A BIKOVI??????

Jel zna neko koliko se slažu muškarac Vaga i žena Bik?

Divno!!
a040.gif

Sta kazu astrolozi za Bikove u 2009.???

Pa, znaš da je u tim "opštim" horoskopima uvek sve divno i krasno z:hm:

Plus, ne smemo da postavljamo linkove drugih sajtova, ali evo sad mi je pri ruci tekst g-đe Jasminke Holclajtner.
Ti "opšti" su ionako razbibriga z:lol:
Evo, LJubav

Ljubav - Sve vaše simpatije se nalaze negde na radnom mestu ili u nekom vašem neposrednom okruženju. Mnogi smatraju da ste previše uzdržani i da nepotrebno sebe lišavate kvalitetnog ljubavnog života iz nekih svojih principa koje malo ko razume. Putovanja u inostranstvo, bilo da su poslovnog karaktera ili u privatnom aranžmanu donose prilično uzbuđenja, mogućnost tajne ljubavi u martu i prvoj polovini aprila. Maj donosi ljubavne dileme posebno kada su u pitanju sportisti, lekari ili osobe koje nose bilo kakvu vrstu uniforme na radu, moguće ljubavne probleme, ljubomoru i nezadovoljstvo. Pokušajte da nađete način kako da komunicirate sa Ovnom, Škorpijom i Jarcem jer ćete inače možda docnije zažaliti što ste bili previše impulsivni. Ako u maju raskinete vezu, u afektu početak jula može doneti pomirenje ili ljubav na prvi pogled. Kraj jula i početak avgusta mogu za rođene krajem znaka biti veoma stresni a za rođene u aprilu veoma romantični, posebno na putovanju u inostranstvo. U prvoj polovini septembra javlja se nekadašnja ljubav. Ako se bude radilo o Jarcu, Vodoliji ili Vagi, možete ući s njima u vrlo komplikovanu vezu koja će potrajati nekoliko godina sa neizvesnih ishodom. Mladi Bikovi stupaju u brak.

Pa zato sto je znak ono nase sto kad tad ispliva na povrsinu, Mesec je nasa dusa, a podznak je fizicki izgled i kakav utisak ostavljamo na druge. Ja sam puna suprotnosti, idem iz krajnosti u krajnost buduci da sam ustvari Strelac-Rak (znak-Mesec)...

Cas ne zatvaram usta, smejem se po ceo dan... cas sam u depresiji i placem. :confused:

A volim da nerviram Rakove, onako kad su u onom njihovom histericnom raspolozenju. :lol: Bas volim da ih nerviram. :lol::lol: i da ih gadjam u najtanji zivac.

Poslednja izmena:

Back