A ja kazem, ja sam Bik i imala sam vezu sa Rakom 3,5 godine i nismo vadili oci i nije bila zabluda i nije nikako bio najgore za mene kao Bika!
Znaci duso, ja i ti smo dva Bika koji imaju razlicit podznak i razlicite planete u znacima i poljima pa nam nikako neprijaju iste "vrste" osoba..I ja sam u pravu i ti si u pravu ali svako za sebe u odnosu na svoj natal i svojzivot. Zato ovakva izjava nije umerena inije realna kad se radi o tumacenju globalnom o slaganju Bika i Raka...tipican Bik i tipican Rak su idealni jedno za drugo...sto nam se dozivljaj sveta i polja razlikuju jer pocinju od podznaka ,to bi trebalo da glasi ovako- za tebe i tvoje slaganje treba da gledas svoj podznak pa mozda tu negde ispadne ( a svakako hoce!) zasto s ti BIK kome je jedan Rak vadio oci umesto da ga grli i mazi poceo dan...:razz:
Ne znam, ali ja ne podnosim rakove, niti oni mene! Ja sam strelac u podznaku, ne znam sta je taj debil, izvinjavam se, ali moram tako da ga oslovim.
Zacudjujuce je to sto se ja, prilicno dobro slazem sa blizancima, sto mi nikako nije jasno,jer se bik i blizanac ne slazu, bas nesto, koliko znam, mada mozda gresim. :???: