A.C. Milan

Pazi i ja sam us*o motku sto se tice ispita,tako da ti tu ne mogu puno pomoci...mogu da ti dam broj nekog lika koji pogadja ispitna pitanja,ako hoces?
A sto se neta tice ,vidim da se popravlja, konacno nema dve iste poruke jedna za drugom ;)

Pazi i ja sam us*o motku sto se tice ispita,tako da ti tu ne mogu puno pomoci...mogu da ti dam broj nekog lika koji pogadja ispitna pitanja,ako hoces?
A sto se neta tice ,vidim da se popravlja, konacno nema dve iste poruke jedna za drugom ;)

Jao brate strasno odvikao sam se od ucenja skroz, ovaj drugi semestar moram da pokidam ako hocu posle da mastam o budzetu... Nego da ne davim previse ima vaznijih stvari u zivotu - recimo vecerasnja utakmica. Da je Anceloti na klupi ne bih se plasio, 1:0 kod kuce i to je to. Ovako sta covek da ocekuje od Alegrija, nista verovatno, nadamo se da ce Silva i Nesta imati svoj dan u odbrani, Ibra i Robinjo u napadu i to je to. Moramo ih dobiti, oslabljeni su. Aj ziveli ;)

Ja ne znam sta je sa ovim Milanom. Dokle ce igrati sa 8 defanzivnih igraca. Ceo zivot igraju Pirlo Gatuzo Ambrozini. Sad kad su spojili Kasana, Ibru, Robinja, Pata, nadao sam se da ce to promeniti, ali i pored toga sto Pirlo i Ambrozini ne igraju, on ubacuje Silvu i Flaminija. Milan me podseca na Zvezdu u vreme Kosanovica :)

Ovo sto radi Gatuzo je sramota za fudbal:roll: Trebao ja da dobije crveni,ne mogu da verujem da su mu oprostili...Totenhem je odigrao odicnu utakmicu,igrralo se na noz,Flamini je isto bio zreo za crveni.

Golman je spasao Totenhem,sa one dve odlicne odbrane...Ali svaka cast Lenonu kako je presao ceo teren i asistirao Kraucu:worth:

Ako smo kao domaćini izgubili od Totenhema koji nije imao Bejla, šta će biti tamo kada budu imali Bejla?!
Al' ne mora da znači...

Sedorf ništa, kao da je zaboravio da igra fudbal, obilo se Alegriju stavljanje Silve u vezni red, siguran sam da bi bolje reagovao od Jepesa, koji je možda malo prerano reagovao kada ga je Lenon izbacio.

Al' Jepes je imao dve sjajne prilike, bolje od Ibre, Pata i Robinja zajedno...

Flamini je za ono trebao da dobije crveni, i Gatuzo je mogao, trebao je Algeri umesto jednog od dvojice da ubaci Merkela.

Ne može se ovako igrati, sa Gatuzom, Flaminijem u veznom redu, Gatuzo ne zna ni da šutne loptu...

Biće teško u revanšu, al' ne i nemoguće, samo da se vrate Pirlo, Boateng...i Silva nazad u odbranu...

Back