Još jedna potvrda Lanetovog transfera
Milan Jovanović je na korak od prelaska u Milan. Nedavno je i sam Jovanović izjavio da je posao blizu realizacije, a ova vest je potvrđena i od strane čelnika Standarda iz Liježa. Potpredsednik belgijskog kluba Lusijen D'Onofrio je za belgijski "Sport" rekao da je Hamburg odbijen, kao i da su u toku poslednji pregovori sa Italijanima, pre svega vezani za cenu Laneta Jovanovića.
Fenerovi milioni za Laneta
Turski Fenerbahče je ponudio najbolje uslove srpskom reprezentativcu MIlanu Jovanoviću.
Posle Liverpula, Valensije,Milana, Hamburgera, Šalkea...u red za popularnog "Laneta" stao je i Fenerbahče.
Međutim, turski klub je odmah stao i na čelo kolone zainteresovanih. "Fenerbahče mi nudi, ni manje ni više, nego 12,5 miliona evra za tri godine. U pitanju je neto iznos. Taj novac koji Turci nude, ne mogu nigde da dobijem" izjavio je Jovanović za Sport.
Srpski napadač već mesecima je u centru pažnje evropske fudbalske javnosti. Međutim, sada se očekuje potez predsednika Standarda, koji se neće odreći obeštećenja za Jovanovića:
"Sumnjam da će ukoliko ja pristanem, gazda kluba moći da odbije Turke. I mene je pomalo sramota zbog odugovlačenja. Ljudi iz Valensije su već bili u Belgiji, izneli ponudu koja je maksimalno poboljšana sa njihove strane.Nikome se nisam obećao", kaže između ostalog Jovanović za "Sport".
Srpski reprezentativac se oporavlja u Srbiji od lakšeg hiruškog zahvata koji je obavio dr Popovića u Kataru.
E, sta ce od svega biti