A.C. Milan

I Dida je umeo da bude užasan...

Jedna dobra vest, povređenog Antoninija će najverovatnije menjati Zambrota koji se vraća protiv Napolija...

Али Дида је умео и да буде савршен буквално, једно време по мени био је најбољи на свету... Кад се само сетим како је скинуо слободњак Михајловићу у градском дербију. Најбоља интервенција голмана што сам ја видео до сад.

Дај Боже да не гледам Антонинија, улепшао си ми дан ако је то тачно. Замброта је бре представник старе Италијанске школе, колико год година имао и не био у форми бољи је од овог несрећника. Још Абатеа да склонимо некако, што се мене тиче може и Одо само овог плавушана да не гледам.

Ma Dida je tri sezone bio sjajan ...čupao je sve moguće i nemoguće...jedno vreme mislim da je bio baš najbolji golman na svetu, u boljoj formi čak i od tada neprikosnovenog bufona da se izrazim rečnikom naših komentatora ...... ali od kada su a spičili onom bakljom u vugla nije bio više svoj......

Da, bio je jedno vreme stvarno sjajan, ono protiv Intera u LŠ...al' ovih poslednjih sezona...:dash:

Vid' ovo...:hahaha:

Imao je još mnogo ispada...:mrgreen:

Па нисам покушавао да будем духовит али ајде хвала :) to je viше смејанје од муке контам......

Kad se setim odbrane: Dida, Nesta, Stam, Maldini, Kafu, Serzinjo... Pogledaj sad: Antonini, Abate, Bonera, Onjevu, Sokratis, do skoro Favali :dash: i Kostakurta :dash: dobro ajde ova dva zadnja su bar nekad bili dobri ali ovi ostali haos. Da nam nije Neste i SIlve bili bi negde na sredini tabele.

A što se tiče zambrotte on je trebao tek za mesec dana da udje u punu formu,ali čovek prvi trening posle operacije odradio sve full sa ostatkom ekipe :eek: i to sa svoje 34 godine.......
A ovaj Villa ће изгледа да заврши као и Монтелонго пре њега.....и Грими пре Монтелонга ако се неко њега сећа....купљен је исто као за левог бека , за две године одиграо једну утакмицу у купу и ено га сада у бенфики...

Au...dobar je Zambrota, najbolji po toj strani, levo on, desno Abate, koji igra sasvim dobro u poslednje vreme...

Pa da, tako će i Villa, nije prijvaljen za LŠ, a prijavljen povređeni Pipo...

Sećam se Grimija, znam da je kasnije otišao u Sporting, i dalje je tamo...video sam ga ne znam ove ili prošle sezone, dao odlučujući gol za Sporting pa prošli...u Ligi Evrope...

Isto kao i Onjevu, Sokratis (aj on i igra kao, za razliku od ovih)...

Ђони друже изгледа те опет зеза нет ... еј абате нам се доста поправио,изгледа не пратиш...тц,тц,тц...бежиш са часова....

Пратим брате, у одбрани је остао катастрофа. Џаба му та два, три пролаза по десној страни кад је позади шупаљ.

Нет ме јеббе само тако...шта ћу :-)

Али Дида је умео и да буде савршен буквално, једно време по мени био је најбољи на свету... Кад се само сетим како је скинуо слободњак Михајловићу у градском дербију. Најбоља интервенција голмана што сам ја видео до сад.

Дај Боже да не гледам Антонинија, улепшао си ми дан ако је то тачно. Замброта је бре представник старе Италијанске школе, колико год година имао и не био у форми бољи је од овог несрећника. Још Абатеа да склонимо некако, што се мене тиче може и Одо само овог плавушана да не гледам.

Umeo je da bude stvarno...:worth:

Al' kasnije...komedija...:hahaha::mrgreen:

Što se tiče Đanluke, on je meni najbolji po toj strani...:ok:

Evo, ovde sam video: http://www.acmilan-bih.tk/

Što se tiče ''plavušana'', meni se svideo u ovih poslednjih utakmica, kako je samo trčao, Oddo je bio užasan protiv Kjeva, al' dobro to nije njegova pozicija gde je ušao mesto Antoninija.

Mogao bi i Sokratis da igra mesto Abatea, al' o tome se i ne razmišlja.

Evo neki video kao 10 didinih najvecih gresaka,ali nisu mu ovo najgore greske neke su izostavili...uglavnom prvih 5 mesta su bas njegove greske(tamo negde posle 4 minuta) ali mnogo dobra fora sa galijanijem od pocetka.....

e da a to sto si rekao za slobodnjake, ja sam video samo jedan jedini put da je dida primio gol iz slobodnjaka i to je bilo vec kada je prolupao(protiv olimpijakosa) to me je najvise fascinirao kako je cupao te slobodnjake...umeo je jako dobro da se postavi, uhvati loptu ko krusku....a neki drugi bi se bacio....

Zabari izgubili jedno mesto u LS, dakle od sledece sezone 3 ucesnika. Svabe sad imaju 4 zbog jebbene Lige Evrope. Tako da cemo sledece sezone najverovatnije gledati Milan, Inter i Napoli a necemo recimo Romu, Juventus, Fiorentinu... nego Hanover, Majnc, Borusiju... Nepravda po meni, pa Nemcu su se preko Lige Evrope docepali mesta u LS. Nemaju kvalitet ljudi za LS niposto.

E offtopic: neki link za Djokovic - Federer posto niko ne prenosi. Ebem ti drzavu!!!

Ovaj klip sam ja baš sada tražio da postavim, al' nisam ga našao.

Odličan je klip, i ovo sa Galijanijem što kažeš.:mrgreen:

Ovde sam se jako iznervirao što smo izgubili, na oproštaju Maldinija, još i igrači Rome izašli sa majicama posvećenim Maldiniju.:(

Jao jeste taj od tottija u kupu sam zaboravio...mislim cak i da je dva primio iz slobodnjaka u tom dvomecu...a ovaj protiv ciriha nisam video,ali tad je vec pobenavio....

Zabari izgubili jedno mesto u LS, dakle od sledece sezone 3 ucesnika. Svabe sad imaju 4 zbog jebbene Lige Evrope. Tako da cemo sledece sezone najverovatnije gledati Milan, Inter i Napoli a necemo recimo Romu, Juventus, Fiorentinu... nego Hanover, Majnc, Borusiju... Nepravda po meni, pa Nemcu su se preko Lige Evrope docepali mesta u LS. Nemaju kvalitet ljudi za LS niposto.

E offtopic: neki link za Djokovic - Federer posto niko ne prenosi. Ebem ti drzavu!!!

To sam i ja vec pisao na onoj temi,neverovatna glupost...... pa jel moguce da nece prenositi djokovica ?! Kakvi retrdi, idoti, kreteni, cobani, budale.....

Pa onda je popio i jedan u kupu........

Jao to mi je bilo tako drago protiv messija .... su se svi popali na njega tada a Kaka ga otresao samo tako,ovaj ni bez lopte nije mogao da ga stigne...ali i to sto se govorilo,stvarno jeste izgledao brzi sa loptom nego bez nje :)

U 94. minutu, ide Ibrahimović kroz sredinu, Pato lijevo potpuno sam...i Ibra neće da mu je da, nego je pošalje put 16 i izgubi loptu...
Čini mi se da priča o njihovom neslaganju možda i ima realno uporište.

Najbolja utakmica Pata u Milanovom dresu :worth:

I ono sto je meni izuzetno drago, strelac drugog gola Kevin Prince Boateng na asistenciju Pata :klap

Ono sto je sad manje vazno, al treba pomenuti, penal kojim smo poveli je u najmanju ruku sumnjiv...bili smo mi mnogo bolji i pre i posle tog gola al pitanje je da li bi uspeli da probijemo led nekako...

Van Bomel takodje sjajan, nije duela izgubio, Jankulovski iznenadjujuce solidan, uspeo je nesto da uradi.

Nesta i Silva :worth:

U 94. minutu, ide Ibrahimović kroz sredinu, Pato lijevo potpuno sam...i Ibra neće da mu je da, nego je pošalje put 16 i izgubi loptu...
Čini mi se da priča o njihovom neslaganju možda i ima realno uporište.

A penal za Milan?Ono je bre smesno,ja ne znam na osnovu cega je sudija dosudio penal.A jos je pre toga bila opasna igra igraca Milana,cist faul.Sudija je ovaj mec okrenuo na stranu Milana,a mozda i celu borbu za scuddeto,jer Milan nije mogao do gola pre penala,tek onda kad se Napoli otvorio,su im uvalili jos dva..Samo se nadam da ce biti posteno sudjenje sledece nedelje Juve-Milan i za par nedelja Milan-Inter,pa ako Milan dobije onda zasluzuju scuddeto.
Ovo danas je bilo smesno...Pato je posle odlicno odigrao,ali ponavljam ko zna sta bi bilo da nije bilo tog penala.

Shinteri se ponadali da ce Milan da kiskne, ali to moze ali juce :)

Sto se tice penala, moguce da je bio sumnjiv, ali ja mislim da je to nadoknada za ono sto nije svirano u prvom poluvremenom kad je ibra bio oboren u 16 :)

Back