Suzy F
Aktivan član
- Poruka
- 1.527
tako je "demokratske promene" su drugo ime za pljacku i siromasenje srbije.
Covek je bio sarkastican,malo bolje pogledaj naknadne odgovore doticnog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je "demokratske promene" su drugo ime za pljacku i siromasenje srbije.
Те 93-ће (задња 4 месеца), је онај ко је имао 50 марака, могао лепо да живи месец дана, а данас са 500 евра може да се слика....:wink:

da Djindjica nije ubila gamad komunjarska
bilo bi primetnog boljitka
ovako
za trenutno stanje trazite krivca u stvoru koji vec 4 godine vlada!
[[Darko_91]] :evo ga 5 oktobar sace jos malo! proslo 7 godina secam se imo sam 11 ili 10 godina! pa i nije bas tolko bolje od tad mislim jeste bolje naprimer 50% ali opet nije to to!
Djindjic je bio pokretac promena,koji su smetale kostunici,veli,seselju i kompaniji.....
Jedino cega je Djindjurina bio pokretac je droga kojom je trgovao sa svojim mafijasima.
Те 93-ће (задња 4 месеца), је онај ко је имао 50 марака, могао лепо да живи месец дана, а данас са 500 евра може да се слика....:wink:
Da, mogao je da živi onaj ko je imao. :wink: Za ostale ne znam.![]()
@Suzy F
A ti bezi u tuzlu pa tamo "kontaj"
Jedino cega je Djindjurina bio pokretac je droga kojom je trgovao sa svojim mafijasima.
Primitivac(to ti je adekvatan nick),jako su ti plitki komentari
shta ima novo u Diznilendu?
jel se vratio Pluton?
![]()

man, you're killing me

Ima tu jos toga: poricanje realnosti, selektivno pamcenje kad im to odgovara vise od amnezije...Zaboravio je reci pored toga da je Djindjic narkoman i to da je Legija heroj......
Takav je to profil ljudi,svojim glasackim listicima unistavaju viziju moderne Srbije
Pazi, da se razumemo, meni se ne svidja ni ova sterilna i suvise konkretna politicka bratija iz NGO/LDP,Mislim, ako ti zena americkog ambasadora kaze na tribini da je Srbija fantasticna zemlja, da mnogi njeni poznanici hoce da se presele u Srbiju jer su odusevljeni ljudima, hranom, zivotom, prirodom, opustenoscu, lepotom i zenske i muske celjadi, ovi iz NGO/LDP, krenuli da pricaju kako ona nema pojma, kako je Srbija izvoznik ratova, da Novak Djokovic ne treba da nastupa dok Raso&Rale ne dopan'u Haga...strasno.Takvo ulizistvo mi se gadi, a mogu misliti koliko se gadi Amerima.Niko ne ceni takve.
Ne treba ogranicavati viziju moderne Srbije na njih-ne kazem da ti to radis, just my two shekels...
Nema vise takvog motora promena i takve energije, a Srbi su pokazali koliko su cenili Djindjica masovnim izlaskom na pogrebnu povorku.Kasno, nazalost.
Nema vise takvog motora promena i takve energije, a Srbi su pokazali koliko su cenili Djindjica masovnim izlaskom na pogrebnu povorku.Kasno, nazalost.
Pa i nije bio tako masovan, vise ljudi je bilo na Milosevicevom ispracaju.
Slazem se sa tobom!
Ali suvise sam mlada da bih klonula duhom,verujem da ce doci bolje.....mora,to je prirodan sled stvari,ne mogu se sve zemlje u regionu pomerati,a mi ostati i tapkati u mestu