Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Srbn Info,dzez pevacica i biolog.
Pricaju kako se dobija rak od necega sto se jos ne koristi...
Pa to izgleda srbin info ima vremepolv jbt??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricaju kako se dobija rak od necega sto se jos ne koristi...
Pa to izgleda srbin info ima vremepolv jbt??
![]()
![]()
![]()
Цео крштен свет се буни против 5Г, само србски Хуавеј ботови ботују за 5Г.
To sa pticama je davno debunkovano, kao i svaka "seča drveća zbog 5g" gde je par meseci kasnije drveće ponovo postavljeno. Gde god da se radi neka rekonstrukcija ili zamena drveća neko vikne "5g!" a niko da se kasnije vrati da proveri stanje. Gomila lemingsa sa pristupom internetu.
To se zove domino efekat, jedan nesto lupi, ostali svi grakcu...zaprate.![]()
Neverovatno, za svega 20 godina od mobilnog cigle doslo se do ovih repetitora, padanja mrtvih prica zbog postavljanja 5G, omasovljene planetarne sece drveca zbog boljeg signala.
Da, da, to je standardno ponašanje teoretičara zavera -
Нисам то знао. ја сам рецимо мислио да ко верује у једну теорију завере, вероваће и у остале. Слушао сам једном Дејана Лучића како практично признаје да верује у све те теорије...
Zavisi od osobe, neki plitko veruju u mnogo teorija, ali hard kor ekipa poput Šredingera ovde se odluči za jednu i smatra sebe naučnikom, pa se podsmeva svima koji nisu baš kao on. Jer njegova teorija zavere je "definitivno istina" sve ostalo je glupost.Нисам то знао. ја сам рецимо мислио да ко верује у једну теорију завере, вероваће и у остале. Слушао сам једном Дејана Лучића како практично признаје да верује у све те теорије...
Izraz "teorija zavere" u stvarnom zivotu najcesce koriste srednjoskolci kada opisuju video igre, a verovatno i kada pokrecu teme na ovom podforumu.
Na primer, mnogi ljudi veruju da vlast nikada ne bi organizovala – ili dopustila da se izvede – teroristički napad u sopstvenoj državi. To verovanje je deo prirodne potrebe čoveka da poredak oko sebe vidi kao funkcionalan, u skladu sa slikom života koju je stekao prošavši kroz sistem vaspitanja i obrazovanja.
Ta slika jeste humana i privlačna. Ona se tokom prve dve decenije ljudskog života uglavnom samo prihvata bez mogućnosti provere. S druge strane, svaka sumnja u nju dovodi do žestokog ljuljanja tla pod nogama, a to je vrlo neprijatan osećaj, jer vodi u saznanje da svet nije onakav kakvim ga vlast – uz pomoć određenih medija – predstavlja.
https://www.dw.com/sr/teorija-zavere-je-pogrešan-izraz/a-42690545
a ja a ja a ja a ja, a gde sam tu ja???ali hard kor ekipa poput Šredingera
Miroljub Petrovic | ![]() ![]() Odgovorio 21.10.2019 23:09 |
![]() Super Administrator Odgovori: 19600 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Nije stetna. |