lapsi
Iskusan
- Poruka
- 5.913
Šta mislite da li je skočio?Otima se, ali sam mu stalno za petama.
Pogledajte prilog 1735133

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite da li je skočio?Otima se, ali sam mu stalno za petama.
Pogledajte prilog 1735133
Primetila sam a i usput sa prolaznicima pričala da si socijalno mrtav sa 50
Jedna žena u redu za plaćanje računa reče : da mi nije penzije i unučića, ja bih se ubila.
Nikome ne trebam, nikoga ne zanima kakva sam kao čovek, osoba, ne zanima ni moje a kamoli nepoznate, evo platim im ponekad račune, čuvam unuke, a i unuci iako su deca, navikli da im uvek kupim nešto od penzije, nisam očekivala da će ovako biti.
Meni je slično.
Eventualno bi se moglo reći da izgledam dobro ali uz dodatak "za moje godine", znači još mogu da nađem šemu za seks da to hoću ali pravog prijatelja ili pravu vezu... reče danas jedan forumaš u smislu "sa 50 godina što ti je život dao, to je to..."
Moja baba sa očeve strane se udala drugi put sa 60+.
Ne znam...nije meni cilj udaja pa pominjem babu nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome, pre 20 godina sam npr kad se probudim i uzmem mobilni, ono 25 propuštenih poziva i 18 poruka jbte, a sad mi mobilni telefon treba fazon da pozovem taksi.
Joj. Šta vi mislite, kako je vama?
P.S. muškarcima je, mislim, lakše.
Sad ću dopisati anegdotu zašto je bolje biti muškarac, istina je, ali eto šaljivo.
A igrati se cunom,vrtiti u krug kao da je ringispil,eh sta bi vi dale da to mozeteNe bi ja bila muško ni za što na ovom svijetu! Koji je to hendikep?!![]()
Ne, ne, žena sa kojom sam pričala ima unuke, nemam ja.Релативно си млада си а већ имаш унуке, свака част. Ако стварно толико добро игледаш јави се да се дружимо.
Људи се са годинама окрену породици и мање скитају и мање се друже.
Da ponovim, žena koja je razgovarala sa mnom ima unuke, ne jaPutovanja, učlani se u neki club obožavatelja, upisi kurs salse i sl.
Unuci jesu radost, ali treba imati i vremena za sebe.
P.S. Imaš 'fala bogu i muškarce koji se lože na starije gospođe ( mlađe, podrazumeva se)![]()
Tačno.Život se ne gradi u penziji ili nekom ulasku u starost. Do tada bi već svako, i muško i žensko, trebalo da imaju ostvarena prijateljstva, odnjegovane porodicne veze.
I ne slažem se sa su žene usamljenije od muškaraca. Naprotiv. Žena je ta koja okuplja prijatelje, familiju. Da ne spominjem svakodnevne obaveze, koje traju sve do bolesti ili smrti.
Da, drugarica nikad nešto posebno nisam imala nikad, sve muško društvo, njih više ne zanima šta je sa mnom. Ukratko.Posle pedesete se kruni krug prijatelja.
Odlaze.
Umiru.
Izdaju.
Posle šezdesete još gore.
Posle sedamdesete, videćemo, al ne nadam se baš nešto preterano
"Suviše mentalno muškarac", mislim da je to problem. Pogodio si.Ne znam , pročitao sam , ako si ti - jeste da izgledas mladje , ali nekako suviše si mentalno muškarac , gde je ljupkost , nežnost da ne kažem blaga servilnost .
Tako je.Ajd ne kukumavci.Bavi se necim.
Nije stvar u godinama nego u osobi.
Ako si dosadan,dosadan si i sa dvadeset.
Ti pričaš što ne umeš da prelomiš tabletu .Ajd ne kukumavci.Bavi se necim.
Nije stvar u godinama nego u osobi.
Ako si dosadan,dosadan si i sa dvadeset.
Pa da. Neko reče i da je moguće imati / steći vremenom bolje prijatelje na mreži nego u stvarnosti., svakome treba ventil , nekome i drustvene mreže .
Mislim da to nije uzrok. Pre mislim da je to sama energija, pojava, harizma, konfliktnost i ostalo. Praštaj na pogrešci ukoliko je ima. (verovatno je ima)"Suviše mentalno muškarac", mislim da je to problem. Pogodio si.
Muškarci hoće ženu, ženstvenost, ja nisam "muškobanjasta" fizički, ali eto u pravu si da razmišljam hmmm...pa...malo drugačije nego žene.
Možda je jedina razlika između mog mozga i muškog ta što me ne privlače žene. Ne bih mogla biti lezbejka.
Uh...ono "kako zračim"?Mislim da to nije uzrok. Pre mislim da je to sama energija, pojava, harizma, konfliktnost i ostalo. Praštaj na pogrešci ukoliko je ima. (verovatno je ima)![]()
Nikad nije bez razloga. Razlog uvek postoji. Energija kojom zračiš. Verovatno je nemirna dosta, jer i ti sama nisi mirna. U konfliktu si. (opet moja generalizacija)Uh...ono "kako zračim"?
Pa ovako: mene ljudi ili na neki način obožavaju (bez razloga) ili bi me ubili golim rukama koliko me mrze (a i to bez razloga).
Znači ili- ili.
Zabavna si osoba, usudjujem se reći glasna, ekstrovert? Ekspresivna? Burne reakcije?Iskreno, nikad nisam upoznala takvu osobu kao što sam ja.
Setih se Ničea, e pa možda sam kao on
"Dali su mi penziju na univerzitetu samo da bih otišao, a povišicu da se ne bih vratio.
Nema nijedne osobe na ovom svetu kojoj je drago da me vidi".
Jadan čovek.
Mene obično u početku vole, ali to nikada ne potraje, jer sam brzopleta i uvek ali uvek napravim grešku sa ljudima, pa me odbace.
Da i još svašta neštoTi si psiholog, tako nešto?
Dovešćemo filharmonijuPazi se Mileta , nemaš najbolje iskustvo sa metalkama ni rokerkama .
E , to davno beše ,slagali smo se od istih jela do tema o svemiru .Nije postojao nikakav materijalizam.Dovešćemo filharmoniju
Eto, taman da ti gudi po želji.E , to davno beše ,slagali smo se od istih jela do tema o svemiru .Nije postojao nikakav materijalizam.
Arije , no karijere su uvek preče i to je logično .Eto, taman da ti gudi po želji.
Zaista mi je žao.Arije , no karijere su uvek preče i to je logično .
50 nisu nikakve godine ,da si rekao 75 pa i u redu.Ima kome nije, ima kome jeste.
Kažu ljudi.
Rekla sam ti vec...imas problem sa razumijevanjem teme o tableti.Ti pričaš što ne umeš da prelomiš tabletu .
Ona barem po njenonij priči rmba (radi) , sad što je takva situacija , svakome treba ventil , nekome i drustvene mreže .
A jbg sad bas ide na faks... Dve bivse cure isto...nikako da izadjem sa studija....Naravno, kad ti drugarica ide u srednju školu![]()