50 cent

• Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja
+SpookyGirl+:
ne pochinji, molim te..... jezim se od takvih debilizama....
paaaa... ti se jezi kol`ko `oces, al` priznaj da su pametni ljudi zgrnuli bogatstvo na pacenicima tipa "fem, nefem" itd. hehehehehe... shto mozda i nije tako lose.
e, da cisto da ne bude da ovo nema nikakve veze sa temom, htedoh reci "...reperi takodje zgrnuse masne pare....bla bla"... e, sad koliko se na njih odnosi ono gore "pametni ljudi zgrnuli..."..
...
...
ne znam bash :roll:

50 Cent je cool tip. Vi metalci ne znam zasto se raspravljate sa nama reperima. Ni meni se ne svidja vasa muzika. Tacno je da nije bilo Ema nebi on daleko dogurao, ali covek se snasao. Sve njegove pesme su super.

jelena_milunovic:
50 Cent je cool tip. Vi metalci ne znam zasto se raspravljate sa nama reperima. Ni meni se ne svidja vasa muzika. Tacno je da nije bilo Ema nebi on daleko dogurao, ali covek se snasao. Sve njegove pesme su super.

Jeco, srce....shta da ti kazem...Kako su zli ti prljavi metalci...C c c raspravljaju se sa vama "reperima".....Sram ih bilo.....

jelena_milunovic:
Ta taj "Em" je carobnjak... :roll:

Ijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
Nem baš običaj, al ajd kad se mora,
Jelena ti si baš, ono, neviđeni tantuz.
Ali ono, neviđeni.

Prvo, za ono skretanje sa teme sam mislio da u buduće ne skrenemo sa teme.
Zumeš?

Drugo, aj kratko da opet ne skrenemo sa teme, ko je to konkretno nasledio Tupaca?

Aj da se ne mučiš, zanm šta ćeš da kažeš, Eminem, Fifti sent,

jelena_milunovic:
Nisam misla na pravopis vec me nervira sto se k....ci da nesto zna a nema pojma. I ja cu govoriti ono sto hocu!!!

Bem te u mozak!
Ja sam i reko da hoćeš ono gore da kažeš, tantuzu jedan.

A ček, koda ja nisam znao da se on kao reper potpisivao kao 2pac.

jelena_milunovic:
Ko skrece sa teme. Dobro on je bio najveci reper, ali su ga mnogi nasledili.I nepise se tupac vec 2Pac.
Eh,sto ti buncas.2PAC niko ne moze da nasledi.Bio je najbolji i takv ce i ostati.50 cent je kao ovo ono neki gangster za koga se do pre 5godina nije ni culo.Onaj"EM"ako mislite na eminema je najrealniji,on se ne kurci kao ove crnje,50 cent,DMX,JA RULE...On je opusten ima dete razvedn je,ima dosta problema u zivotu,nije njemu do kurcenja naprotiv.Pominjali ste JA RUL-a,on je novopeceni reper,malo je bolji od 50CENT-a.On je pomagao reatrdiranoj deci i obogaljenoj,dok je 50CENT se kurcio,yebo sa svojim ribama...Inace 2PAC je nezamenjiv

Back