A.C. Milan

Pa nije bas vazno samo to sto smo prosli...to sto smo drugi u grupi,moze gadno da nas zezne.... Sokantno je da smo izgubili 5 bodova protiv Ciriha! Za 180(+nadoknada 10 minuta) , od toga 30 minuta sa igracem vise, uspeli smo da postignemo samo jedan gol i to iz penala....a primili dva...... a real i marsej su ih pokidali...

Ako dobijemo Barcu nemamo cemu da se nadamo.....Chelsea je jak,Anceloti jako dobro poznaje ovu ekipu...Manchester je jak....Bordo razbio Bajern i Juve... Arsenal,Lyon,Sevillla ne zna se ko je bolji i nezgodniji......
A sa druge strane Bayern,Cska,Porto,Olimpijakos,Porto, Stutgart ili Unirea..... opasni ali ne kao ovi prvi.....
Zeznuli smo,ali ok....ionako nista nisam ocekivao od ove ekipe na pocetku sezone....i dalje mislim da nece uspeti do kraja da izguraju....
A i licno vise bih voleo da osvoje prvenstvo nego LS.....

Kako nije vazno?
Drugi smo ne iza bilo koga nego iza Reala,stvarno je glupo sto smo protiv Ciriha bacili bodove,ali sta je tu je idemo dalje...
Nemora da znaci da cemo puci od Barce,kako smo dobili Real na Bernabeu,tako isto mozemo dobiti Barcu,koja je na domacem terenu pukla od Rubina.
Videcemo koga cemo dobiti,moramo kad tada naleteti na nekog jakog.Ipak je ovo liga sampiona,ali mislim da mozemo daleko dogurati.:)

Pa Real smo dobili, zato je i glupo sto smo iza njih zbog bodova izgubljenih protiv ciriha koji je rupa...
Kad smo igrali u Madridu oni su bili rastimovani(jos uvek su) a i mogli smo i da izgubimo kako smo i pobedili, Barca je dve klase iznad Reala, mozemo ih dobiti ako nas potcene i budu imali los dan a mi najbolji moguci, a sanse za to su... :)
Pa da, ali ja sam samo rekao da smo zbog sopstvene gluposti uvalili sebe u tezu poziciju time sto smo drugi u grupi....

Pa Real smo dobili, zato je i glupo sto smo iza njih zbog bodova izgubljenih protiv ciriha koji je rupa...
Kad smo igrali u Madridu oni su bili rastimovani(jos uvek su) a i mogli smo i da izgubimo kako smo i pobedili, Barca je dve klase iznad Reala, mozemo ih dobiti ako nas potcene i budu imali los dan a mi najbolji moguci, a sanse za to su... :)
Pa da, ali ja sam samo rekao da smo zbog sopstvene gluposti uvalili sebe u tezu poziciju time sto smo drugi u grupi....

To protiv Ciriha sto smo uradili je velika glupost,mislio sam da cemo protiv Ciriha imati lakih 6 boda,ali se ispostavilo da nije tako.:confused:
Istina je da je Real tada bio rastimovan i bez najboljeg igraca Ronalda u obe utakmice,mnogo nam je znacila pobeda u Madridu.
Nadam se da cemo izbeci Barcu jel kad oni pocnu da kombinuju ispred gola ima da puknemo.
Mnogo bi bilo bolje dobiti Bordo,Lyon(ako bude prvi),pa i Mancester(koji smo 2007 dobili 3-0 na Meaci),mislim da je vazno izbeci Barcu,Celsi i Arsenal-posle onog izbacivanja.
Ja se nadam najboljem i da ce Milan sto dalje dogurati.

Poslednja izmena:
Milan Didi nudi novi ugovor

Nelson Dida, nekada prva figura Milana, sada "srećnik" kome "nije svanulo dok drugome nije..." ima šansu da od poslodavaca dobije produžetak ugovora.

Brazilac je za sada odigrao dobro sedam utakmica za ekipu koja se po njegovom povratku među stative domogla drugog mesta Serije A, a na tri meča nije primio ni jedan gol. Ugovor mu ističe na kraju sezone...

- Mediji su ti koji "ubijaju" Didu, ali on je mentalno izuzetno jak, što dokazuje i svojim ostankom u klubu. Da nije tako više ne bi ni bio ovde - izjavio je italijanskim medijima potpredsednik kluba Adrijano Galijani.

Defanzivac Monaka na meti Milana

Prioritet Milana u zimskom prelaznom roku biće ojačavanje odbrambene linije, a prvi na listi želja je fudbaler Monaka, Sedrik Mongongu. Kako piše "Il Corriere Dello Sport", Milan će dobiti 20 miliona evra zbog plasmana u osminu finala Lige šampiona, a taj novac rukovodstvo roso-nera će iskoristiti za dovođenje pojačanja.

Tehnički direktor kluba Arijedo Brijada smatra da je Mongongu neohodan ekipi, posebno nakon povreda Tijaga Silve, Ogučija Onijevua, Masima Oda i Đanluke Zambrote. Defanzivac Monaka je rođen u Kongu ali ima i francuski pasoš što će u velikoj meri olakšati transfer, a moći će i da nastupa za Milan u drugoj fazi Lige šampiona.

Kao potencijalna alternativa za Mongonga spominje se Davide Astori iz Kaljarija, ali klub sa Sardinije ne želi da pusti svog igrača pre leta.

Vezista Palerma na pragu "San Sira"

Prema navodima "Tuttosporta", 30-godišnji brazilac Fabio Simplisio bi na leto kao slobodan igrač trebalo da napusti Palermo i pojača redove Milana.

Dolaskom veznog fudbalera kluba sa Sicilije, kolonija Brazilaca u Milanu bi se dodatno povećala. Trener "roso-nera", Leonardo je navodno već kontaktirao svog zemljaka. Jedini problem oko realizacije ovog transfera predstavlja činjenica da su za Simplisia zainteresovani i rimski klubovi, Roma i Lacio.

Defanzivac Arsenala na meti Milana

Mladi fudbaler Arsenala Armand Traore nalazi se na meti Milana, a italijanski klub je spremio ponudu u vrednosti od pet miliona funti koju će uskoro poslati na adresu "tobdžija". Francuski igrač, koji igra uz levu aut liniju, je tek treći izbor trenera Arsena Vengera, koji prednost daje Gaelu Klišiju i Kieranu Gibsu, pa je Traore ove sezone odigrao samo tri utakmice. Traore, inače mladi reprezentativac Francuske, prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Portsmutu, a već u januari bi mogao da se preseli na "San Siro".

Katastrofa, protiv Palerma licili su kao sa pocetka sezone.
Ubedljivo najgori na mecu Pato. Leonardo umesto da ga zameni, uvodi Inzagija umesto Sedorfa.
Malo zivosti je uneo Flamini, steta sto mu nije dao sansu od pocetka.

Milan 0 - 2 Palermo
:(
Lose,ali dobro morao se prekinuti ovaj niz,Leonardo je sve zeznuo sto je od pocetka meca stavio Antoninia koji je igrao lose i protiv Ciriha,mislim da je trebao krenuti od pocetka sa Patom.
Borielo je promasio mnogo prilika,trebao je dati sansu Huntelaru.

Dobro je sto je Inter u Bergamu odigrao 1-1,pa sada zaostajemo 5 boda.

Poslednja izmena:
Da,pukli smo....moralo je jednom da se okrene i protiv nas....sve utakmice milana su jako rizicne... evo i danas, po 15-20 prilika na obe strane i to dobrih....mogli smo i mi da pobedimo kao sto smo u nekoj od prethodnih dobijenih mogli lako da izgubimo....stalno napadamo i ostavljamo dosta prostora drugima a odbrana nam suplja...

Leonardo uopste nema osecaj kada treba da napravi izmenu, to sam vec dosta puta primetio. a sad je od pocetka pogresio. prvo je do iznemoglosti forsirao ovih 11 igraca u svim takmicenjima a onda odluci da odmori Pata koji je fizicki najspremniji od njih i najopasniji u ekpi. Abate neprimetan, vec posle 15 minuta se videlo da nista nece uraditi, ja bih ga izveo posle pola sata a leonardo je cekao da primimo gol i onda uveo nezagrejanog pata- glupost. flamini treba vise da igra, dobar je i u napadu i u odbrani,ima dobar sut...

Huntelara ne znam zasto su kupili i zasto nije odigrao ni minut posle ona dva gola koja je dao?! mozda je odigrao 15 minuta u stvari....

Ronaldinho je genijalan, kakve lopte deli pa to je neverovatno. dobro je kombinovao sa sedorfom. borielo se ispromasivao....

Mikoli,Kavani i Bresano su nas razbili.

Sreca pa juve izgubio a inter nereseno...a opet steta sto nismo to iskoristili.... pogotovo jer nas cekaju utakmice sa fioretinom i juventusom u gostima....

i opet ce inter biti prvi jer milan i juve ne mogu da se sastave....
a ne bih da baksuziram ali krenulo je i sa povredama bitnih igraca,da je silva bio tu,bila bi druga prica u odbrani......nama jos uvek igra favali.....jeste da je bio solidan ali nije to sampionski tim...

i opet ce inter biti prvi jer milan i juve ne mogu da se sastave....
a ne bih da baksuziram ali krenulo je i sa povredama bitnih igraca,da je silva bio tu,bila bi druga prica u odbrani......nama jos uvek igra favali.....jeste da je bio solidan ali nije to sampionski tim...

Ma Silva ce se brzo vratiti,mada mene zanima kada ce se vratiti Onjevu,a sada bi nam i dobro doslo da je tu Jankulovski,da igra na mestu Antoninia.

Ma Silvio ce se brzo vratiti,mada mene zanima kada ce se vratiti Onjevu,a sada bi nam i dobro doslo da je tu Jankulovski,da igra na mestu Antoninia.
berluskoni-x.jpg

Ma Silva ce se brzo vratiti,mada mene zanima kada ce se vratiti Onjevu,a sada bi nam i dobro doslo da je tu Jankulovski,da igra na mestu Antoninia.
Marek je najslabija karika u nasoj postavi. Mislim da bi se Antonini bolje uklopio, uvek je dobro koristio sansu kad god ju je dobio i treba ga nagraditi.

Ne bi me čudilo da ga puko neki navijač Milana ... Ili čak Intera, pošto stoji u izveštaju da je napadač mentalno poremećen :D ...
Ne verujem da Gari ima mudda za tako nesto :lol:

Kako sam se smejao kad sam video sliku Berluskonija :) Ja mislim da ce pre biti neki navijac Milana,jer smatram Silvia jednim od glavnih krivaca za posrtanje Milana...
Pa dobro, jedno vreme je bio najzasluzniji za uspehe, trenutno ga vise brine politicka karijera a ovih dana se videlo i zasto...

Pato najbolji mladi igrač planete

00016298.jpg

Napadač Milana Alešandre Pato, izabran je za najboljeg mladog igrača sveta u izboru italijanskog sportskog dnevnog lista "Tuttosport". Mladi Brazilac će nagradu preuzeti od svog zemljaka, člana Mančestera junajteda Andersona, koji je nagradu dobio prošle godine.

Igrač Milana je ubedljivo slavio ispred crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića i napadača Barselone Bojana Krkića. Nakon što je saznao da je dobitnik prestižnog priznanja Pato je za italijanske medije izjavio:

- Vrlo sam srećan. Ova nagrada me čini ponosnim. Nadao sam se trofeju i prošle godine, kada sam završio na petom mestu. Nagrada je ipak opravdano završila u rukama Andersona. Nadam se da će sledeće godine ponovo trijumfovati Brazilac, Rafael da Silva iz Mančester Junajteda.

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić dobio je daleko najviše glasova publike, čak 47,5%.

Gatuzo ostaje na “San Siru”

00016321.jpg

Fudbaler Milana Đenaro Gatuzo produžio je ugovor sa klubom i na taj način prekinuo spekulacije vezane za nastavak njegove karijere. Ljubimac navijača roso-nera će ostati na "San Siru" do juna 2012. godine, objavio je klub na svom zvaničnom sajtu.

Gatuzo je nedavno izrazio nezadovoljstvo zbog male minutaže u klubu čiji je član od 1999. godine. Pod vođstvom Karla Anćelotija imao je zagarantovano mesto u prvom timu, međutim, početkom sezone italijanski stručnjak je otišao u Čelsi a klupu Milana je preuzeo Leonardo i Gatuzov status u klubu se promenio.

Ipak, uprava Milana je navodno Italijanu garantovala da će dobiti priliku da se dokaže i ponovo izbori mesto u prvoj postavi kada se u potpunosti oporavi od povrede. Gatuzo želi da igra u kontinuitetu kako bi zaslužio poziv selektora reprezentacije Italije Marćela Lipija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Za Gatuza su interes pokazali Čelsi i Mančester Siti, ali je produženjem ugovora dokazao svoju privrženost klubu u kojem će verovatno i završiti karijeru.

Uuuuu...jbga izvukli smo manchester....jako zeznuto..... ne mislim da su bolji, ali ferguson ce svakako naci nacin da zezne leonarda jer je daleko boji trener, jos Milanu sve zavisi kako krene koja utakmica,nikad se ne zna sta ce biti,dok je mancester stabilan, j prva utakmica se igra kod nas...... sve u svemu,nije dobro.... Milan mora u januaru da se pojaca da bi mogao da dogura dalje u LS a i prvenstvu, nece ova ekipa izdrzati jos dugo.... ali galijani kaze da necemo ikoga dovesti... stizu samo bekam i adiah, sto se vec znalo i ne moze se bas racunati zbog njihovih godina...

sto se tice same utakmice sa manchesterom,opet, ako Pato,Ronaldinho,Nesta i Silva odigraju kako treba(bez nekih katastrofalnih gresaka dide) ipak imamo dobre sanse

Poslednja izmena:

Back