9 9 9 (09 09 2009)

Šta mislite o ovome? zanimljivo :think:

i evo dan polako prolazi... jos jedan 09.09. u neponovljivoj 2009. nista spektakularno za sada (spektakl nas ocekuje na utakmici - nadam se :D).
koliko god bila zanimljiva igra brojki, ona nam definitivno ni na sta ne ukazuje sem na to da ljudi gube dragoceno vreme racunajuci broj slova i vezujuci ih za datume, umesto da to vreme provedu zezajuci se :D

ajmo Srbija

U njega verujemo:

nikolaZigic-1.jpg

jedan je zigic, jedan je nikola zigic :worth::klap::super:

nikko je malo... kako da se izrazim... fijuknuo? :zcepanje:
cuj ne treba nam zigic, pa bez zigica smo trsli... :roll:

eto izgleda da su Repo fanovi opet bili u pravu. Doduse, ovoga puta ne ja, ali zato Nikko koga ste jedva cekali da isprozivate time sto je uocio da nam za ovu utakmicu ne treba zigic. I stvarno nam nije trebao, osim u skokovima kod francuskih prekida.

Nikko Repos fan je ipak bio u pravu, onaj penal nije ni postojao, tako da eto bilo je par lopti koje bi pokupio neko brzi od zigica.

1-0 za repo fanove

eto izgleda da su Repo fanovi opet bili u pravu. Doduse, ovoga puta ne ja, ali zato Nikko koga ste jedva cekali da isprozivate time sto je uocio da nam za ovu utakmicu ne treba zigic. I stvarno nam nije trebao, osim u skokovima kod francuskih prekida.

Nikko Repos fan je ipak bio u pravu, onaj penal nije ni postojao, tako da eto bilo je par lopti koje bi pokupio neko brzi od zigica.

1-0 za repo fanove

izgleda si i ti fijuk :roll:
cuj penal nije postojao, pa jel smo mi gledali istu utakmicu?
zigic je odradio sjajno posao, bedak je sto nije bilo pantelica i sto je antic uopste pomislio da ubaci negde danka lazovcia. stankovica kad vidim na terenu zlo mi je.
sve cestitke za vidica, koji nema sa kim da igra... ipak vidic i zigic nisu ceo tim.
sto se stojkovica tice................... :roll:

izgleda si i ti fijuk :roll:
zigic je odradio sjajno posao, bedak je sto nije bilo pantelica i sto je antic uopste pomislio da ubaci negde danka lazovcia. stankovica kad vidim na terenu zlo mi je.
sve cestitke za vidica, koji nema sa kim da igra... ipak vidic i zigic nisu ceo tim.

:eek:

e Milice opet si povrsna isto kao i kada pljujes repos teorije
opet sam ja objektivan a ti pristrasna.
stankovica kad vidim na terenu zlo mi je.
sram vas bilo sve vas sto pljujete Dekija, svi ga mrzite samo zato sto je postao drugi tip igraca u odnosu kada je igrao za Zvezdu.
sta bre sto se Stojkovica tice, Stojke je najbolji golman kog smo imali jos od Kralja. Mora i on jednom da pogresi.

a istinski heroj utakmice je veliki Bane Ivanovic

e Milice opet si povrsna isto kao i kada pljujes repos teorije

opet sam ja objektivan a ti pristrasna.

sram vas bilo sve vas sto pljujete Dekija, svi ga mrzite samo zato sto je postao drugi tip igraca u odnosu kada je igrao za Zvezdu.

sta bre sto se Stojkovica tice, Stojke je najbolji golman kog smo imali jos od Kralja. Mora i on jednom da pogresi.

a istinski heroj utakmice je veliki Bane Ivanovic

hahaha, mozemo ovako do ujitru.
ne mrzim dekija, ali pored toliko mladih igraca zeljnih igre i dokazivanja mi imamo tridesetogodisnjaka? pardon 31.
sto se stojkovica tice - :roll:
samo kad se setim nemacke 2006....

Umnozak broja 9 ima interesantnu osobinu da zbir cifara tog broja bude bas 9.
Prilicno elementarna matematicica...

pantelic devetka je komentarisao ut na RTS1..
13 i 31 min..zanimljiva brojka 1 i 3 i 3 i 1
penal je sviran u 27...2+7 je 9 i deljiv je sa 9 sto daje 3..
drugi crveni u 90..ponovo 9..
orao je pusten...
to su sve znaci neki..:eek:

Back