- Poruka
- 49.444
Ko je kako živeo do 50 tako živi i posle 50.....mnogo njih je mrtvo čim završi školovanje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je kako živeo do 50 tako živi i posle 50.....mnogo njih je mrtvo čim završi školovanje....
Kaže se ko sa decom spava ustaje upišan....a ti poradi malo na čitanju da bi mogla da razumeš napisano, a ne samo muvanje....
Imas neke umišljaje .Rekla sam ti vec...imas problem sa razumijevanjem teme o tableti.
I prestani da me pratis po temama,ova tema nije o meni.
U cemu je tvoj problem?
Ovo nema veze sa godinama, taj uspeh se može postići i sa 20+...socijalno mrtav sa 50
Više u tebi ne vide korist... možda zvuči grubo ali to je tako priroda stvorila... mi samo igramo tu ulogu kao bolji ili lošiji glumci...nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome
...isti đavo...uvek mislimo da je onom drugom lakše...P.S. muškarcima je, mislim, lakše.
U svakoj iole normalnoj državi maloljetnicima .je zabranjen ulaz u noćne ubovePa ne treba jbt ne treba,maloletni izlaze u klubove,kako vam se usput ne pale lampice za bitnim stvarima u zivotu i ne menjaju pravci
Nemoj obazirati pažnju na baš svaki post...Ne vredi, odustani. Ne razumem. Ništa ne kapiram, kakve veze ima što mladi izlaze u klubove? Kakvi pravci se menjaju?
Ja ili sam glupaaa ili počinje demencija![]()
Isto, ja sam malo mladji od autorice ove teme, imam zarucnicu, čekamo dijete, zujimo okolo po plažama, planinama i rijekama, imam i neke frendove s kojima katkada popijem kavu, odem biciklirati. I ja imam te nuspojave, strašno sam bio depesivan u 20- etima u subotu navečer, konzao svi sr zabavljaju a ja trulim u sobi. Uz to sam bio izložen i maltretiranju i poruzi što je isto ostavilo posljedice, ponekada me uhvati bijes, nažalost.A mene obrnuto bio socijalno mrtav u 20te sad zivnuo jedino sto imam gomilu hronicnih nus pojava
Ma, heboga ga drugarice do pola 6Naravno, kad ti drugarica ide u srednju školu![]()
Ma, kriza srednjih godinaMa, heboga ga drugarice do pola 6![]()
Vidi, pa i ti si tamoIsto, ja sam malo mladji od autorice
Ako ja razumim bugarski bez problema što ne bi ti iz Srbije???J*ebeš mi sve, pre bi' razumela bugarski nego tebe
Veze nemam šta si rekao.
Nisi me očekivao u klubu srednjovjecnih konjina? Bio ja blizu 50, 40 ili možda 30 sigurno neću ili ne bi izlazio s drugaricom. Ajde možda se i može imati koja prijateljica ali biti s drugaricom do jutra, to mi bezveze, nisi pravo muško zapravo ako izlaziš u noćne klubove s drugaricom koja ti je uistinu samo drugarica. Mislim nije loše imati drugaricu i drugarice, s njima ne ideš u noćni klub, s njima odeš na kavu i u šetnju.Vidi, pa i ti si tamo![]()
Šalio sam se?Nisi me očekivao u klubu srednjovjecnih konjina? Bio ja blizu 50, 40 ili možda 30 sigurno neću ili ne bi izlazio s drugaricom. Ajde možda se i može imati koja prijateljica ali biti s drugaricom do jutra, to mi bezveze, nisi pravo muško zapravo ako izlaziš u noćne klubove s drugaricom koja ti je uistinu samo drugarica. Mislim nije loše imati drugaricu i drugarice, s njima ne ideš u noćni klub, s njima odeš na kavu i u šetnju.
Jesi ili nisi? Zapravo zaboli me znaš več šta. U biti velika većina forumasa je +40, na forume smo se registrirali tamo otprilike od 2000- 2010- e. Poslije toga popularnost foruma polako počinje opadati, raste utjecaj društvenih mreža, platforma za dopisivanje/ razgovor, a općenito mladima se baš ne čitaju duži postovi. Tako po mom mišljenju zadnja godišta koja su se zakacila za forume je otprilike 1988- 90, a ni oni više nisu toliko mladi. Niz forumasa je u 50- etima i 60 - etima, novi mladji baš i ne stižu pa je tako čisto biološki gledano forum vrsta u izumiranju.Šalio sam se?
Ako, baš lepoJesi ili nisi? Zapravo zaboli me znaš več šta. U biti velika većina forumasa je +40, na forume smo se registrirali tamo otprilike od 2000- 2010- e. Poslije toga popularnost foruma polako počinje opadati, raste utjecaj društvenih mreža, platforma za dopisivanje/ razgovor, a općenito mladima se baš ne čitaju duži postovi. Tako po mom mišljenju zadnja godišta koja su se zakacila za forume je otprilike 1988- 90, a ni oni više nisu toliko mladi. Niz forumasa je u 50- etima i 60 - etima, novi mladji baš i ne stižu pa je tako čisto biološki gledano forum vrsta u izumiranju.
Ne znam, možda si u pravu iz muškog ugla. Ja sam izlazila sa još 5 momaka (stalna "ekipa"), pa ne znam. Ne sećam se da sam ikad izašla samo sa jednim drugom. Mislim da nisam.Nisi me očekivao u klubu srednjovjecnih konjina? Bio ja blizu 50, 40 ili možda 30 sigurno neću ili ne bi izlazio s drugaricom. Ajde možda se i može imati koja prijateljica ali biti s drugaricom do jutra, to mi bezveze, nisi pravo muško zapravo ako izlaziš u noćne klubove s drugaricom koja ti je uistinu samo drugarica. Mislim nije loše imati drugaricu i drugarice, s njima ne ideš u noćni klub, s njima odeš na kavu i u šetnju.
Razbiram (skoro) vsički i az, nego ne razumem DžordžijaAko ja razumim bugarski bez problema što ne bi ti iz Srbije???
Grozno je imati 50+ em si pola veka procerdala ,em vise nema vremena za nikakve greske a dosadno je i jadno ,nagrizaju sve moguce boljke ,jedino da se prijavim za padobrancicu ali i tu nece da me prime jer me muci tahikardija a bas bi mi trebalo malo adrenalina u ovoj monotonoj svakodnevnici.Primetila sam a i usput sa prolaznicima pričala da si socijalno mrtav sa 50
Jedna žena u redu za plaćanje računa reče : da mi nije penzije i unučića, ja bih se ubila.
Nikome ne trebam, nikoga ne zanima kakva sam kao čovek, osoba, ne zanima ni moje a kamoli nepoznate, evo platim im ponekad račune, čuvam unuke, a i unuci iako su deca, navikli da im uvek kupim nešto od penzije, nisam očekivala da će ovako biti.
Meni je slično.
Eventualno bi se moglo reći da izgledam dobro ali uz dodatak "za moje godine", znači još mogu da nađem šemu za seks da to hoću ali pravog prijatelja ili pravu vezu... reče danas jedan forumaš u smislu "sa 50 godina što ti je život dao, to je to..."
Moja baba sa očeve strane se udala drugi put sa 60+.
Ne znam...nije meni cilj udaja pa pominjem babu nego me boli jer vidim da gubim ljude, od*jebavaju me hladno, ne trebam više nikome, pre 20 godina sam npr kad se probudim i uzmem mobilni, ono 25 propuštenih poziva i 18 poruka jbte, a sad mi mobilni telefon treba fazon da pozovem taksi.
Joj. Šta vi mislite, kako je vama?
P.S. muškarcima je, mislim, lakše.
Sad ću dopisati anegdotu zašto je bolje biti muškarac, istina je, ali eto šaljivo.