.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Pa previse je Milan mali klub za Mekdonaldsa i Palasisuosa... salu na stranu,isto tako je i sa onim Montelongom..i njega su doveli(levi bek) i izgleda ga zakljucali u neki podrum....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, meni se čini da je ovaj Mekgregor već odličan igrač...
Pa kad ste vezare.
Da ste lepo doveli ovog Mekdonaldsa, svih tih šestorica zajedno bi vam bili suvišni, a i Pirlo sa njima.
Pa previse je Milan mali klub za Mekdonaldsa i Palasisuosa... salu na stranu,isto tako je i sa onim Montelongom..i njega su doveli(levi bek) i izgleda ga zakljucali u neki podrum....
Inter pobedio 1:0 ... golom iz ociglednog ofsajda ( posle kurvanjski izvedenog prekida...).
Moramo pobediti kjevo da bi ostali na 5 bodova od njih jer nam idu utakmice sa napoliem i juventusom i kiksevi su svakako ocekivani....... dok inter gostuje sampdoriji i docekuje djenovu...nisu ni njima bodovi sigurni, mada kako je krenulo izgleda im pomaze sam ferguson.....
negde oko 40-te sekunde se najbolje vidi....
Ne znam koliko je ovo ofsajd?!
Kada je Kharja šutao, Ranokia je bio u ofsajdu (al' on nema veze - nije uticao na igru), a i lopta je koliko vidim udarila igrača Kaljarija...auto - gol...![]()
Inter pobedio 1:0 ... golom iz ociglednog ofsajda ( posle kurvanjski izvedenog prekida...).
Moramo pobediti kjevo da bi ostali na 5 bodova od njih jer nam idu utakmice sa napoliem i juventusom i kiksevi su svakako ocekivani....... dok inter gostuje sampdoriji i docekuje djenovu...nisu ni njima bodovi sigurni, mada kako je krenulo izgleda im pomaze sam ferguson.....
negde oko 40-te sekunde se najbolje vidi....
Hehe..Kako Intera seru auto-golovi...Obe prethodne utakmice su resili auto-golovima...
Hehe..Kako Intera seru auto-golovi...Obe prethodne utakmice su resili auto-golovima...
Ne, udarila je Ranokiu - zvanicno mu je pripisan gol...a i vidi se bolje iz drugog ugla, klinki na neki snimak koji ti pored izadje...
evo ti,ipak, ovde se odmah vidi
Joj taj deportivo,kakva je to ekipa bila,steta sto nisu malo duze potrajali......tad smo se svi bas lozili na njih...kakav je ludak bio onaj djalminja....
Da, gol je pripisan Ranokiji...
Ja ne znam, ne bih mogao ništa da tvrdim...taman tu kada treba da vidim koga je udarila, ubrza se klip i ne vidim...
A u LŠ, sezoni 2003-04...dobili smo ih kao domaćini 4-1, a onda u revanšu oni nas dobili 0-4...![]()
Ma nemoj da me zezas dobro se vidista si ti poceo za inter da navijas
alo bre FArgunson im pomaze
![]()
Markirali nam sve igrace osim gatuza i upalilo...... da ne poverujes...a ta sezona je stvarno bila luda u LS........
joj kako sam se tad s*****o, a prvu utakmicu kako smo dobro osigrali.... shevchenko je tada dao fenomenalan gol...pirlo imao onu sjajnu asistenciju...ma haos......
Pa jesi pogledao na ovaj drugi klip sto sam ti ubacio? Vidi se odmah na prvom snimku, ovaj iz kaljarija je iza njega nije mogla njega da pogodi,pogodila je ranokiu u butine
Baš luda...Partizan bez poraza kući...doduše i bez pobede...
Gatuzo sada postao opasan, gle kako asistira...
Koji ofsajd...
E milanisti vi nekom nesto govorite,a sad ste dali neregularan gol protiv Kjeva...Znaci neverujem Robinjo primi loptu rukom ispred gola i da gol,sudija nista sve je regularno...
Mada kad bolje razmislim,danas je 25 godina od kada vas drzi Berluskoni,ljubitelj maloletnih devojcica,pa morate da pobedite![]()
Au bre gax kad si ga pre nasao....
A i lepa akcija, a ne kao ono vase ku*vanjsko izvodjenje......... dobro ajde gol nije cist,mi bar priznamo![]()