9 9 9 (09 09 2009)

ne mrzim dekija, ali pored toliko mladih igraca zeljnih igre i dokazivanja mi imamo tridesetogodisnjaka? pardon 31.
kojih mladih?? Placi Srbijo, nit manje stanovnika nit vise selektora. Englezima je dobar Lampard sa 31.godinom, ali samo nama tj. Milici nije dobar Deki.
sto se stojkovica tice - :roll:
samo kad se setim nemacke 2006....
opet si povrshna. Nije Stojke branio u Nemackoj 2006 nego Dragoslav Jevric

Mozda ti se cini da je Milica povrsna, mozda ona i pogresi ponekad...ali nije fol da joj ti na to ukazujes.
Ipak, Milica je zena, samim tim i dama i sve to (ugledaj se na ozimena koji joj sve oprasta i pesme pise).... gde ti je dzentmenstvo?

Nekada i mene Milicini postovi zaprepaste, i ne slazem se sa njima, ali prijateljstvo je prijateljstvo. Ogleda se u tome da podrzis prijatelja cak i onda kad za*****, kad nije u pravu.
Kako god, stojis iza prijatelja.
A ja stojim iza svojih (Alex, Milica, Pele, i svi ostali rendzeri)

Mogu i ja rendzerkama pesme pisati, citirati i tako, cak im mogu i misice iz teretane pokaziveti...ali postovanje i prijateljstvo se ogleda u akcijama, u podrsci prijatelju , a ne u citiranja nekih pesnika u profilima.

E sad reci Milice, jesam li gentleman ili ne? :):)

Mozda ti se cini da je Milica povrsna, mozda ona i pogresi ponekad...ali nije fol da joj ti na to ukazujes.
Ipak, Milica je zena, samim tim i dama i sve to (ugledaj se na ozimena koji joj sve oprasta i pesme pise).... gde ti je dzentmenstvo?

Nekada i mene Milicini postovi zaprepaste, i ne slazem se sa njima, ali prijateljstvo je prijateljstvo. Ogleda se u tome da podrzis prijatelja cak i onda kad za*****, kad nije u pravu.
Kako god, stojis iza prijatelja.
A ja stojim iza svojih (Alex, Milica, Pele, i svi ostali rendzeri)

Mogu i ja rendzerkama pesme pisati, citirati i tako, cak im mogu i misice iz teretane pokaziveti...ali postovanje i prijateljstvo se ogleda u akcijama, u podrsci prijatelju , a ne u citiranja nekih pesnika u profilima.

E sad reci Milice, jesam li gentleman ili ne? :):)

pa sta cekas:mrgreen:

Ja, vidish, mislim da pravi prijatelj kaze svom prijatelju kad greshi i pomogne mu na putu ozdravljenja lichnosti.

Ja sam jednog drugara razbio od batina kad sam ga uvatio da se drogira.
I dan danas bezi od mene kad me vidi.

A danas je najbolji proizvodjac kupusa u nashoj opshtini.
Bio je i u znanjeimanje!!!!!!!
Pa sad ti vidi.

A mogo je da zavrshi u paklu droge.

Back