Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Vidis kolko neznas...mi nismo ni hteli taj stadion jer se nalazi u istocnom Londonu i ima atletsku stazu sto cekicarima nije smetalo....A vama Vest Hem uzeo olimpijski stadion ispred nosa pa nista![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis kolko neznas...mi nismo ni hteli taj stadion jer se nalazi u istocnom Londonu i ima atletsku stazu sto cekicarima nije smetalo....A vama Vest Hem uzeo olimpijski stadion ispred nosa pa nista![]()
Hteli smo da maknemo atletsku stazu,da uredi tribine....a to nam nisu dali...a i navijaci su bili protiv toga jer se nalazi u istocnom Londonu i klub bi morao da se zove Straford....Ko zna zašto je onda Tottenham tražio taj stadion, kad ga već nije htio...baš čudno
http://www.dangerhere.com/west-ham-get-olympic-stadium-backing/
Johnny Taraba druze u cemu je problem? Sta se desava sa tobom, reci ako mozemo da pomognemo.
Pazi i ja sam us*o motku sto se tice ispita,tako da ti tu ne mogu puno pomoci...mogu da ti dam broj nekog lika koji pogadja ispitna pitanja,ako hoces?
A sto se neta tice ,vidim da se popravlja, konacno nema dve iste poruke jedna za drugom![]()
Kako igra totenhem, uzivanje gledati...
Gatuzo kao pobegli pacijent iz SPB Laze Lazarevic. I Totenhem vodi u 80-tom minutu.
Čeka kontru preko jedinog brzog igrača u ekipi?
Ne bih baš rekao da je uživanje za gledati, ali se definitivno isplatilo.
Znao sam da je malo udaren u glavu, ali ja bih mu za ovo dao par mečeva suspenzije, čisto da se dozove malo.
Ja nista....samo da vas pozdravim![]()