A.C. Milan

Pa kad ste vezare.

Da ste lepo doveli ovog Mekdonaldsa, svih tih šestorica zajedno bi vam bili suvišni, a i Pirlo sa njima.

Pa previse je Milan mali klub za Mekdonaldsa i Palasisuosa... salu na stranu,isto tako je i sa onim Montelongom..i njega su doveli(levi bek) i izgleda ga zakljucali u neki podrum....

Da, neće oni u tako male klubove...

Nisu ga zaključali...:mrgreen: Poslat je na pozajmicu u Bolonju...:D

Inter pobedio 1:0 ... golom iz ociglednog ofsajda ( posle kurvanjski izvedenog prekida...).
Moramo pobediti kjevo da bi ostali na 5 bodova od njih jer nam idu utakmice sa napoliem i juventusom i kiksevi su svakako ocekivani....... dok inter gostuje sampdoriji i docekuje djenovu...nisu ni njima bodovi sigurni, mada kako je krenulo izgleda im pomaze sam ferguson.....

negde oko 40-te sekunde se najbolje vidi....

Inter pobedio 1:0 ... golom iz ociglednog ofsajda ( posle kurvanjski izvedenog prekida...).
Moramo pobediti kjevo da bi ostali na 5 bodova od njih jer nam idu utakmice sa napoliem i juventusom i kiksevi su svakako ocekivani....... dok inter gostuje sampdoriji i docekuje djenovu...nisu ni njima bodovi sigurni, mada kako je krenulo izgleda im pomaze sam ferguson.....

Ne znam koliko je ovo ofsajd?!

Kada je Kharja šutao, Ranokia je bio u ofsajdu (al' on nema veze - nije uticao na igru), a i lopta je koliko vidim udarila igrača Kaljarija...auto - gol...:confused:

Ne znam koliko je ovo ofsajd?!

Kada je Kharja šutao, Ranokia je bio u ofsajdu (al' on nema veze - nije uticao na igru), a i lopta je koliko vidim udarila igrača Kaljarija...auto - gol...:confused:

Ne, udarila je Ranokiu - zvanicno mu je pripisan gol...a i vidi se bolje iz drugog ugla, klinki na neki snimak koji ti pored izadje...

evo ti,ipak, ovde se odmah vidi

Poslednja izmena:

Hehe..Kako Intera seru auto-golovi...Obe prethodne utakmice su resili auto-golovima...

A u LŠ, sezoni 2003-04...dobili smo ih kao domaćini 4-1, a onda u revanšu oni nas dobili 0-4...:eek::(

Markirali nam sve igrace osim gatuza i upalilo...... da ne poverujes...a ta sezona je stvarno bila luda u LS........
joj kako sam se tad s*****o, a prvu utakmicu kako smo dobro osigrali.... shevchenko je tada dao fenomenalan gol...pirlo imao onu sjajnu asistenciju...ma haos......

Markirali nam sve igrace osim gatuza i upalilo...... da ne poverujes...a ta sezona je stvarno bila luda u LS........
joj kako sam se tad s*****o, a prvu utakmicu kako smo dobro osigrali.... shevchenko je tada dao fenomenalan gol...pirlo imao onu sjajnu asistenciju...ma haos......

Baš luda...Partizan bez poraza kući...doduše i bez pobede...:mrgreen:

Gatuzo sada postao opasan, gle kako asistira...:D

Koji ofsajd...:mrgreen:

Pa jesi pogledao na ovaj drugi klip sto sam ti ubacio? Vidi se odmah na prvom snimku, ovaj iz kaljarija je iza njega nije mogla njega da pogodi,pogodila je ranokiu u butine

Gledao sam i nisam skontao, ja taj prvi propustim, čekam usporeno...:mrgreen:

U pravu si.:ok: Gol Ranokije, na tom drugom što si okačio, odmah na početku se odlično vidi...

E milanisti vi nekom nesto govorite,a sad ste dali neregularan gol protiv Kjeva...Znaci neverujem Robinjo primi loptu rukom ispred gola i da gol,sudija nista sve je regularno...:confused:

Mada kad bolje razmislim,danas je 25 godina od kada vas drzi Berluskoni,ljubitelj maloletnih devojcica,pa morate da pobedite :D

Back