Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Kakve ima veze ko prenosi. Preneo je i b92 u malo drugacijem izdanju ali isto sa videom u kojem govori Lucic.Pazi vest,Kurir prenosi izjavu Lucica...
Jbt,kakva lobotomija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve ima veze ko prenosi. Preneo je i b92 u malo drugacijem izdanju ali isto sa videom u kojem govori Lucic.Pazi vest,Kurir prenosi izjavu Lucica...
Jbt,kakva lobotomija...
Budalaštine taman za tepsijanere poput tebe.Kakve ima veze ko prenosi. Preneo je i b92 u malo drugacijem izdanju ali isto sa videom u kojem govori Lucic.

Videces za deset godina kada neki radnik bude konkurisao za rad u kompaniji tipa VW (koja se umesto Srbije otvorila u Turskoj), da li ce se grejati na mikrotalasnu koja ce biti ekonomski isplativija zadriglom vlasniku kapitalisti, ili ce se kapitalista izloziti trosku i grejati ga zimi na kamin.Budalaštine taman za tepsijanere poput tebe.![]()
Vučić je na turneji , dobio Lučić malo prostoraPazi vest,Kurir prenosi izjavu Lucica...
Jbt,kakva lobotomija...
Сваки пут бурно реагујеш на провокацију да си плаћеник.. значи јеси. Жао ми је сам си крив штоссеодо.Ni sam ne znam ko me sve plaća, pomozite mi jer vi vodite evidenciju. Beše Novartis, Sanofi i Glakso od farmakomafije, Monsanto i Singenta za gmo, NASA za skrivanje Ravne Zemlje, Holivud za lažiranje sletanja na Mesec, Američka vojska za HAARP, sada Huawei i ko još za 5g, jesam zaboravio nekog? Reptilijanci iz Bakingemske palate, Tevtonski vitezovi, Spectre, imperator Palpatin? E da, Soroš pod obavezno.
Mnogo ste bre važni vi forumaši sa Krste kad se ovolike organizacije polomiše da vas prevare![]()
Tebi zaista treba profesionalna pomoć.Сваки пут бурно реагујеш на провокацију да си плаћеник.. значи јеси. Жао ми је сам си крив штоссеодо.
Svi mi koji nismo ravnozemljaši smo zapravo plaćenici. Jer ko normalan može da veruje da je Zemlja lopta? Pa oni dole bi popadali.Сваки пут бурно реагујеш на провокацију да си плаћеник.. значи јеси. Жао ми је сам си крив штоссеодо.

kakvi kreteni - "stocarstvo uzrok klimatskih promena"????
a sta hiljadama godina do sada nije bilo??
Bravo care, e nek si nam kazoRetardi![]()

е, свака ти далаStocarstvo jeste vodeci uzrok, ali ne ono koje se praktikuje u poljoprivredi, nego ovde![]()
Ако телеком компаније немају проблем да погубно по здравље зраче народ - мени је још мањи проблем да спавам у кавезу.Ma čim sami sebe ne zatvaramo u kavez plaćenici smo, dok je on jedna razumna, probuđena osoba![]()

'Ladno su Lucica pozvali u Jutarnji...
ја знам неке који не могу на РТС а који би били стручни да то кажу, тј. ни на једну другу телевизију и радиоnjemu su lično naučnici rekli ali eto ne smeju na TV,
можда неће ово, али већ данас неке фирме микроталсују раднике да не могу да спавају и да раде боље и брже- fabrike će grejati radnike mikrotalasnim pećima,
тачно - ја сведок.. иди до данске изађи у петак или суботу увече у копенхаген да видиш на шта личе - не могу да се покупе- vladari iz senke koriste "psihotronsko oružje" da zaglupe ljude,
OMG Erikson ispira mozak deci o 5GE
Ko je pre 15 godina mogao da sanja da ce se takvim fanatizmom odjednom zaraziti cela planeta...