nemcoi
Aktivan član
- Poruka
- 1.406
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite o ovome? zanimljivo![]()
ajmo Srbija
U njega verujemo:
![]()
9.9.2009. u 9 igramo sa francuzima. odracemo ih sa 9-0.
sta mislite o ovome? zanimljivo
ps. sreda ima 5 slova![]()
nikko je malo... kako da se izrazim... fijuknuo?
cuj ne treba nam zigic, pa bez zigica smo trsli...![]()
Nikko Repos fan je ipak bio u pravu, onaj penal nije ni postojao, tako da eto bilo je par lopti koje bi pokupio neko brzi od zigica.
1-0 za repo fanove
koji smor, opet nismo pobedili nekog protivnika od top 10 reprezentacija. Stvarno se pitam dal cemo to ikad uspeti![]()
eto izgleda da su Repo fanovi opet bili u pravu. Doduse, ovoga puta ne ja, ali zato Nikko koga ste jedva cekali da isprozivate time sto je uocio da nam za ovu utakmicu ne treba zigic. I stvarno nam nije trebao, osim u skokovima kod francuskih prekida.
Nikko Repos fan je ipak bio u pravu, onaj penal nije ni postojao, tako da eto bilo je par lopti koje bi pokupio neko brzi od zigica.
1-0 za repo fanove
izgleda si i ti fijuk
cuj penal nije postojao, pa jel smo mi gledali istu utakmicu?
zigic je odradio sjajno posao, bedak je sto nije bilo pantelica i sto je antic uopste pomislio da ubaci negde danka lazovcia. stankovica kad vidim na terenu zlo mi je.
sve cestitke za vidica, koji nema sa kim da igra... ipak vidic i zigic nisu ceo tim.
sto se stojkovica tice...................![]()
nego sta, kad moj sin poraste![]()
nope. ja cenim da moj mali uzima pehar posle svetskog prvenstva u fudbalu 2026![]()
opet sam ja objektivan a ti pristrasna.cuj penal nije postojao, pa jel smo mi gledali istu utakmicu?
sram vas bilo sve vas sto pljujete Dekija, svi ga mrzite samo zato sto je postao drugi tip igraca u odnosu kada je igrao za Zvezdu.stankovica kad vidim na terenu zlo mi je.
sta bre sto se Stojkovica tice, Stojke je najbolji golman kog smo imali jos od Kralja. Mora i on jednom da pogresi.sto se stojkovica tice...................![]()
Stojke hvala ti za sve odbrane, posebno odbranjeni penal Romi i u Bragi. Al' izgleda da ce ovi Rendzeri 'oljashi i tebe da smene, mozda imaju nekog Mastera i u fudbalskom savezusto se stojkovica tice...................![]()
e Milice opet si povrsna isto kao i kada pljujes repos teorije
opet sam ja objektivan a ti pristrasna.
sram vas bilo sve vas sto pljujete Dekija, svi ga mrzite samo zato sto je postao drugi tip igraca u odnosu kada je igrao za Zvezdu.
sta bre sto se Stojkovica tice, Stojke je najbolji golman kog smo imali jos od Kralja. Mora i on jednom da pogresi.
a istinski heroj utakmice je veliki Bane Ivanovic
Umnozak broja 9 ima interesantnu osobinu da zbir cifara tog broja bude bas 9.
Prilicno elementarna matematicica...
09.09.2009. = 9+9+2+9 = 29 = 2