A.C. Milan

1:1
auu ovaj kjevo, proterace ih berluskoni u trecu ligu.... kad je bila proslava za 20 godina od kad je dosao u milan,isto igali sa njima kod kuce i gubili 1:0 ,igralo se do 97-og minuta dok Sheva nije izjednacio :mrgreen:
al ta utakmica nije ni bila bitna ni zbog cega drugog...

E milanisti vi nekom nesto govorite,a sad ste dali neregularan gol protiv Kjeva...Znaci neverujem Robinjo primi loptu rukom ispred gola i da gol,sudija nista sve je regularno...:confused:

Mada kad bolje razmislim,danas je 25 godina od kada vas drzi Berluskoni,ljubitelj maloletnih devojcica,pa morate da pobedite :D

Jeste Robinjo namestio rukom...dešava se...al' on je ''samo'' namestio, a vi dajete golove rukama...:per:

Dobro je, pobedili smo, i opet smo na +5 od Intera...

Pato...:worth:

Hteo je on da ga da, pa to ti je...i uspeo je...vidi se da sa Ibrom nije baš u najboljim odnosima, nije hteo par puta da mu doda, kao ni Ibra njemu, to ne valja ni malo...

Tiago Silva i Nesta...:worth:

Abate isto odličan, Oddo je imao svojih momenata...:mrgreen:

Važno da se vratio Boateng...:ok:

Dusane to sa tog derbija nema veze sa ovim danas;)

Elem,realno nemate pravo da se zalite,jer ste danas pobedili uz pomoc sudije...

Kjevo: "Za Milan nisu ista pravila..."
*

Veronezi ljuti nakon današnjeg poraza.
Golman Sorentino kaže da je sudija video šta se desilo.

"Mene niko ne može da ubedi da nije video potez Robinja. Video je ceo stadion, ali jedna su pravila za nas, druga za Milan", bljuvao je vatru golman "Letećih magaraca".

On dodaje da je ova situacija odlučila pobednika.

"Da nije bilo toga, utakmica bi dobila sasvim drugačiji tok, to je jasno", zaključio je Stefano Sorentino.

Trener Pioli je razočaran.

"Sudija je video šta je Robinjo uradio, šta da kažem kad izgubimo ovako. Ali to je stara priča, ne vredi, jednostavno je tako", uzdiše trener Veroneza.

Dusane to sa tog derbija nema veze sa ovim danas;)

Elem,realno nemate pravo da se zalite,jer ste danas pobedili uz pomoc sudije...

Kjevo: "Za Milan nisu ista pravila..."
*

Veronezi ljuti nakon današnjeg poraza.
Golman Sorentino kaže da je sudija video šta se desilo.

"Mene niko ne može da ubedi da nije video potez Robinja. Video je ceo stadion, ali jedna su pravila za nas, druga za Milan", bljuvao je vatru golman "Letećih magaraca".

On dodaje da je ova situacija odlučila pobednika.

"Da nije bilo toga, utakmica bi dobila sasvim drugačiji tok, to je jasno", zaključio je Stefano Sorentino.

Trener Pioli je razočaran.

"Sudija je video šta je Robinjo uradio, šta da kažem kad izgubimo ovako. Ali to je stara priča, ne vredi, jednostavno je tako", uzdiše trener Veroneza.

Znam da nema, samo da pokažem kako vi dajete golove (i to nama).

Mi samo nameštamo rukama, a vi dajete.:mrgreen:

I mi nismo pobedili tim golom...:D

Alegri: "Robinjova ruka? Brazilci tako štopuju loptu"

Trener Milana priznaje da je njegov fudbaler koristio ruku, ali smatra da sudije ponekad greše i to ne namerno.

Jasno, Alegri je pokušao da minimizira priču o golu Robinja, koji je neregularan.

"Neću da vas lažem, i sa klupe je izgledalo da je primirio loptu rukom, ali ne mislim da je sudija namerno to prevideo. Patu je zbog iste stvari poništen gol protiv Ćezene, Brazilci tako štopuju loptu. Arbitri ponekad greše, ali to nije namerno", rekao je Alegri.

On se radije bavio drugim situacijama na utakmici.

"Zaslužili smo pobedu, uspeli smo da prevaziđemo šok nakon što je Kjevo izjednačio. Podigli smo glavu i stigli do veoma važnih bodova", dodaje Alegri koji je pohvalio Pata.

"Imao je tešku sezonu, jer ga muče povrede. Sada je to iza njega i biće veoma značajan u ovoj borbi za titulu sa Napolijem i Interom", zaključio je mladi trener Milana.

UEFA kaznila Gatuza sa četiri meča suspenzije

Ratoborni vezista Milana Đenaro Gatuzo može da bude zadovoljan odlukom UEFA koja ga je kaznila sa samo četiri meča neigranja nakon udaranja glavom pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana i haosa koji je napravio posle meča sa "pevcima".

Gatuzo je tokom meča odgurnuo Džordana kraj aut linije, a nakon završetka susreta uneo mu se u lice i tom prilikom ga udario glavom, zatim i pokušao da udari Sebastijana Basonga koji je uleteo da smiri situaciju.

Svedoci iz tunela San Sira tvrde da je kapiten Milana na toj utakmici pokušao da se obračuna i na putu ka svlačionici, ali da su ga Kevin Prins Boateng i Alesandro Nesta nekako smirili pre nego što ga je Zlatan Ibrahimović sklonio sa strane.

Gatuzo je dobio u automatsku suspenziju zbog dobijenog trećeg žutog kartona, pa će zapravo biti suspendovan na pet mečeva, a Milan ima tri dana da uputi žalbu UEFA na donešenu odluku.

UEFA kaznila Gatuza sa četiri meča suspenzije

Ratoborni vezista Milana Đenaro Gatuzo može da bude zadovoljan odlukom UEFA koja ga je kaznila sa samo četiri meča neigranja nakon udaranja glavom pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana i haosa koji je napravio posle meča sa "pevcima".

Gatuzo je tokom meča odgurnuo Džordana kraj aut linije, a nakon završetka susreta uneo mu se u lice i tom prilikom ga udario glavom, zatim i pokušao da udari Sebastijana Basonga koji je uleteo da smiri situaciju.

Svedoci iz tunela San Sira tvrde da je kapiten Milana na toj utakmici pokušao da se obračuna i na putu ka svlačionici, ali da su ga Kevin Prins Boateng i Alesandro Nesta nekako smirili pre nego što ga je Zlatan Ibrahimović sklonio sa strane.

Gatuzo je dobio u automatsku suspenziju zbog dobijenog trećeg žutog kartona, pa će zapravo biti suspendovan na pet mečeva, a Milan ima tri dana da uputi žalbu UEFA na donešenu odluku.

Da, baš je uleteo da smiruje situaciju, vuče Gatuza za zuluf.

Inače, dobra je kazna...a mi nismo na gubitku!:mrgreen:

Миланова капитенска трака представља институцију за себе. Истина је да Гатузо није први капитен али не би смео бити ни други, ипак су ову траку пре њега носила господа типа Барезија, Малдинија... Некако би Неста био логичан наследник или можда Пирло који је чини ми се капитен Италије. Дакле ко је дао траку Гатузу свака му част, укаљао је углед клуба и тиме умањио вредност ношења те траке... једноставно он не заслужује да има оно што су имали Барези и Малдини.

Миланова капитенска трака представља институцију за себе. Истина је да Гатузо није први капитен али не би смео бити ни други, ипак су ову траку пре њега носила господа типа Барезија, Малдинија... Некако би Неста био логичан наследник или можда Пирло који је чини ми се капитен Италије. Дакле ко је дао траку Гатузу свака му част, укаљао је углед клуба и тиме умањио вредност ношења те траке... једноставно он не заслужује да има оно што су имали Барези и Малдини.

Pirlo je bio kapiten reprezentacije dok se nije vratio Bufon, a protiv nas u Đenovi kapiten je bio Zambrota.:D

I ja mislim da Nesta to najviše zaslužuje, ni Pirlo nije loše, jedino što je igrao u Interu, al' neko od njih dvojice bi trebalo da bude...

Gatuzu je data zato što je jako borben, sve bi dao za ekipu...često pretera u tome...:mrgreen:

Protiv Totenhema, pošto sigurno neće igrati Gatuzo, a najverovatnije ni Ambrozini, ni Pirlo...Nesta će biti kapiten...:ok:

Nadam se da ni sedorf nece igrati....a i on je sto se tice kapitenstva iz nekog razloga ispred Neste.......

Ja bih je naravno prvo dao Ambroziniju, pa Pirlu, pa onda Nesti.....na trecem mestu gatuzo(ybg zasluzuje vise nego ostali) pa onda sedorf(ako vec mora da igra)

Nadam se da ni sedorf nece igrati....a i on je sto se tice kapitenstva iz nekog razloga ispred Neste.......

Ja bih je naravno prvo dao Ambroziniju, pa Pirlu, pa onda Nesti.....na trecem mestu gatuzo(ybg zasluzuje vise nego ostali) pa onda sedorf(ako vec mora da igra)

Neće valjda Sedorfa, video je i Alegri da ne valja...

Kapiten treba da bude i neko ko je najčešće u timu, kao što je Vidić u Mančesteru.

Kod nas niko ne igra stalno, čak je i Abijati bio kapiten u jednoj utakmici...

Ja sam najviše za Nestu i Pirla, jer su važni igrači i uvek su u timu, osim kada su povređeni...i normalni su :D...Ambrozini je dobar...al' nije toliko važan kao ova dvojica...

Ali Ambrozini je ubedljivo najduze u klubu.....vec 16 godina.....i kad nije povredjen igra standardno...veliki borac,nikad nije pravio probleme,nije hteo da ide ni kad je bio rezerva....

To sve stoji, i ja tako mislim, i poštujem Ambrozinija.

Jedini je problem što nije toliko bitan igrač, da budemo realni, ne zna da uputi šut ka golu, isto i Gatuzo, toga se moramo rešavati, to su spori igrači koji ne mogu da se nose sa nekim jačim timovima, pre svega u LŠ.

Naša sredina bi trebala da bude, Pirlo, Flamini, Boateng...

Zato mislim da bi Nesta ili Pirlo trebali da budu kapiteni, jer znače timu više nego Ambrozini, Gatuzo i Sedorf.

Ma nasa sredina se krpi kako stignemo, a i svi igraci koji zasluzuju da budu kapiteni su cesto povredjeni....imamo desetak igraca kojima isticu ugovori, odavno je bilo krajnje vreme da se napravi cistka,ali nadam se da ce bar sad konacno to uraditi, i kupiti 4-5 mladih dobrih igraca da opet imamo mocan tim...a od tih koji bi ostali svakako Nesta ili Pirlo za kapitena..... mislim da ce pre Pirlo jer je duze u klubu, tako je i sada...ali meni svejedno , obojica su legende .....

inace mislim da ni sredina pirlo,flamini,boateng isto tako nije dovoljna za najjace timove u LS ... treba nam jedan igrac svetske klase umesto flaminija ili boatenga (i u slucaju pirlove povrede) + mladi merkel ..i to ce onda biti ok.

Hajde da vidimo ko će "Patka" isterati iz tima...

http://2.***************/-pUX_v-8H_gE/TWPF8NYmvzI/AAAAAAAAD1A/GZaoT4PYJiE/s1600/Barbara%252BBerlusconi%252BAC%252BChievo%252BVerona%252Bv%252BAC%252BMilan%252BaKPjY32Q3OFl.jpg

Alexandre Pato je verovatno najuticajniji igrač u svlačionici Milana. Tabloidi na Apeninima tvrde da je u vezi sa Berlusconijevom ćerkom.

Već smo pisali o Barbari Berlusconi, ćerki italijanskog premijera iz braka sa Veronicom Lario.

Barbara se priključila Milanu, bavi se sektorom komunikacija, završila je filozofiju, a u budućnosti je vide kao predsednicu Milana.

Prošlog meseca je objavila da se rastaje od oca svoje dvoje dece, bankara Giorgio Valaguzze.

Izgleda da se brzo utešila, bila je na tribinama Bentegodija u nedelju protiv Chieva, na proslavi četvrt veka Milana u Berlusconijevim rukama.

Posebno se radovala kada je Pato postigao pogodak za pobedu "Rossonera" što je samo pojačalo glasine.

I sam fudbaler ima jedan brak iza sebe iako je jako mlad, razveo se prošle godine posle samo sedam meseci od glumice Stefanie Brito (to je ona devojka kojoj je pokazivao srce kada postigne pogodak)...

Ma nasa sredina se krpi kako stignemo, a i svi igraci koji zasluzuju da budu kapiteni su cesto povredjeni....imamo desetak igraca kojima isticu ugovori, odavno je bilo krajnje vreme da se napravi cistka,ali nadam se da ce bar sad konacno to uraditi, i kupiti 4-5 mladih dobrih igraca da opet imamo mocan tim...a od tih koji bi ostali svakako Nesta ili Pirlo za kapitena..... mislim da ce pre Pirlo jer je duze u klubu, tako je i sada...ali meni svejedno , obojica su legende .....

inace mislim da ni sredina pirlo,flamini,boateng isto tako nije dovoljna za najjace timove u LS ... treba nam jedan igrac svetske klase umesto flaminija ili boatenga (i u slucaju pirlove povrede) + mladi merkel ..i to ce onda biti ok.

Ja sam više za Nestu, jer je Pirlo igrao u Interu, mada sve jedno, obojica su sjajni fudbaleru, razumni...

E da...ja sam pre da se mesto Flaminija kupi neki, Boateng je dobar...

Што се тиче постављања капитена мислим да је Сер Алекс Фергусон објаснио како се то ради. Рио Фердинанд а поготову Гигс и Сколс су неупоредиво дуже у клубу од Видића (њих двојица по 20 година ако не и више, Гигс је дошао у МАНУ са 14 година) али једноставно немају такав континуитет добрих игара као наш ас и нису толико важни за тим као Србин, плус су на заласку каријере. Један Руни такође има сада већ позамашан стаж али ни он је није заслужио више од Видића који је добивши траку постао још бољи играч што доказује његову величину јер није подлегао притиску. Сличан потез би ми рецимо могли да направимо са Т. Силвом рецимо за 2 сезоне јер од њега се очекује да буде стуб одбране још барем 5,6 година...ако га не спрече повреде или га не отерамо као Каку. Што се данашњег капитена Амбра тиче не можемо рећи да је лидер на терену као што су то Неста рецимо, или Пирло мада он никако да се опорави. Дакле по мени је Неста једини логичан и прави избор.

Наша најјача тројка тренутно је Ван Бомел, Пирло и Боатенг. Фламини, Седорф, Амбро и Гатузо солидне измене. Невиђено смо се сјеббали продавши Гуркуфа али управа се може искупити рецимо ако искешира Арсеналу колико год тражи за Вилшера јер мали вреди, зна дечко. За годину, две ће му цена скочити на 40 милиона најмање!

Што се тиче постављања капитена мислим да је Сер Алекс Фергусон објаснио како се то ради. Рио Фердинанд а поготову Гигс и Сколс су неупоредиво дуже у клубу од Видића (њих двојица по 20 година ако не и више, Гигс је дошао у МАНУ са 14 година) али једноставно немају такав континуитет добрих игара као наш ас и нису толико важни за тим као Србин, плус су на заласку каријере. Један Руни такође има сада већ позамашан стаж али ни он је није заслужио више од Видића који је добивши траку постао још бољи играч што доказује његову величину јер није подлегао притиску. Сличан потез би ми рецимо могли да направимо са Т. Силвом рецимо за 2 сезоне јер од њега се очекује да буде стуб одбране још барем 5,6 година...ако га не спрече повреде или га не отерамо као Каку. Што се данашњег капитена Амбра тиче не можемо рећи да је лидер на терену као што су то Неста рецимо, или Пирло мада он никако да се опорави. Дакле по мени је Неста једини логичан и прави избор.

Slažem se, i ja sam za Nestu, a potom Pirlo.

Bilo bi dobro to sa Silvom, kada bi Nesta otišao, mada ne verujem...

Наша најјача тројка тренутно је Ван Бомел, Пирло и Боатенг. Фламини, Седорф, Амбро и Гатузо солидне измене. Невиђено смо се сјеббали продавши Гуркуфа али управа се може искупити рецимо ако искешира Арсеналу колико год тражи за Вилшера јер мали вреди, зна дечко. За годину, две ће му цена скочити на 40 милиона најмање!

Trebali bi da kupimo još jednog za sredinu, da igra uz Pirla i Boatenga...ne spominji tu glupost za Gurkufa!:dash:

I Lorisa smo mogli dovesti...:dash:

Ne verujem za Vilšira, ne bi ga ni Arsenal tako lako pustio, a i to nije naš stil...

Back