Ona-koja-je-opredeljena
Aktivan član
- Poruka
- 1.418
Danas 3Šta je čudno juče je bio dan broja "2" što dokazuje rezlultat utakmice Fancuska - Srbija 1:1 1+1=2![]()
![]()
sutra 4
........do 9.........pa opet 1, itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas 3Šta je čudno juče je bio dan broja "2" što dokazuje rezlultat utakmice Fancuska - Srbija 1:1 1+1=2![]()
![]()
kojih mladih?? Placi Srbijo, nit manje stanovnika nit vise selektora. Englezima je dobar Lampard sa 31.godinom, ali samo nama tj. Milici nije dobar Deki.ne mrzim dekija, ali pored toliko mladih igraca zeljnih igre i dokazivanja mi imamo tridesetogodisnjaka? pardon 31.
opet si povrshna. Nije Stojke branio u Nemackoj 2006 nego Dragoslav Jevricsto se stojkovica tice -
samo kad se setim nemacke 2006....
Mozda ti se cini da je Milica povrsna, mozda ona i pogresi ponekad...ali nije fol da joj ti na to ukazujes.
Ipak, Milica je zena, samim tim i dama i sve to (ugledaj se na ozimena koji joj sve oprasta i pesme pise).... gde ti je dzentmenstvo?
Nekada i mene Milicini postovi zaprepaste, i ne slazem se sa njima, ali prijateljstvo je prijateljstvo. Ogleda se u tome da podrzis prijatelja cak i onda kad za*****, kad nije u pravu.
Kako god, stojis iza prijatelja.
A ja stojim iza svojih (Alex, Milica, Pele, i svi ostali rendzeri)
Mogu i ja rendzerkama pesme pisati, citirati i tako, cak im mogu i misice iz teretane pokaziveti...ali postovanje i prijateljstvo se ogleda u akcijama, u podrsci prijatelju , a ne u citiranja nekih pesnika u profilima.
E sad reci Milice, jesam li gentleman ili ne?![]()
Ja, vidish, mislim da pravi prijatelj kaze svom prijatelju kad greshi i pomogne mu na putu ozdravljenja lichnosti.
Proshao je 9.9.09. NIshta se nije desilo... Kad ce lock?![]()
Aha, sacu da izracunam: u tvom odgovoru ima 10 slova, i to 5 i 5 = 10=1+0=1pojma nemam![]()
pa daaaa, otkrivas u sebi potencijal.....radis na sebi...pricala sam ti o tome....auuu kumo
otkad smo kume i meni pocelo da se javlja![]()
Ej lepa, nema više piče za tebe, dosta za danas!ev otvorila mi se i cigrai ono sesto oko i trece culo
aj biliv aj ken flaaaaaaaaaaaj
![]()