pa evo da se i ja "zapljunem"

otvorila sam profil pre dosta vremena, i sve kao ne stignem da pisem

toliko o lenjosti bikova!
kao jos jedan bik (podznak vaga), pridruzujem se
iance do skoro se uopste nisam zanimala za horoskop, nikad mi nije palo napamet.. i onda sam slucajno, kroz razgovor sa jednom drugaricom saznala malo o astrologiji, i bas me je kopkalo da sve sto mi je ona ispricala "proverim" kroz svoj horoskopski znak... posto sam naravno nasla dosta toga zanimljivog, od tada se nekako interesujem, a posebno mi se dopadaju ovakve teme, gde se o svemu tome prica kroz iskustva i razonodu.
I dalje se za nju zanimam vise povrsno. Ukapirala sam vecinu i upucena sam u dosta toga, ali ne zalazim previse duboko

nekako mi je dovoljno sto sam je sustinski razumela i shvatila da tu ima neceg

.. U odnosu na pre kad nisam nista znala o tome, sada vise ne mogu da zanemarim cinjenicu da se, onako, iz laickog ugla recheno, neka sustina i sve o cemu govori astroligija
zaista provlaci kroz nas zivot, primecivali mi to ili ne, i davali mi tome znacaj ili ne (ja sam prva do skoro pridavala 0 znacaja)... dakle prosto je
cinjenica i
istina.. (ovaj zakljucak, verovatno ljudima na forumu koji se bave astrologijom, zvuci smesno s obzirom da sve to dobro znaju ali razumite moju pocetnicku fascinaciju

)
Zato mislim da je upravo astrologija lepa, zanimljiva i prava stvar za teme, razmisljanje, pricu, filozofiju... i zbog toga sam, i pored ipak povrsnijeg interesovanja, postala clan foruma
Eto za pocetak sam htela da dam neko svoje misljenje i pohvalim forum i teme na njemu...a inace retko se uclanjujem na forume

pozz svima