- Poruka
- 11.784
I ti si se zrtvovao u Armagedonu,zar se ne secas?
dosecam se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si se zrtvovao u Armagedonu,zar se ne secas?
Malo za tvoj patriotizam:"more i luka..." ybg-nema gi više-malkice nam se patrija smanjila...
opsa ojsa sa sa.....
- - - - - - - - - -
Pa ne bi on mogao postati nacionalista da nije prirodno mentol pa da ima potencijal da postane nacionalista. Ja ne mogu da osuđujem ograničenog čoveka kao vi što radite.
S druge strane, da srpski političari imaju malo više osećanja nacionalne pripadnosti i dužnosti prema naciji, sigurno bi nam bilo bolje nego što je sad.
nacionalista je onaj koji voli i postuje svoj narod,njegovu tradiciju i drzavu.....ko ne postuje sebe nece ga niko drugi ni postovati.....zato smo i otisli u q....a samo mentoli mogu ne postovati sebe....i svoje pretke.....
Јесте, ја сам лепо у теми Океан писала о томе како се узвишена осећања злоупотребљавају за свакојаке сврхе, и тако правдају.
Погледајмо само овај спот. Неко би још због пар врхунских кадрова са почетка могао постати и националиста.
no shit..what are they then..the tears of the mountains?
Hoce kada Bg unisti zlo![]()
mda, lik ponese kameru i snimi kako snajperista skida glavu nekom i ja ću da kažem fak dis..daj vamo orvela i sećanje na kataloniju..
Управо тако. Јер је Џорџ Орвел у Сећању на Каталонију описао, између осталог, и своје искуство рањавања у врат баш од снајперисте.
Једно је видети рат на снимцима а сасвим друго стећи представу о истом на основу субјективних искустава неког ко је такве ситуације доживео.
Што се тиче нас данас срећа што постоје атомске бомбе и што су нас оне сачувале у релативном миру ево више од шездесет година, Да није тога, данас би причали о четвртом или петом светском рату. Овако, зарад богаћења елите тј. трговине оружјем владари организују ту и тамо локалне ратове, (где ће се локалне патриоте клати и убијати међусобно), али не смеју започети глобални светски рат.
Друга је ствар да када он ипак једном почне, биће и последњи.
Управо тако. Јер је Џорџ Орвел у Сећању на Каталонију описао, између осталог, и своје искуство рањавања у врат баш од снајперисте.
Једно је видети рат на снимцима а сасвим друго стећи представу о истом на основу субјективних искустава неког ко је такве ситуације доживео.
Што се тиче нас данас срећа што постоје атомске бомбе и што су нас оне сачувале у релативном миру ево више од шездесет година, Да није тога, данас би причали о четвртом или петом светском рату. Овако, зарад богаћења елите тј. трговине оружјем владари организују ту и тамо локалне ратове, (где ће се локалне патриоте клати и убијати међусобно), али не смеју започети глобални светски рат.
Друга је ствар да када он ипак једном почне, биће и последњи.
твоја ствар по теби не живи у ово време и на овом месту.
можда би ти волео да само швабе живе у србији?
ил једноставно србе и србију не сматраш достојним битисања...
Који небулозни закључци у ове твоје три "хаику" реченице?
Какве швабе у Србији ? Какве трице и кучине?
Ако ти нешто није јасно од оног што сам написао питај. А немој да ми износиш овде твоје небулозе као моја сматрања.
pa dobro...ja sam protiv ratova. i ne vidim im nijednu drugu svrhu osim politickih igrica i tovljenja onih koji ratove uprilice drugima. to samo zahvaljujuci tome sto su ljudi podeljeni pre svega religijom, pa nacijom, rasom, jezikom. a ljudi su nezadovoljni i pristanu da ratuju za tudj racun misleci sta...da ce im biti bolje, da je to neko herojsko delo. ja to ne znam, jer ja u ratu nista drugo ne vidim osim onog navedenog. kakv crni narod i nacija...sve je to tov stoke, kojima to dodje ko jedna velika igrica. malo cemo da pucamo i ubijamo ovamo, malo tamo. pre nego sto je poceo ww2 nemci, kao narod, generalno su bili jako nezadovoljni zivotom i stanjem.
uvek strada obican covek, ako ne fizicki, onda psihicki.