.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Mada bi oni opet nasli neki izgovor...i rekli da su uradili sve kako su trebali, da je Milan osvojio prvenstvo sveta pre dve godine...kad se samo setim kako je Galijani smarao sa tim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije bas vazno samo to sto smo prosli...to sto smo drugi u grupi,moze gadno da nas zezne.... Sokantno je da smo izgubili 5 bodova protiv Ciriha! Za 180(+nadoknada 10 minuta) , od toga 30 minuta sa igracem vise, uspeli smo da postignemo samo jedan gol i to iz penala....a primili dva...... a real i marsej su ih pokidali...
Ako dobijemo Barcu nemamo cemu da se nadamo.....Chelsea je jak,Anceloti jako dobro poznaje ovu ekipu...Manchester je jak....Bordo razbio Bajern i Juve... Arsenal,Lyon,Sevillla ne zna se ko je bolji i nezgodniji......
A sa druge strane Bayern,Cska,Porto,Olimpijakos,Porto, Stutgart ili Unirea..... opasni ali ne kao ovi prvi.....
Zeznuli smo,ali ok....ionako nista nisam ocekivao od ove ekipe na pocetku sezone....i dalje mislim da nece uspeti do kraja da izguraju....
A i licno vise bih voleo da osvoje prvenstvo nego LS.....

Pa Real smo dobili, zato je i glupo sto smo iza njih zbog bodova izgubljenih protiv ciriha koji je rupa...
Kad smo igrali u Madridu oni su bili rastimovani(jos uvek su) a i mogli smo i da izgubimo kako smo i pobedili, Barca je dve klase iznad Reala, mozemo ih dobiti ako nas potcene i budu imali los dan a mi najbolji moguci, a sanse za to su...
Pa da, ali ja sam samo rekao da smo zbog sopstvene gluposti uvalili sebe u tezu poziciju time sto smo drugi u grupi....

Bolje da Pata nije uvodio.
Inace kod Palerma svaka cast Mikoliju, kad hoce da igra, cuda pravi.
i opet ce inter biti prvi jer milan i juve ne mogu da se sastave....
a ne bih da baksuziram ali krenulo je i sa povredama bitnih igraca,da je silva bio tu,bila bi druga prica u odbrani......nama jos uvek igra favali.....jeste da je bio solidan ali nije to sampionski tim...
Ma Silvio ce se brzo vratiti,mada mene zanima kada ce se vratiti Onjevu,a sada bi nam i dobro doslo da je tu Jankulovski,da igra na mestu Antoninia.
Ja mislim da ce pre biti neki navijac Milana,jer smatram Silvia jednim od glavnih krivaca za posrtanje Milana...Marek je najslabija karika u nasoj postavi. Mislim da bi se Antonini bolje uklopio, uvek je dobro koristio sansu kad god ju je dobio i treba ga nagraditi.Ma Silva ce se brzo vratiti,mada mene zanima kada ce se vratiti Onjevu,a sada bi nam i dobro doslo da je tu Jankulovski,da igra na mestu Antoninia.
Ne verujem da Gari ima mudda za tako nestoNe bi me čudilo da ga puko neki navijač Milana ... Ili čak Intera, pošto stoji u izveštaju da je napadač mentalno poremećen...

Pa dobro, jedno vreme je bio najzasluzniji za uspehe, trenutno ga vise brine politicka karijera a ovih dana se videlo i zasto...Kako sam se smejao kad sam video sliku BerluskonijaJa mislim da ce pre biti neki navijac Milana,jer smatram Silvia jednim od glavnih krivaca za posrtanje Milana...