A BIKOVI??????

pa evo da se i ja "zapljunem" :p otvorila sam profil pre dosta vremena, i sve kao ne stignem da pisem :) toliko o lenjosti bikova!
kao jos jedan bik (podznak vaga), pridruzujem se :p

iance do skoro se uopste nisam zanimala za horoskop, nikad mi nije palo napamet.. i onda sam slucajno, kroz razgovor sa jednom drugaricom saznala malo o astrologiji, i bas me je kopkalo da sve sto mi je ona ispricala "proverim" kroz svoj horoskopski znak... posto sam naravno nasla dosta toga zanimljivog, od tada se nekako interesujem, a posebno mi se dopadaju ovakve teme, gde se o svemu tome prica kroz iskustva i razonodu.

I dalje se za nju zanimam vise povrsno. Ukapirala sam vecinu i upucena sam u dosta toga, ali ne zalazim previse duboko :mrgreen: nekako mi je dovoljno sto sam je sustinski razumela i shvatila da tu ima neceg :).. U odnosu na pre kad nisam nista znala o tome, sada vise ne mogu da zanemarim cinjenicu da se, onako, iz laickog ugla recheno, neka sustina i sve o cemu govori astroligija zaista provlaci kroz nas zivot, primecivali mi to ili ne, i davali mi tome znacaj ili ne (ja sam prva do skoro pridavala 0 znacaja)... dakle prosto je cinjenica i istina.. (ovaj zakljucak, verovatno ljudima na forumu koji se bave astrologijom, zvuci smesno s obzirom da sve to dobro znaju ali razumite moju pocetnicku fascinaciju :p )

Zato mislim da je upravo astrologija lepa, zanimljiva i prava stvar za teme, razmisljanje, pricu, filozofiju... i zbog toga sam, i pored ipak povrsnijeg interesovanja, postala clan foruma
Eto za pocetak sam htela da dam neko svoje misljenje i pohvalim forum i teme na njemu...a inace retko se uclanjujem na forume :ok: :super: pozz svima

Samanta, videh da si pominjala neki ‚‚los‚‚ period... i slazem se da je bio... ja sam bik-skorpija... i skoro sam radila celu natalnu... i malo povoljniji period za mene licno, ali i za bikove je upravo poceo... znaci kraj novembra, decembar... to bi trebalo da bude uzbudljiv period...
pa hajde da malo ozivimo temu i da komentarisemo kako kom biku ‚‚ide ovih dana‚‚ ...

e pa drago mi je sto ste se ukljucile:cao::cao: pa makar i da se žalimo jedna drugoj...:kafa: al da nam tema malo zaživi...

a sto se tice ovog loseg perioda... bilo bi lepo kada bi neko ko se bas razume u tranzite ostavio objasnjenje zasto nam je sada tako.. i kad se desava neka promena na bolje...

Samanta, videh da si pominjala neki ‚‚los‚‚ period... i slazem se da je bio... ja sam bik-skorpija... i skoro sam radila celu natalnu... i malo povoljniji period za mene licno, ali i za bikove je upravo poceo... znaci kraj novembra, decembar... to bi trebalo da bude uzbudljiv period...
pa hajde da malo ozivimo temu i da komentarisemo kako kom biku ‚‚ide ovih dana‚‚ ...

Kakav uzbudljiv period???

Ja bik - lav.....God help me.....nikako da se dogovorim sa sobom!

evo kod mene je sve prilicno ok, s obzirom da nizasta prstom nisam mrdnula! Bila sam poslednjih dve nedelje NEREALNO lenja, to se cak ne moze ni opisati... ja bih volela da ide jos mnogo mnogo bolje, ali to sto bih ja volela da bez imalo truda sve bude bas VRH to je druga stvar.. svesna sam da sam mnogo lenja i da je to jedini razlog...a s obzirom na kolicinu lenjosti koja me je obuzela predhodnih nedelja, stvari se sasvim dobro odvijaju ( pu pu da ne izbaksuziram sad :-p).. :) mada evo da priznam, uvatili me neki pundravci od pre dva dana i dobila sam neku energiju za sve i svasta... jel tako i kod vas? :D
E da, i hvala forumasima koji su mi gore pozeleli dobrodoslicu ;-)

Poslednja izmena:
Najdivnija je ona zena koja te voli, a koju mozes ostaviti bez grize savesti

Jedini lek za seks je jos vise seksa

Seks je 50% onoga sto si dobio i 50% onoga sto ljudi misle da si dobio

Nevinost moze da se leci

Kvaliteti kojima zena osvaja muskarca su obicno oni koji prvi izcile

Seks je nasledan. Ukolko ga vasi roditelji nikada nisu imali velike su sanse da i sa vama bude isto

Pre nego sto pronadete svoje princeve morate da poljubite mnogo zaba

Nikada se ne tucaj sa zenom koja je umorna ili odmorna

Zena nikada ne zaboravlja muskarca kojeg je mogla da dobije, muskarac zenu koju nije mogao

Nije vazna duzina dirigenstske palica, vec magija u njoj

Mogu svemu da se oduprem izuzev iskusenju

Lepota se uvlaci pod kozu, ruznoca ide do kostiju

9 od 10 zubara preporucuje oralni seks

2 je drustvo, 3 je orgija

Najbolji nacin da zadrzis muskarca je - u narucju

:) meni zvuci skroz realno a vama?

hehehe.. pa dobro sad kad si se uhvatila bas za to z:p kazem nekako mi se komplet dopalo pa sam samo copy paste :) ali slazem se sa tobom u potpunosti sto se tog detalja tice :zstidljivko: hoces da pitas zubara a? bas me zanima sta bi rekao.. hahha

Back