blize da bude lennonu,bolje bi prosao.
Jepes je jako ispao glup, trebao je jos da ceka, on se skoro u mestu bacio a lennon nije jos ni krenuo na njega.... :eek:
Ma samo kazem da se krljalo na obe strane, i da je sudija kriv....... ali jesmo ispali gori......

U revansu :
Abiati na gol (valjda ce se oporaviti)
Nesta i Silva obavezno u odbranu,to nam je jedina sansa da ne primimo gol.
Oddo desnog beka.
Levog opet Antonini, boljeg nemamo, osim ako se zambrotta ne oporavi ili ovaj villa dobije priliku da pokaze nesto, mada bi mogli probati i sa flaminijem na toj poziciji.
Mislim da se pirlo nece oporaviti, tako da u sredinu treba staviti merkela i boatenga(ako flamini igra beka) .
Po bokovima ih pritisnuti abateom i robinhom - pa njihovi bekovi nisu nista bolji od nasih , treba i mi njih tu da stisnemo.
I u napad Ibra i Pato.... ako bi ih napali od prvog minuta ovako ofanzivnom postavom njih dvojica bi imali puno prostora sto obojica znaju dobro da iskoriste.
Naravno bilo i dosta prostora i za njihove napade,ali ja stvarno mislim da smo bolji i ako bi hrabro krenuli da bi uspeli da ih otvorimo kao inter na pocetku prve utakmice.
E sad naravno,treba imati hrabrosti tako krenuti(a alegri nema sanse to da uradi) i ne praviti gluposti....

Didac Vilja nije prijavljen za LŠ.

Bilo bi bolje da Abate igra krilo, to i jeste njegova prava pozicija, a Oddo beka.

Pa mora Alegri da ide na sve ili ništa, nema šta da izgubi.

• Podržavam
Reactions: Gax
Ma on je samo trebao da suzi prostor da gurne lenona malo vise u stranu, nesta mu je cuvao ledja i krauca a vracao se i abate, samo da je sacekao,da je lenon gurnuo loptu pored njega malo blize golu mogao je i amelija da istrci...ma samo da je sacekao i zagradio prostor bolje bi uradio,ko zna sta bi bilo....a od ovoga nije moglo gore...pa on je samo legao dole, ja to ne mogu da shvatim o cemu je razmisljao.....
Dobar je lenon,ali mu nisu driblinzi kao ronaldinhovi covece...on uglavnom pravi varke telom, fora da ne ispadnes buzdovan je da gledas loptu a ne igraca ko antonini... yepes je verovatno gledao u pasulj gde da se baci....

nego gledam sada ovu barcelonu i arsenal...pa ja bih za ovog wilsheara odmah sada bacio 15 miliona samo da ga uzmemo...za koju godinu ni 50 nece biti dosta, decko je odlican!

@crni
Nije trebalo ni da igra ta dva finala...pa onda ne bi mogao nista ni da odluci...a ti ne bi to mogao da das za cinjenicu kako je on odlican igrac... On je najbolje igrao u Majorci...sve od tada je prosjek...

@piss
Ko to kaze da Lenon nije bolji od patuljka? Nemoj da dozvoljavas sebi da ti misljenje o fudbalerima kreira Walken, novinari koji ne znaju svoj posao i ostali navijaci Farse... Misljenje kreiraj sam...

A sto se Vilsira tice...Samo cu reci da MekEhrana nijesi gledao;)

Gatuzo započeo i drugu tuču u tunelu

Ratobornom Đenaru Gatuzu nije bilo dovoljno što se obrukao pred TV kamerama kada je glavom udario pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana, pa je kapiten Milana na toj utakmici pokušao i da u tunelu istera pravdu.

Svedoci tvrde da se na putu ka svlačionicama desio opšti haos i da fudbaleri Totenhema nisu hteli da popuste pod provokacijama nervoznih "rosonera".

Vođu konflikta Gatuza smirivao je povređeni Kevin Prins Boateng, kao i kapiten Alesandro Nesta rečima "Rino, moraš da prestaneš ili ćeš biti kažnjen mesecima".

Sebastijan Basong, kojeg je Gatuzo udario na terenu, našao se u sukobu sa Robinjom i Mariom Jepesom, a Masimo Odo je imao ulogu mirotvorca pre nego što je Zlatan Ibrahimović dobacio "nije gotovo" i zajedno sa Metjuom Flaminijem konačno odveo "Rina" u svlačionicu.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Gatuza, a ukoliko Stefan Lanoj nije u izveštaju podneo događanja iz tunela, fudbaler Milana bi možda i mogao da izbegne suspenziju od čak osam mečeva.

Metju Flamini neće sa naći na meti disciplinske komisije iako je Hari Rednap tražio od UEFA da to učine nakon "suludog divljačkog starta" nad Ćorlukom.

:rtfm: I posle su vam krivi Dzordan,Mika,Joca i Pera... :think:

Poslednja izmena:
Gatuzo odgovara u ponedeljak

Čak i ako Milan u Londonu nadoknadi 0:1 sa San Sira, Đenaro Gatuzo teško da će zaigrati u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Njega je UEFA optužila za "očigledno nesportsko ponašanje" i pozvala da se u ponedeljak pojavi pred Disciplinskom komisijom.

Gatuzo je za vreme utakmice sa Totenhemom ušao u verbalni duel sa pomoćnim trenerom gostiju Džoom Džordanom i rukom odgurnuo njegovo lice. Po završetku meča je napravio još gori prekršaj, kada je skinuo dres i Džordana udario glavom.

Minimalna suspenzija za napad na igrača ili drugog aktera utakmice izriče se na tri meča.

"Bio sam nervozan. Nisam želeo da ulazim u konflikt sa igračima Totenhema, pa sam napao Džordana. Obojica smo pričali na škotskom, koji sam naučio dok sam igrao za Rendžerse. Nije važno šta... Pogrešio sam i sada čekam kaznu", izjavio je temperamentni fudbaler sredine terena.

Džordan ima 59 godina i može da bude otac tridesetdvogodišnjem Gatuzu. Zanimljivo je da je škotski trener početkom 80-ih dve sezone nosio dres Milana!

Mondo

Gatuzo odgovara u ponedeljak

Čak i ako Milan u Londonu nadoknadi 0:1 sa San Sira, Đenaro Gatuzo teško da će zaigrati u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Njega je UEFA optužila za "očigledno nesportsko ponašanje" i pozvala da se u ponedeljak pojavi pred Disciplinskom komisijom.

Gatuzo je za vreme utakmice sa Totenhemom ušao u verbalni duel sa pomoćnim trenerom gostiju Džoom Džordanom i rukom odgurnuo njegovo lice. Po završetku meča je napravio još gori prekršaj, kada je skinuo dres i Džordana udario glavom.

Minimalna suspenzija za napad na igrača ili drugog aktera utakmice izriče se na tri meča.

"Bio sam nervozan. Nisam želeo da ulazim u konflikt sa igračima Totenhema, pa sam napao Džordana. Obojica smo pričali na škotskom, koji sam naučio dok sam igrao za Rendžerse. Nije važno šta... Pogrešio sam i sada čekam kaznu", izjavio je temperamentni fudbaler sredine terena.

Džordan ima 59 godina i može da bude otac tridesetdvogodišnjem Gatuzu. Zanimljivo je da je škotski trener početkom 80-ih dve sezone nosio dres Milana!

Mondo

3 utakmice je dovoljno...

Mada to nama ne ide puno na štetu, mi itekako možemo bez Gatuza.

jordan-acm1.jpg

Dzo Dzordan iz mladji dani :)

GATUZO STIDI SE!!!!

Sevidž: Gatuzo je smešan, a Flamini je uvek bio najslabija karika

Veteran Derbi Kauntija Robi Sevidž iskoristio je medijsku pompu u kojoj su se našli Đenaro Gatuzo i Metju Flamini nakon meča protiv Totenhema da se podseti njegovih nekadašnjih duela sa pomenutim tandemom.

Sevidž je otkrio da se jednom uhvatio u koštac sa ratobornim vezistom Milana koji je tom prilikom ispao smešan.

"Igrao sam za Vels i ugostili smo Italiju u kvalifikacijama za EP. Bilo je 1:1 kada je Trapatoni uveo Gatuza, a ja sam se odmah pobrinuo da mu pružim dobrodošlicu na teren. Uleteo sam u njega startom kojim bi on bio veoma ponosan i tu je sve počelo. Konstantno brbljanje, prigovaranje i suludi startovi, a za promenu, to nisam činio ja. Kada je Kreg Belami postigao pobedonosni gol Trapatoni je morao da izvede Gatuza nakon samo 23 minuta provedena na terenu. Ispao je smešan i propisno se osramotio", rekao je Sevidž.

Ratoborni vezista imao je priliku i da vodi duele sa Flaminijem, koji je uspeo da se za polusezonu ustali u timu Arsenala i iskoristi trenutnu šansu da se priključi Milanu.

"Flamini je uvek bio najslabija karika u Arsenalu kada god smo se susreli. On je najsrećniji fudbaler na svetu jer je prosto neverovatno kakvu je karijeru napravio sa tako ograničenim mogućnostima. Čisto sumnjam da će ikad zaigrati za neki klub vredan pomena nakon što mu istekne ugovor", rekao je Sevidž.

Džordan odgovorio Gatuzu

Jedan od glavnih aktera u incidentu koji se dogodio po završetku utakmice osmine finala Lige šampiona između Milana i Totenhema ispričao je svoju verziju. Pomoćni trener Totenhema, Džo Džordan odbacio je sve optužbe na njegov račun. Za Džordana nijedan deo optužbi koje je izrekao Klaudio Paskvalin nije tačan.

- To je jadno i netačno. Moglo bi da se okarakteriše i kao glupost i plod nečije mašte. Ali, ako su nešto želeli da izmisle, mogli su da budu malo originalniji. Italija će uvek imati značajno mesto u mom životu i ništa to ne može da promeni - rekao je za Sportsmail Džordan koji je igrao za Milan i Veronu, dok mu je ćerka učiteljica u Milanu. - Volim Italiju i ljude koji tamo žive. Ne znam zašto je tako postupio i znam da je delovalo kao da je sve bilo usmereno protiv mene.

Gatuzo je jedan obican smrdjivi lazov sve mu *****...i takvog coveka podrzavate :think:

Džordan odgovorio Gatuzu

Jedan od glavnih aktera u incidentu koji se dogodio po završetku utakmice osmine finala Lige šampiona između Milana i Totenhema ispričao je svoju verziju. Pomoćni trener Totenhema, Džo Džordan odbacio je sve optužbe na njegov račun. Za Džordana nijedan deo optužbi koje je izrekao Klaudio Paskvalin nije tačan.

- To je jadno i netačno. Moglo bi da se okarakteriše i kao glupost i plod nečije mašte. Ali, ako su nešto želeli da izmisle, mogli su da budu malo originalniji. Italija će uvek imati značajno mesto u mom životu i ništa to ne može da promeni - rekao je za Sportsmail Džordan koji je igrao za Milan i Veronu, dok mu je ćerka učiteljica u Milanu. - Volim Italiju i ljude koji tamo žive. Ne znam zašto je tako postupio i znam da je delovalo kao da je sve bilo usmereno protiv mene.

Gatuzo je jedan obican smrdjivi lazov sve mu *****...i takvog coveka podrzavate :think:

Pa to je izjavio Paskvalini...:mrgreen:

Gatuzo je veliki borac...pravi kapiten...:lol:

Nije mi jasno kako smo od ove ekipe - Dida,Cafu,Stam,Nesta,Maldini,Gattuso,Pirlo,Sedorf,Kaka,Inzaghi,Shevchenko.......spali na ovo sto smo sad.......a toliko para su dobili od ulaznica,tv prava,trofeja,prodaje sheve i kake....pa berluskoni nije morao 1 euro svoj da izdvoji,opet smo mogli kupiti dobre igrace........i dalje imati mocan tim....bas su nas upropastili...

Ja ne razumem zašto smo mi uopšte doveli ovog Didac Vilju, ako će non-stop da sedi na klupi, ma kakvi da sedi, nije ni pozvan...i tako će prolaziti vreme i prodaće ga, isto i za Onjevua, i Sokratisa, a verujem da bi bili sto puta bolji od Bonere, Jepesa, Antoninia...

• Podržavam
Reactions: Gax

Back