50 cent

• Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja
CobRa-SiC-:
Nema veze s vezom.
A i kod njega se sve svodi na to da je on kao neki gangsta i da će da spava sa svakom devojkom koju vidi. Krš.
Vala, tebra, u pravu si, živo sranje je taj
Metal je zakon čoveče..... Tekstovi imaju neke veze s mozgom, a ne kao ovi moronski reperski...
A i nešto mi se čini da su mu sve pesme iste, sve su varijacije na jednu temu.... kakav shit....

Lucky girl:
50 cent je bio ok,ali definitivno je sad ocaj...i moze neko da mi kaze da se ne razumem,mozda,ali ljudi koji se razumeju ga pljuju maximalno....

Kazem, ni ja ne preferiram fiftijev stil, ali bar znam malo o coveku da bi imao respect od mene...
Ti koji ga pljuju verovatno neznaju ni toliko, ali ne zelim oko 50 cent-a da se svadjam s' drugima...
Nije bas on toliko vredan nase svadje...

012 HIP-HOP

wild_child:
50CENT_Sta misli te o njemu????

Mislite se pishe zajedno.......nauchi prvo da pishesh

Haha....to sam prvo uochila....Ja ne mogu da verujem da neko za najmanje 11-12(pa i osam) godina shkole ne moze da nauchi neke osnovne stvari shto se pravopisa tiche....

IvAnA:):
Haha....to sam prvo uochila....Ja ne mogu da verujem da neko za najmanje 11-12(pa i osam) godina shkole ne moze da nauchi neke osnovne stvari shto se pravopisa tiche....

Dajte bre... Mozda se liku omaklo... Ne morate odma da ulazete kritike... A kad ih ulazete izgleda ko da nemate sta pametnije da radite...

Back