A BIKOVI??????

A ja kazem, ja sam Bik i imala sam vezu sa Rakom 3,5 godine i nismo vadili oci i nije bila zabluda i nije nikako bio najgore za mene kao Bika!

Znaci duso, ja i ti smo dva Bika koji imaju razlicit podznak i razlicite planete u znacima i poljima pa nam nikako neprijaju iste "vrste" osoba..I ja sam u pravu i ti si u pravu ali svako za sebe u odnosu na svoj natal i svojzivot. Zato ovakva izjava nije umerena inije realna kad se radi o tumacenju globalnom o slaganju Bika i Raka...tipican Bik i tipican Rak su idealni jedno za drugo...sto nam se dozivljaj sveta i polja razlikuju jer pocinju od podznaka ,to bi trebalo da glasi ovako- za tebe i tvoje slaganje treba da gledas svoj podznak pa mozda tu negde ispadne ( a svakako hoce!) zasto s ti BIK kome je jedan Rak vadio oci umesto da ga grli i mazi poceo dan...:razz:

Ne znam, ali ja ne podnosim rakove, niti oni mene! Ja sam strelac u podznaku, ne znam sta je taj debil, izvinjavam se, ali moram tako da ga oslovim.
Zacudjujuce je to sto se ja, prilicno dobro slazem sa blizancima, sto mi nikako nije jasno,jer se bik i blizanac ne slazu, bas nesto, koliko znam, mada mozda gresim. :???:

Ne znam, ali ja ne podnosim rakove, niti oni mene! Ja sam strelac u podznaku, ne znam sta je taj debil, izvinjavam se, ali moram tako da ga oslovim.
Zacudjujuce je to sto se ja, prilicno dobro slazem sa blizancima, sto mi nikako nije jasno,jer se bik i blizanac ne slazu, bas nesto, koliko znam, mada mozda gresim. :???:

E ovako, strelac u podznaku,mada ne znam gde je , na kom stepenu, pa je osnovno da ti Blizanci padaju u 7 polje ili bar na pocetak 7 polja pati je vladar Merkur bitan kad se opisuju tvoji idealni partneri ili one koje smatras da su za tebe takvi..I nista duso nije zacudjujuce, to je bas tako kako osecas samo nisi imala pravi uvid u svoju kartu, izgleda..ako te interesuje zasto je taj Rak bio takav, odnosno ispao takav (pod uslovom da je tipican a ne neko ko ima planete tamo gde te iritira u tvom horoskopu i plus jos stosta) i ako te interesuje zasto ti je Blizanac ok, ti postavi svoju natalnu kartu na temi natalne karte u slikama i daj bar oba datuma rodjenja, ne mora vreme, da ti se pogleda tacno za tebe zasto je sve tako kako dozivljavas, jer ti jesi u pravu sa svoje strane, iskustva su ti zaista realna ali sagledavanje i razumevanje svega ne moze bez natala, ne moze ovako kako su ljudi najvise navikli da gledaju na druge,otuda i toliko konfrontacija u misljenju i stavovima...

Nemam natalnu kartu. :-(
A, mozes da mi kazes nesto u vezi
bik-strelac 9.05.1984. i bik-vaga 29.04.1980. :-D

kako znas vreme rodjenja i podznake, ucini ovako, pliz, idi na temu KAKO POSTAVITI KARTE NA FORUM, lepljiva je na podforumu natalne karte i uporedni, potrudi se da ubacis karte na temu o natalnim, da tebi vidim sta ti stoji a napisi ovaj njegov podatak da mi bude pri ruci ..ili ubaci obe kasnije, ako se ispostavi da ti je on sudbina, na uporedne horoskope..vazi, da ja radim moj deo a ti mi pomognes za tvoj..OK?

kako znas vreme rodjenja i podznake, ucini ovako, pliz, idi na temu KAKO POSTAVITI KARTE NA FORUM, lepljiva je na podforumu natalne karte i uporedni, potrudi se da ubacis karte na temu o natalnim, da tebi vidim sta ti stoji a napisi ovaj njegov podatak da mi bude pri ruci ..ili ubaci obe kasnije, ako se ispostavi da ti je on sudbina, na uporedne horoskope..vazi, da ja radim moj deo a ti mi pomognes za tvoj..OK?

Ok! Hvala ti! :-D

ovom Biku krenula ludo da ludje ne moze biti niti zelim da znam da li ludje postoji..upalila se instalacija u kuci i goreo strujomer, a sve novo uradjeno, no dobro je, bice popravljeno (jednog dana kazu...)..ha,ha

Gde mogu izracunati svoj podznak??? Ako neko zna da izracuna evo mojih podataka: 21.04.1989. 08:45h.... Unapred hvala.... A da, astrolozi nam uvek prognoziraju godinu ljubavi a meni godinama NIŠTA!!!! Tugac.... Šmrc šmrc šmrc... Jaoj

evo ovako, da iznesem svoje misljenje...nije bilo lako Bikovima u nekim poslednjim godinama, mozda i 10-tak godina cak ali to pamte oni stariji Bikovi, dok su ovi mladji bili mladi za emotivna previranja. Prvo je tamo u vreme prelaza u 2000-tu godinu Saturn bio u Biku i zaistanamucio Bikove, pa bio i rat na ovim prostorima, pa je u zadnje vreme, sto pamte ovi mladji Bikovi bio u kvadratu Biku sa polozajem u Lavu i to su po svoj prilici osetili svi Bikovi ovde, svako kod sebe zavisno gde su mu polja i planete u natalu ali globalno svi su morali da budu "prinudjeni" na neko trpljenje, ucenje ili spoznaje i ogranicavanja..Kako covek najvise uci kad ga negde boli i kako je vecini najvise ljubav najbitnija stavka u mladjim godinama, nije cudo sto se ovde na forumu solidarisu jedni sa drugima..eto oni koji su sami ili osporeni zadnjih, bar 2 pa i vise godina...Ne daj te se, Bikovi, bice bolje sa Saturnom u Devici, za vas sve redom, u naredne 2 godine lagano ce svi osetiti znacajan Trigon iz Device, jak je to aspekt i ako nista drugo, bar ce se stabilizovati vase Sunce, nekom jos i Venera,Merkur i ko zna sta jos ima u znaku Bika...

Back