A.C. Milan

Jedini koji moze promijeniti smjer ovog dvomeca je Pirlo... Ne bih volio da se Bejl, Defo, Kabul i Hadlston oporave jer onda bi bukvalno samo jedan tim igrao...
Iznova i iznova se pokazuje da je Ibrahimovic prosjek...
Sad jos samo da pogledam kako Eto nema pojma...i tu se prica o njima dvojici zaokruzuje...

Totenhem je previse jak... Siguran sam da cemo uzivati do kraja jer je i Milan borben...

Pokusaj van der Varta u prvom poluvremenu...i igra Lenona... No comment... :klap: :klap: :klap:
Fantasticna predstava Totenhema...blagi pad u drugom poluvremenu sto je bilo dovoljno da Milan napravi dvije sanse i to preko Jepesa:mrgreen:

Sudije su opet pokvarile vece... Previdjena su 2 crvena kartona za Milanove igrace i cist gol za Valensiju... Sto je mnogo, mnogo je...

@peti ligament
Nemoj da si ljubomoran sto igraju ljepse od tvog Mancestercica;) Nadam se da cete uspjeti da obezbijedite Ligu sampiona...FArguson, Veb, Daud i ostali igraci rade na tome;)

A Milanu organizator Pirlo u veznom, Ibra Pato i Robinjo napred, a i znatno bolje igraju u gostima. Nije gotovo nista, mada ima vece sanse totenhem.

Al' opet su matori k'o Biblija, ima Bejl i Lenon da trče krugove oko njihovih igrača. Ne bi me čudilo da padne goleada. 4 - 3 ili 3 - 2 ili tako neki rezultat.

Uglavnom, to sinoć je ionako bilo samo zagrevanje za večerašnji spektakl. Dva kluba koja igraju najlepši fudbal u Evropi. Mada bih dodao tu Ajaks i Borusiju, kao, onako, lične favorite. :D

Al' opet su matori k'o Biblija, ima Bejl i Lenon da trče krugove oko njihovih igrača. Ne bi me čudilo da padne goleada. 4 - 3 ili 3 - 2 ili tako neki rezultat.

Uglavnom, to sinoć je ionako bilo samo zagrevanje za večerašnji spektakl. Dva kluba koja igraju najlepši fudbal u Evropi. Mada bih dodao tu Ajaks i Borusiju, kao, onako, lične favorite. :D

Šteta stvarno što večeras putujem, pa neću moći da gledam tekmu.
A od nje najviše očekujem...

Jedini koji moze promijeniti smjer ovog dvomeca je Pirlo... Ne bih volio da se Bejl, Defo, Kabul i Hadlston oporave jer onda bi bukvalno samo jedan tim igrao...
Iznova i iznova se pokazuje da je Ibrahimovic prosjek...
Sad jos samo da pogledam kako Eto nema pojma...i tu se prica o njima dvojici zaokruzuje...

Totenhem je previse jak... Siguran sam da cemo uzivati do kraja jer je i Milan borben...

Pokusaj van der Varta u prvom poluvremenu...i igra Lenona... No comment... :klap: :klap: :klap:
Fantasticna predstava Totenhema...blagi pad u drugom poluvremenu sto je bilo dovoljno da Milan napravi dvije sanse i to preko Jepesa:mrgreen:

Sudije su opet pokvarile vece... Previdjena su 2 crvena kartona za Milanove igrace i cist gol za Valensiju... Sto je mnogo, mnogo je...

@peti ligament
Nemoj da si ljubomoran sto igraju ljepse od tvog Mancestercica;) Nadam se da cete uspjeti da obezbijedite Ligu sampiona...FArguson, Veb, Daud i ostali igraci rade na tome;)

covek odluci dva finala LS i nema pojma :confused: Krznati na cemu si, ako nije tajna?

Šta je Džo Džordan rekao Gatuzu?

Pomoćni trener Sparsa udario tamo gde je Gatuzo najslabiji.

Kažu da su ljudi iz Kalabrije, osim što stalno kukaju na državu, velike patriote.

I Rino Gatuzo ima taj naboj, pa je na neki način jasno što je onako poludeo na utakmica sa Totenhemom.

Fudbaler Milana je rekao da ga je Džo Džordan vređao tokom čitavog meča, a da je onda prešao svaku granicu.

Nije želeo da kaže šta je Rednapov pomoćnik, koji je zanimljivo, i sam nekada igrao za Milan rekao, ali je enigmu razrešio Klaudio Paskvalin poznati fudbalski agent.

"Rekao mu je ti j.... italijansko đubre, na šta je Gatuzo potpuno izgubio razum. Džordan ga poznaje i vrlo dobro je znao kako će Rino reagovati", rekao je Paskvalin.

Ibra ne cveta na proleće...

Šveđanin očajan u nokaut fazi Lige Šampiona. Brojke govore za sebe, a sinoćnji meč protiv Totenhema samo potvrdio ono što otkriva statistika.
Zvuči poražavajuće, Zlatan Ibrahimović je u nokaut fazi Lige Šampiona postigao 3 gola na 21 utakmici. Sve te pogotke dao je za Barselonu prošle sezone, što priznaćete, i nije baš toliko teško.

Njegov razvojni put, ukazuje da mu jednostavno ne ide u odlučujućim utakmicama u Evropi, iako je od odlaska iz Ajaksa, u leto 2004. igrao za najveće klubove na Starom Kontinentu, odnosno one koji su imali ambicije u Ligi Šampiona.

Sa Juventusom je u dve godine igrao jedno četvrtfinale i jednu osminu finala, bez ikakvog učinka.

Preselio se u Inter, takođe tri sušne godine u Ligi Šampiona, sa Barsom je stigao najdalje, do polufinala, u Milanu ga ne čeka baš svetla budućnost ove sezone u Evropi.

Za razliku od toga, u nacionalnim šampionatima je smrtonosan, neverovatno zvuči podatak da je u većem delu svoju karijere osvajao titule nacionalnog šampiona, on praktično ne zna kako je biti drugi.

"Nismo igrali dobro i biće nam teško u Londonu. Nedostajalo nam je hrabrosti u prvom delu. Posle meča u svlačionici je bila tišina. Ipak, u klubu kažu da će ovaj tim vrhunac dostići za par sezona", rekao je Ibra nakon poraza od Totenhema.

Kakav bre vrhunac za par sezona...? Za par sezona nekoliko igrača koji su juče počeli će biti u penziji...

Milan je uvek bio kurvarska ekipa i kad namanje ocekujes ti penzioneri pobede, ne retko i u zaustavnom vremenu. Imaju jak prekid i u sledecoj utakmici moze biti svacega iako dajem blagu prednost Totenhemu.

Ovaj Alegri je jedno nesposobno, zakrzljalo , usrano,slinavo pile...eto tako izgleda i toliko je pametan! Pa da li je moguce da je on sa takvom sredinom izasao na teren ?! Da li je moguce da se on opet pouzdao u matorog , mrtvog ,sedorfa kojeg boli k***** za sve? Cim sam video koja ekipa izlazi na teren , jasno mi je bilo.......
Jepes koliko god da je dobro odigrao u odbrani,Silva nikad ne bi onako kao kobila lego ispod lenona, em ga ovaj ne bi protrcao,em se Silva ne bi us*ao ko da je ne znam koji igrc ispred njega....
Silva je trebao da igra u odbrani a umesto njega Abate u sredinu i da trci napred vise nego sto je to radio utakmici,jer kad god je krenuo napred bilo je opasno.
Desnog beka je mogao da igra Oddo koji je u dosta dobroj formi,i ne bi imao problem brzine jer nije igrao bejl...a imali bi bar jednog igraca koji zna da centrira i izvede prekid(ono je bila sramota sinoc).
Isto tako Merkel je trebao da igra umesto onog lenjivca Sedorfa,imali bi brzu i tehnicki bolju sredinu ....ovako smo imali dva matorca i poceli glupo nadtrkujemo sa njima, i na kraju naravno nisu imali snage za napad....
Znaci Alegri je zeznuo utakmicu jer je najvecu odgovronost dao sedorfu, ovog boleo ku*ac za sve, lako ga zatvorili , mi igrali totalno nepovezano i izgubili celo poluvreme dok nismo poceli da igramo fudbal kad je ovaj izasao. i druga greska sto nije stavio dovoljno brzog igraca u odbranu da spreci ovakvu kontru....
Takodje smo trebali mi njih da stisnemo od prvog minuta,kao inter, da se oni use*u a ne mi, ali sa ovom ekipom to nije bilo moguce. juce su na momente igrali kao amateri,nikad nisam video toliko pogresnih dodavanje na milanovoj utakmici.
Totenhem stvarno nije igrao nista posebno,sva njihova igra se svodila na bunarenje na krauca, i kad smo se konacno setili da zatvorimo te pokusaje,posle toga nista nisu pokazali,osim tog jednog kontranapada.....
realno imamo bolji tim,i mogli bi ih pobediti u lodonu,ali kad bi igrali pravi igraci i na pravi nacin, ali sa ovom konjinom alegrijem to izgleda nije moguce.....ne mogu da verujem kako je taj covek dospeo da bude trener milana....
A sto se tice sve ove frke,mislim da je pogresio sudija koji je pustio igracima totenhema da od pocetka igra prljavo,a onda kad su i milanovi krenuli poceo da deli kartnone i onda oni popizdeli sto dobijaju kartone a ovi nisu pre toga...... ali svejedno nije trebalo to toliko da se otrgne kontroli,iznenadio sam se od ovog flaminija, a gatuzo je polupan skroz....tako da smo ipak na kraju mi ispali divljaci.....

Poslednja izmena:
Jos sinoc sam posumnjao, i ispostavilo se da je tako.
Ne moze iskusan igrac i kapiten kao sto je Gatuzo da popizdi bez razloga, pa jos u tako vaznoj utakmici.
a gatuzo je inace miran covek....daj be kao da ga znas od juce....nikad dzordan nije pravio problem...sigurno mu je to govorio posle onoga kada ga je Gatuzo gurnuo....pa je jos na kraj popizdeo i udario glavom...

Pa ako mu je stvarno to rekao onda je vala gatuzo trebao da ga ugazi g'o gnjidu.

A ko zna šta mu je rekao?!

Mada, to nije razlog da Gatuzo tako reaguje, on je kao ikusan igrač, svako bi rekao, koliko dugo igra, još kapiten, borben...

Al' on ne pokazuje nikakvo iskustvo, evo nekih primera:

Utakmica Milan - Inter, koja je završena 0-4, Gatuzo je napravio penal, i kasnije dobio crveni, najveći krivac za tu utakmicu.

Evo i ovaj poslednji derbi koji smo dobili 0-1, sudija je tu ladno mogao Gatuzu da pokaže drugi žuti, i crveni, mnogo mu je oprostio.

Evo i sada, mogao je da dobije crveni, i da uništi ekipu...kao neki klinac se ponaša...

Kakav bre vrhunac za par sezona...? Za par sezona nekoliko igrača koji su juče počeli će biti u penziji...

Pa da, kada oni odu.:mrgreen:

I još dođu neki...:D

Balotelli: 'Ima mesta za mene u Milanu!'

Mladi Italijan veruje da će jednog dana otići na ''San Siro''.

Napadač Manchester City-a, Mario Balotelli, odbacio je navode novinara o izajvama pojedinih igrača Milana i rekao da bi on i Cassano bili idealan tandem.

Nije tajna da Balotelli silno želi da pređe u redove ''Rossonera'' i odgovorio je na komentare da za njega nema mesta u Milanu.

''Ibra je rekao da za mene nema mesta zbog dolaska Cassana? E to nije tačno. Antonio je moj prijatelj i Milan je sa njim mnogo jači'', kaže talentovani špic ''građana'' koji se tek oporavio od povrede.

Milan je sinoć poražen od Tottenhama, a Balotelli veruje da će neki italijanski tim da osvoji Ligu šampiona.

''Ko će da osvoji LŠ? Inter? Ne, čekajte, mislim da će to da bude Milan. Želim da neko iz Italije uzme taj trofej'', zaključio je on.

Kupite ga više...:hahaha:

Možda i nije loše...ima da bijemo sve redom...:lol:

Back