Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.333
Ko je kako živeo do 50 tako živi i posle 50.....mnogo njih je mrtvo čim završi školovanje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je kako živeo do 50 tako živi i posle 50.....mnogo njih je mrtvo čim završi školovanje....
Kaže se ko sa decom spava ustaje upišan....a ti poradi malo na čitanju da bi mogla da razumeš napisano, a ne samo muvanje....
Imas neke umišljaje .Rekla sam ti vec...imas problem sa razumijevanjem teme o tableti.
I prestani da me pratis po temama,ova tema nije o meni.
U cemu je tvoj problem?
Ovo nema veze sa godinama, taj uspeh se može postići i sa 20+...socijalno mrtav sa 50
Više u tebi ne vide korist... možda zvuči grubo ali to je tako priroda stvorila... mi samo igramo tu ulogu kao bolji ili lošiji glumci...nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome
...isti đavo...uvek mislimo da je onom drugom lakše...P.S. muškarcima je, mislim, lakše.
U svakoj iole normalnoj državi maloljetnicima .je zabranjen ulaz u noćne ubovePa ne treba jbt ne treba,maloletni izlaze u klubove,kako vam se usput ne pale lampice za bitnim stvarima u zivotu i ne menjaju pravci
Nemoj obazirati pažnju na baš svaki post...Ne vredi, odustani. Ne razumem. Ništa ne kapiram, kakve veze ima što mladi izlaze u klubove? Kakvi pravci se menjaju?
Ja ili sam glupaaa ili počinje demencija![]()
Isto, ja sam malo mladji od autorice ove teme, imam zarucnicu, čekamo dijete, zujimo okolo po plažama, planinama i rijekama, imam i neke frendove s kojima katkada popijem kavu, odem biciklirati. I ja imam te nuspojave, strašno sam bio depesivan u 20- etima u subotu navečer, konzao svi sr zabavljaju a ja trulim u sobi. Uz to sam bio izložen i maltretiranju i poruzi što je isto ostavilo posljedice, ponekada me uhvati bijes, nažalost.A mene obrnuto bio socijalno mrtav u 20te sad zivnuo jedino sto imam gomilu hronicnih nus pojava
Ma, heboga ga drugarice do pola 6Naravno, kad ti drugarica ide u srednju školu![]()
Ma, kriza srednjih godinaMa, heboga ga drugarice do pola 6![]()
Vidi, pa i ti si tamoIsto, ja sam malo mladji od autorice