webade22
Obećava
- Poruka
- 62
CobRa-SiC-:Gangsta rap...ma daaaa... ko i Ja Rule.
![]()
Imam osecaj da ti slusas metal, pa povodom toga smatram da ova soba nije za tebe, a kamoli da ulazes komentare...
Ali to je samo moje misljenje...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
CobRa-SiC-:Gangsta rap...ma daaaa... ko i Ja Rule.
![]()
webade22:Imam osecaj da ti slusas metal, pa povodom toga smatram da ova soba nije za tebe, a kamoli da ulazes komentare...
Ali to je samo moje misljenje...
CobRa-SiC-:Rap i hip-hop sam slušao sedam godina.
Sto??wild_child:Ma dobro je dok ne krene da postavlja pitanje sa Jer![]()
gockey:Sto??
Jer ima neka devojka da se zmuva sa......![]()
![]()
![]()
micim......... :shock: :shock:
paaaa... ti se jezi kol`ko `oces, al` priznaj da su pametni ljudi zgrnuli bogatstvo na pacenicima tipa "fem, nefem" itd. hehehehehe... shto mozda i nije tako lose.+SpookyGirl+:ne pochinji, molim te..... jezim se od takvih debilizama....
jelena_milunovic:50 Cent je cool tip. Vi metalci ne znam zasto se raspravljate sa nama reperima. Ni meni se ne svidja vasa muzika. Tacno je da nije bilo Ema nebi on daleko dogurao, ali covek se snasao. Sve njegove pesme su super.
Ta taj "Em" je carobnjak...jelena_milunovic:50 Cent je cool tip. Vi metalci ne znam zasto se raspravljate sa nama reperima. Ni meni se ne svidja vasa muzika. Tacno je da nije bilo Ema nebi on daleko dogurao, ali covek se snasao. Sve njegove pesme su super.
gockey:Ta taj "Em" je carobnjak...![]()
jelena_milunovic:Ko skrece sa teme. Dobro on je bio najveci reper, ali su ga mnogi nasledili.I nepise se tupac vec 2Pac.
jelena_milunovic:Nisam misla na pravopis vec me nervira sto se k....ci da nesto zna a nema pojma. I ja cu govoriti ono sto hocu!!!
Eh,sto ti buncas.2PAC niko ne moze da nasledi.Bio je najbolji i takv ce i ostati.50 cent je kao ovo ono neki gangster za koga se do pre 5godina nije ni culo.Onaj"EM"ako mislite na eminema je najrealniji,on se ne kurci kao ove crnje,50 cent,DMX,JA RULE...On je opusten ima dete razvedn je,ima dosta problema u zivotu,nije njemu do kurcenja naprotiv.Pominjali ste JA RUL-a,on je novopeceni reper,malo je bolji od 50CENT-a.On je pomagao reatrdiranoj deci i obogaljenoj,dok je 50CENT se kurcio,yebo sa svojim ribama...Inace 2PAC je nezamenjivjelena_milunovic:Ko skrece sa teme. Dobro on je bio najveci reper, ali su ga mnogi nasledili.I nepise se tupac vec 2Pac.