A BIKOVI??????

Ima tema o postavljanju karata,... da nas sutra ne bih spamovali bolje da je stavis tamo gde se stavljaju karte ali ja ne znam da gledam,..tako da nikakva vajda od mene....

A obrisace je moderatori jer je ovo tema o Bikovima...

7ma pocinje lavom a zavrsava se devicom
a044.gif

Sunce je vladar lava.
Ono ionako predstavlja, na neki način, mučkarca u ženskom horoskopu, pa vidi u kojoj je kući..... Naravno ne treba zanemariti ni devicu, vladar device je merkur....

Ih, ja imam tri znaka u sedmoj, baš me briga z:lol:

Poslednja izmena:
A sta je sa ostlaim znacima?? Kako se ti slazes sa Bikovima?

Imam dosta ženskih bikova u okruženju. Super se slažemo.
Davno me je jurio jedan muški, ali ja sam tada bila u vezi, pa sam pobegla z:lol:
Inače, je bio vrlo uporan, što nije karakteristika bikova.
Sada mi se sviđa jedan bik, ali, on je mnogo stidljiv i smotan z:lol:

Ja mislim da su Bikovi histericni i osvetoljubivi (zenski). A muskarci su stidljivi, povuceni, pametni...

Pošto sam ženski bik, mogu da kažem da nisam histerična, auuuuuuu, koliko mogu da istrpim! Možeš da mi se popneš na glavu. A kada preteraš.... onda planem, eksplodiram i svi se šokiraju (ako me vidiš u toj fazi, onda misliš da sam histerična, a to se retko događa) z:lol:

Osvetoljubiva, nikad.
Kada me neko jako razočara i izneveri, kao prijatelja ili partnera, samo ga obrišem gumicom. Više ne postoji. Nemam želju za osvetom, jer ne želim da više bude deo mog života i ne razmišljam o njemu & njoj. Jednostavno, ne postoje.

Pošto sam ženski bik, mogu da kažem da nisam histerična, auuuuuuu, koliko mogu da istrpim! Možeš da mi se popneš na glavu. A kada preteraš.... onda planem, eksplodiram i svi se šokiraju (ako me vidiš u toj fazi, onda misliš da sam histerična, a to se retko događa) z:lol:

Osvetoljubiva, nikad.
Kada me neko jako razočara i izneveri, kao prijatelja ili partnera, samo ga obrišem gumicom. Više ne postoji. Nemam želju za osvetom, jer ne želim da više bude deo mog života i ne razmišljam o njemu & njoj. Jednostavno, ne postoje.

Da. Ista moj tata. Mislim da ti je to sto trpis zbog Jarca a ne zbog Bika. ;)

Aaaaaaaa pa ti si onda srecnica,...:) :)

Pa, i nisam baš. Samo se sve komplikuje.
Tu je neka posebna priča sa tim "umetnutim" znacima u kući. Moram to još da proučim z:)

Mene trenutno najvise interesuje smrt..... :manikir: Kad bih umela da gledam kako cu umreti, gde bi mi bio kraj.... Osecam da cu umreti u najgorim mogucim okolnostima i kao mlada, ionako mi nista ne valja ovaj natal... :lol:

Ajde, ne pričaj svašta :manikir:

Evo i ja da odgovorim.
Mesec u raku NE VALJA zato što je mnogo osetljiv, bole ga, kako sopstvene, tako tuđe i sve tuge i tužne sudbine ovoga sveta.
Užas z:(

Dobro kažeš, NecuZvaqHocuQsur,
promenjivo raspoloženje, i još preterana briga, strepnja, strahovi......... ufffffffffff z:hm:

Draga i meni Mesec u Raku,tako da odlicno kapiram ovo sto si napisala,a sedma kuca mi puna svega i svacega.Sve primam k srcu,boze sto me to nervira.Malo sam ojacala s godinama,ali sam i dalje preosetljiva..A cerka mi RAk/Vodolija,sa Mesecom u Raku,pa tek njene emocije......
Jos sam sa Bikom/Rakom,njemu je i Mesec u Biku,a Mars u Ovnu...

Ne razumem se z:(
Ali, volim da čitam o astrologiji.
Volim da čitam i slušam ljude koji znaju, sakupljam tekstove, kupim ponekad neku knjigu, i, nadam se, jednog dana ću imati više vremena da se posvetim ozbiljnijem proučavanju astrologije. Kad kažem, ozbiljnije, mislim za svoje, lične potrebe z:)

Istoz:lol:I o numerologiji,kineskom i japanskom horoskopu,sve,ali nikako da se posvetim koliko bih zelela...To mi ova Skorpija u podznaku,verovatno zeli,ali joj ovaj Blizanac ne da se usredsredi dovoljnoz;)

Ja sam Bik rak sa mjesecom u strijelcu i tamonegdje izrazenom vodolijom z:hm:
LJudi ja sam u nekom kriznom periodu već duže vrijeme, tako da ako ima neko raspoložen da mi protumači nešto... Smučilo mi se da molim da mi neko tumači natalnu ali sad baš ne znam šta ću tako da ipak pitamz:cry:

Ja sam Bik rak sa mjesecom u strijelcu i tamonegdje izrazenom vodolijom z:hm:
LJudi ja sam u nekom kriznom periodu već duže vrijeme, tako da ako ima neko raspoložen da mi protumači nešto... Smučilo mi se da molim da mi neko tumači natalnu ali sad baš ne znam šta ću tako da ipak pitamz:cry:

A sta se desava? Kakav krizni period?

Ne znam da li neko moze da ti protumaci kartu,..ovde,.. stvarnoo ne znam.

Back