50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blah, koncert je bio blago receno sr@nje.
Pocevsi od organizacije, pa do samog 50centa.
Sreca moja, pa sam u zadnjem trenutku odlucio da uzmem kartu za tribine inace ne bih preziveo onu guzvu na parteru.
Nasi su pokazali kakvi su jos jednom i da smo mi mnogo daleko od kulturne zemlje.
Prvo su se svi klinci i narkosi gurali da se probiju sto je moguce blize, gazeci i mlatarajuci po svima.
Svo vreme ih je neko iz organizacije molio da se pomere od bine (DA BI PAMETNJAKOVICI POSTAVILI ZASTITNU OGRADU) i dok obezbedjenje to nije uradilo nista nije uspelo.
To je svakako krivica i samog organizatora sto nije postavio zastitnu ogradu pre no sto je publika usla, vec ljudi odlucili, kad dodju ljudi mi cemo ih gurati.
Tribine su bile za to vreme mirne.
Onda je posle sat i po kasnjenja najavljen 50 cent, a na binu je izaslo pola bassivitya (VIP, Struka, to je valjda polovina :lol: ) i jos jednom potvrdili da je Skabo nekada davno bio u pravu (od podruma do bine losa oprema tu je....).
I konacno oko 10 je izasao 50Cent i poceo sa nastupom.
Ozvucenje je bilo katastrofalno i kada je pevao refren (tj. ono sto svi znaju od svake pesme :D ) 50c se uopste nije cuo.
Dalje, ni jednu jedinu pesmu nije otpevao do kraja, vec samo prvu strofu i refren (i ponekad je otpevao i drugu strofu).
Takodje mi se nisu svidele neke njegove reci koje je govorio izmedju pesama. Koliko sam mogao da razumem ispljuvao nas je samo tako govoreci da smo ne bas najgori, ali medju najgorim narodom na svetu (a svo to vreme rulja koja nije razumela ni rec mu je aplaudirala :roll: ), To sve naravno nije rekao direktno, vec onako izmedju redova.

I koancno pored svih pesama koje je snimio otpevao je samo najpoznatije i jednu ili dve (ne mogu tacnod ase setim naziva) je cak ponovio.
Koncert je trajao (deo dok je on pevao) veoma, veoma kratko (em je izbor pesama bio mali, em je i to malo sto je bilo skracivao maximalno), oko 1h.
Sto se tice njegovog nastupa, bilo je uobicajeno, kao na vecini koncerata (tj. onima koje sam uspeo da odgledam i delovima koje s vremena na vreme prikazuje MTV i ostale M televizije). Bilo je i ono: "When I say slim you say shady" Slim!!!
I tako izmedju svake pesme je imao po nesto da kaze, a publika da mu odgovori ili ponovi to. Dakle, vec vidjeno ko je malo pratio ne 50ja, vec Music programe (TV) uopste.
Jedina pohvala koja se moze uputiti organizatoru (mada ni to nije njegovom zaslugom, vec nacin na koji je konstruisana arena) je to sto se arena veoma brzo ispraznila.
Zanimljivo je da su mnogi mislili da nije kraj koncerta jer je 50c odjednom otisao sa bine (mada je pre toga podelio publici peskire, kacket, patike posle toga samo jednu pozdravnu recenicu).
Sve u svemu, sasvim prosecan koncert sa natprosecno losom organizacijom i jos gorim ozvucenjem.
Publika je naravno bila na nivou sto je i logicno s obzirom da su najveci deo bili napaljeni klinci kojima je svaka druga javna licnost idol, a i skoro puna arena nije mogla ostati mirna, pa da su dosli i na sahranu, a ne nakoncert.

Кулиража:
Blah, koncert je bio blago receno sr@nje.
Pocevsi od organizacije, pa do samog 50centa.
Sreca moja, pa sam u zadnjem trenutku odlucio da uzmem kartu za tribine inace ne bih preziveo onu guzvu na parteru.
Nasi su pokazali kakvi su jos jednom i da smo mi mnogo daleko od kulturne zemlje.
Prvo su se svi klinci i narkosi gurali da se probiju sto je moguce blize, gazeci i mlatarajuci po svima.
Svo vreme ih je neko iz organizacije molio da se pomere od bine (DA BI PAMETNJAKOVICI POSTAVILI ZASTITNU OGRADU) i dok obezbedjenje to nije uradilo nista nije uspelo.
To je svakako krivica i samog organizatora sto nije postavio zastitnu ogradu pre no sto je publika usla, vec ljudi odlucili, kad dodju ljudi mi cemo ih gurati.
Tribine su bile za to vreme mirne.
Onda je posle sat i po kasnjenja najavljen 50 cent, a na binu je izaslo pola bassivitya (VIP, Struka, to je valjda polovina :lol: ) i jos jednom potvrdili da je Skabo nekada davno bio u pravu (od podruma do bine losa oprema tu je....).
I konacno oko 10 je izasao 50Cent i poceo sa nastupom.
Ozvucenje je bilo katastrofalno i kada je pevao refren (tj. ono sto svi znaju od svake pesme :D ) 50c se uopste nije cuo.
Dalje, ni jednu jedinu pesmu nije otpevao do kraja, vec samo prvu strofu i refren (i ponekad je otpevao i drugu strofu).
Takodje mi se nisu svidele neke njegove reci koje je govorio izmedju pesama. Koliko sam mogao da razumem ispljuvao nas je samo tako govoreci da smo ne bas najgori, ali medju najgorim narodom na svetu (a svo to vreme rulja koja nije razumela ni rec mu je aplaudirala :roll: ), To sve naravno nije rekao direktno, vec onako izmedju redova.

I koancno pored svih pesama koje je snimio otpevao je samo najpoznatije i jednu ili dve (ne mogu tacnod ase setim naziva) je cak ponovio.
Koncert je trajao (deo dok je on pevao) veoma, veoma kratko (em je izbor pesama bio mali, em je i to malo sto je bilo skracivao maximalno), oko 1h.
Sto se tice njegovog nastupa, bilo je uobicajeno, kao na vecini koncerata (tj. onima koje sam uspeo da odgledam i delovima koje s vremena na vreme prikazuje MTV i ostale M televizije). Bilo je i ono: "When I say slim you say shady" Slim!!!
I tako izmedju svake pesme je imao po nesto da kaze, a publika da mu odgovori ili ponovi to. Dakle, vec vidjeno ko je malo pratio ne 50ja, vec Music programe (TV) uopste.
Jedina pohvala koja se moze uputiti organizatoru (mada ni to nije njegovom zaslugom, vec nacin na koji je konstruisana arena) je to sto se arena veoma brzo ispraznila.
Zanimljivo je da su mnogi mislili da nije kraj koncerta jer je 50c odjednom otisao sa bine (mada je pre toga podelio publici peskire, kacket, patike posle toga samo jednu pozdravnu recenicu).
Sve u svemu, sasvim prosecan koncert sa natprosecno losom organizacijom i jos gorim ozvucenjem.
Publika je naravno bila na nivou sto je i logicno s obzirom da su najveci deo bili napaljeni klinci kojima je svaka druga javna licnost idol, a i skoro puna arena nije mogla ostati mirna, pa da su dosli i na sahranu, a ne nakoncert.
al ga ispljuvaaaaa

Ti si se izgleda zajebao sto si uzeo za tribine kartu pa ti krivo!U parteru je bilo najbolje,sve se culo,NIJE BILO GUZVA,stojao sam na 5 m od bine imao sam prostora da se oko sebe jos najmanje metar!A o tome da je prozivao nas narod vidi se da si bio na tribini i da nisi dobro cuo nista sto si i sam rekao!oOrganizacija je bila losa al samo oko te ograde,al to je na svakom vecem koncertu problem!Za ozvucenje ne znam sta da kazem,mene je bas tresao zato sto sam bio u PARTERU a ne na tribinama da sedim sa onim babama!a 50 cent je bio standardan kao i na svakom njegovom koncertu,sta si ti ocekivao,dosao u BG pa sad kao mora nesto posebno!T oje njegov show i najbolji je!Vecu zvezdu na vrhuncu slave u BG-u neces videti!Mislim ok svako gleda iz svog ugla,meni je bilo extra tebi ne,jbg!

Dok sam imao 15, 16 godina i ja sam trcao u prve redove na svakom koncertu i veruj mi znam kako je.
Inace bio sam na desnoj tribini, otprilike u liniji ograde.
Ozvucenje treba da se postavi tako da ga svi cuju, a s obzirom da sam bio relativno blizu, siguran sam da nije to to.
Da ne objasnjavam sta je jos trebalo da se doda, ali na ozvucenju svakako treba da porade mnogo vise.
Da si bio na koncertu Metalike, onda bi znao o cemu pricam (gde je i suprotna tribina cula isto sto i ljudi u prvim redovima).
Jer ozvucenje se ne pravi da bi ga culi prvi redovi, vec i zadnji isto kao i prvi (tzv. THX sertifikat).
Za 50c sam i rekao da je bio standardan, samo je trebao da peva malo duze od 1h.

Da je ovo bio njegov pravi koncert a ne samo mala turnejica,cist obilazak,bilo bi sve drugacije! ja se nisam gurao u prve redove,zato sto nije bilo guranja,bar ne oko mene,mogao sam na tribinu da odem al nije to to znao sam!Za ozvucenje su nasi krivi kao i uvek,kao sto je bilo za Bjelo dugme,zato sam i otisao sto blize da bi cuo nesto i nisam pogresio!Kako je bilo na tribine,video sam na trenutke da je i tamo bilo veselo,na kraju najace ona fora sa mobilnima,izgledalo je extra od dole!

Da, sa mobilnima i ostalim lampicama je bilo zaista cool (gledao sam suprotnu tribinu).
To mora da su pokupili foru od onog crnje koji je lampicom tumarao po bini.
Na tribinama jeste bilo veselo, jer su oni koji su hteli da skakucu dosli napred, a oni koji su hteli da sede i slusaju (uglavnom matorci) su bili gore, i nije bilo guranja.
Sto se guranja tice, najvise ga je bilo kad je nervoza bila najveca - tokom iscekivanja pocetka koncerta i tokom pomeranja zastitne ograde, kada su prvi red gurali nazad, a ovi pozadi se gurali napred. A koliko sam video bilo je i nekog sitnog rvanja.

Hehe da taj crnja je bio najjaci,proverava binu ko da smo mi talibani!Da bilo je neko rvanje kad je usao on,pa cuo si kad je pitao na foru sta to radite,jel to bila neka tuca? I onda je nesto ispametovao kako su to samo 2 debila na svu ovu masu i da im ne treba dozvoliti da isprovociraju druge!

eto......paco de lucia pa sad 50 cent.....ne mogu da verujem,nisam imao para za kartu.....ako dodje system of a down i ja ne budem imao para.....letece glave......by the way 50 je kraljina,uzhasno mi je zhao shto nisam mogao da nadjem kesha da ga gledam.....

Ocu na 50 ceeeeeeentaaaaaaaaa! Mislim na koncert! :D :((((( :cry: :cry:
@Tanki
Bas sam pricala sam nekim ljudovima,i bas sam spomenula kako bi da System dodje otisla pod svaku cenu! I posle mogu da umerem boli me uvce! :D

trick-trick:
jbg i ja sam bio na tribinama ,sa druge strane.pa sta si ocekivao za ove pare???
Jos jednom ponavljam, koliko je kostala ulaznica za Metaliku?
A jos su oni doneli ozvucenje u onim silnim kamionima.

Ako se vodis tom logikom, onda ispadne da pred svaki koncert ljudi menjaju zvucnike, a sa tim se ne bih bas slozio.
Kad su Arenu vec uradili kako treba i kad su je namenili koncertima (da bi isplatili odrzavanje iste), za ocekivati je da bar postave ozvucenje da valja.
Da su kupili Haraman Kardon, infineon, Marshal itd., a ne ona sferno postavljena kineska cuda sa natpisom Sky music, bilo bi mnogo bolje.

Pa, meni je bilo super.
Mislim, covek je kul, skroz :)

Organizacija je kao sto to u Srbiji i moze da se ocekuje, ajmo samo par metara unazad kad je vec sve 'provrilo'... bez garderobe u novembru (po mojoj proceni gubitak od 2-3.000 evra-streljati odgovornog)...

Inace, Fifti me je razocarao samo kod jednog, dobre cice su bilo samo na ekranu iza njega, doveo je samo jednu i to farbanu u plavo i obucenu do grla ?!? (dolazi li na um hit- 'plavaaa Cigankoooo...')

I sto je trajalo samo sat vremena a kasnilo 3 sata.

I zao mi bese nasih likova koji su kao predgrupa izasli ni krivi ni duzni sa losim ozvucenjem pred nervoznu masu... nije im bilo lako...

Eto pa sad bacajte hejtove, hejteri ;)

-----------------------------------------------------
Ozbiljan posao na internetu, korak-po-korak

A biobivam ta šou jož i bolji dae njega imalo briga za tošto radi...
Vako, po ugovoru, za koie siiigurno dobio goleme pare, je obavezan dase togi tog datuma pojavina bini... izmumla šeeesnes pesama... i doviđenja... booole njega gyzne dlake zato dalste vi zadovoljni il ne...
Dooošo čovek... lepo ispunio svoj deo ugovora... zato dobio pare... i kovas jebbe...

Ipak je G UNIT potez godine .....

BEG FOR MERCY je ludilo ....

koncert naravno nisam propustio ... ali nisam imao toliko para za VIP ...i ona od 2000 je sasvim solidna , mada nije ni to neka cena za odlazak na koncert takvog izvodjaca ....

Zakleo bih se da sam vec napisao ovaj post. Dakle, totalno sam autirao...
Nema veze, meni je bilo super :)
Mislim 50 je kul tip. Skroz.
Ono sto je bilo trulo je nasa poslovicna organizacija, likovi su pokusavali da vrate masu 10m unazad kad su vec kasnili sat vremena sa koncertom?
I zaboravili da organizuju garderobu, u novembru??? Treba ih streljati, to je cist gubitak od par hiljada evrica...
A Fiftiju zameram sto je doveo samo jednu tamnoputu cicu i to obucenu do grla i farbanu u plavo? (mislim, hit 'plava ciganko' se nekako nametao...:) )
A i zao mi je bilo nasih likova, kao predrgrupa su izasli na stejdz, posto smo vec cekali 2 sata i nervirali se, te su pokusali da podignu masu... a i nisu bili tako losi koliko su ljudi bili agresivni...
A i trajalo je samo sat vremena :( inace bilo je supeeeeeeeeeeer :))

Misljenja?
Hejtovi??

Pozdrav! :D

-----------------------------------------------------
Ozbiljan posao na internetu, korak-po-korak

Ako ti je pored toliko nedostataka bilo super, svaka ti cast.
Nisam bas perfekcionista, ali sat i po radnog dana nije uopste malo.
Taj seljakluk da devojke moraju da budu gole se vidja samo kod nas (i u Turskoj odakle smo pokupili te fore), tako da ono sto je bilo postujem 100%. Devojka je bila prikladno obucena i to je primer kako se treba oblaciti. Imaju para da kupe sta god im volja, ali ne preteruju. Imaju svoj ukus i stil i nigde nema preterivanja (dobro, oni satovi sa tonom dijamanata/cirkona cega vec bas stvaraju zazubice). A tebi ako je uzor Ceca koja nosi brus od20k€, onda idi na njen koncert pa se nagledaj :D
Dalje, nisi valjda ocekivao da ce povesti celu javno kucu? Koliko mi je poznato samo O je od zenske populacije pevala sa njim, a ostale su bile obicne igracice koje su ucestvovale tokom snimanja spotova.

Mene je mnogo razocaralo sto je bilo mnogo, mnogo klinaca. Mislim, ne smetaju oni meni, ali onakvo lozenje na onakav zivot ne sluzi bas za primer, ali o tome drugi put.

Evo kao je bilo na koncertu (moje viđenje). Slike i videoklipove ći postaviti kasnije.

18:00h Dolazim ispred arene na zapadni ulaz. Tamo je gomila ljudi koji čekaju na ulaz. Stajem u red i pomalo posmatram oko sebe i pokušavam d ane privlačim pažnju na sebe jer sam ipak sam. Nekih 15 minuta kasnije čuje se vriska gomile ljudi i iz mog reda svi iskaču napolje pretpostavljamo došo 50 cent, ali lažna uzbuna. Svi se vraćaju (posle je još par puta bilo vriske ali ništa skontali smo). Dok još uvijek čekam u redu neki momci iza mene puštaju "Prti Bee Gee – Er Maks" i tu je zajebancija svi se uživili i u tom trenutku neko je zapalio džoint i samo čuješ neka cura viče: "Ko to duva? Daj džoint `vamo!"

Otprilike 19:00h, ulazimo u arenu. I pored stroge zabrane unošenja fotoaparata i kamera unutra gomila toga je unešeno. Kada sam proošo kroz detektor za metal (koji je naravno pištao
icon_biggrin.gif
) lik me pretresa i odmah na fotoaparat i samo se nasmijao i kaže ajde dalje. I napokon sam unutar Arene i stajem jedno 5 metara od pozornice.

20:15h Izlazi šef obezbeđenja i kaže da se pomjerimo unazad 1 metar jer 50 cent neće da izađe na pozornicu, kao zbog naše sigurnosti; mi se pomjereamo kad eto njega o5 za nekih 10 minuta i sada kao pomjerite se 2 metra. Zvižde mu, gađaju ga, al smo se morali pomjeriti. Nakon nekih 20 minuta o5 on izlazi i opet da se pomjerimo nekih 1m ali ga niko ne sluša i izlazi neka ženska iz organizacije, REALLY HOT i sada ona traži da se pomjerimo neki 1 metar. Kada smo se pomjerili počinje čitav parter da pjeva (samo muškarci tj. oko 3 000 ljudi najmanje) BACI SISU DA SE IGRAMO...
Cool.gif
(na kraju sam bio oko 10m od pozornice)

21:10h Izlazi ta ženska iz organizacije i o5 traži da se pomjerimo korak do dva, ali kada ne uspjeva kaže dali ste spremi za fiftija. Mi jesmo i kao idemo 10, 9, 8,...2,1 izlazi Bassivty. Ide ovim redosledom, THC, DENIRO, LUD, STRUKA i V.I.P.! Pjevali su i neke zajedničke pjesme sve ukupno oko pola sata. Najviše su izviždali DENIRA jer je on rekao: "AJDE BEOGRADE (kada nije bilo očekivanog efekta), ŠTA JE *****", (i onda zvižduci). Neko je do mene viknuo dođi da ti ***** pokaže.

22:00h Izlazi TONI YAYO i repuje neku svoju stvar i onda najava za Fiftija na video bimu. Izlazi 50 CENT i otpočinje šou sa pjesmom "What Up Gangsta",i publika je podivljala, zatim ide "Candy Shop" i OLIVIA se pojavljuje na sceni (****š spotove uživo je 100 puta bolja), publika divlja (ja nemam ni jedne čiste slike 50 centa ali ne mojom krivicom). Dalji redosled pjesama neznam, ali je i OLIVIA otpjevala nešto svoje. 50 CENT traži cigaru (ne upaljač) i leti najmanje 20-30 cigara na pozornicu. On kaže kao Ok mislim da imam dosta i kao jel može mala pauza da ispušim pa nastavljamo (publika zbunjena pa ne reaguje) i onda on pita kao hoćeli nastavljati nastup mi svi vičemo YES!!! Nastavlja se nastup ide "Just a Lil Bit" (tu je ispao iz bita), zatim "Window Shoper". Baca crveni duks i kačket, ostaje u bjeloj majici i stavlja bjeli šešir i otpočinje P.I.M.P. Zatim govori da čuje vrisku cura u areni i kada je čuo kaže kao da ima pitanje za njih tačnije 21 pitanje "21 Questions". Govorio je malo o svađi sa THE GAME-om kao kada su snimli HOW WE DO on mu je rekao kao "**** you 50", ali kaže nije ljut na njega. Kaže ajde svi dignite srednji prst uvis (puta 17 hiljada ljudi J) i govorite **** YOU 50, ponovili smo oko 10-ak puta a on But is OK, I don`t mad on you!
icon_biggrin.gif
Nešto je još pjevo mislim "Wanksta" i onda kao nakon završetka pjesme kada ja kažem What are you doing tonight? You say: Smoke Weed, get Drunk, then ****!!! I to smo ponovili oko 5-6 puta. U tom trenutku penje na pozornicu jednu klinku ( ne bih rekao ni da je srednja škola) i pita je kako se zove, ona kaže Jelena. Tada on kaže kao evo viš kada ja kažem šta ću raditi večeras Smoke Weed, get Drunk, then ****, reći će fifti je lud, ali to svi govore i onda o5 pita nas What are you doing tonight? We: Smoke Weed, get Drunk, then ****!!! Eto vidiš kaže fifti. Svi to govore. Oni su ludi, ne ja. Onda počinje pjesma "In Da Club" gde je mala riječ da je publika podivljala. Zatim ide "If I Can`t", pa "Many Man" i onda govori da svi u areni upale telefone tj. svjetla na telefonima. Neopisiv prizor. I mislim da je tada otpjevao pjesmu "Best Friend" i to je to. Njegov DJ viče kao da im je isteklo vrijeme. Viče kao " When I say SLIM you say SHADY; Ponovili smo tako 2-3 puta pa onda DR. DRE i na kraju 50 CENT. Fifti baca bjelu majicu, bjeli šešir, patike (jednu na jednu stranu, drugu na drugu) i peškire. Skida kaiš sa hlača, a TONI YAYO mu viče kao nemoj ima policije ovdje, a on ma nek ima. E sada nisam siguran jer nisam vidjeo, ali mislim da je skinuo i hlače i bacio i da je ostao samo u boksericama (to sam zaključio jer su cure vrištale) i nestao iza pozornice.

23:05h Kraj. Nema bisa. Publika napušta arenu, ja sam bio napolju 10-ak minuta kasnije.

Zaključak: Po meni fenomenalan koncert, samo prekratak (bar njegov dio). Jako se dobro pokazao i kao zabavljač publike između pjesama. Svaka se pjesma završavala sa pucnjem. Odličan nastup uživo samo je ja mislim u dvije pjesme ispao iz bita.
Jedino mi se ne sviđa što je pozornica bila visoka svega oko 1.50m.

Napomena: Pjesme što sam nabrojao nisu jedine koje je izveo ali sam zaboravio ostale jbg.

Back