"5 oktobar 2007 Seven years after changes!"

Sad smo stvarno rupa, u geostrateškom i svakom drugom smislu. Misliš li da im to što su sve zemlje u okruženju pod njihovom šapom nije dovoljno da, kako kažeš, okruže Rusiju. Jeste, sigurna sam, sad im više zaista nismo toliko važni.

A što se tiče "tate", videćemo, ne bih stavila ruku u vatru. Bilo bi dobro da je tako, ali... Videćemo.

A i "tata" neće biti ništa bolji od ovih, ako ne i gori kad, i ako ikad dodje ovde.

Sirotinja služi da se iskorišćava, ne vole oni nas zbog nas, vole nas zbog sebe.

Ako im nismo važni - zašto nas hoće u NATO. Sada već ne kriju da je to (za nas) uslov za EU. Vole nas ? Ne bih rekao.

Da ponovim opet - ako je SPS i Milošević bio zlotvor, ucenjivali su nas, bombardovali ... Zašto nas i dalje ucenjuju i otimaju ? Umesto da nas prigrabe i pomognu u našu i njihovu ekonomsku korist. Shvataš, nešto tu nije u redu !

bolje bi nam bilo da petog oktobra sa kostunjavim nije ni bilo .... milosevic je za njega malo dete....zivi bili pa videli....
na jednoj od sednica glavnog odbora dss devedesetih "gospodin" je izjavio kako je strateski cilj stranke- mesto predsednika srbije(ili kako god se tada zvala) 2001...bolela je njega ona stvar i za srbiju i za dos i peti oktobar ...covek je samo procenio da je to put ka vrhu...
taj gazi i preko mrtvih ... ova glumaza oko kosova je jos jedna potvrda bolesnog uma...

vidish... ono shto je normalno za mene i tebe
za nekog nije... 8)

opaska je bila za to da sloba i njegov rezim nije trebalo menjati

svako ko to tvrdi je za mene totalni... 8) aj da ne muchim prste...

Takođe.
Samo ne mogu tako lako da okrivim nekoga ko mi kaže "Džaba ste krečili. I šta da je krv potekla? A lako je mogla da poteče, a ni za šta."
Nažalost, to nije daleko od istine.
Svejedno, ja sam tad stala i stala bih opet, jer mi je SM bio najveći krivac, a i njega sam samo mogla da rušim. Toliko je do nas. A raznoraznim "tatama" ne možemo ni da primirišemo.

bolje bi nam bilo da petog oktobra sa kostunjavim nije ni bilo .... milosevic je za njega malo dete....zivi bili pa videli....
na jednoj od sednica glavnog odbora dss devedesetih "gospodin" je izjavio kako je strateski cilj stranke- mesto predsednika srbije(ili kako god se tada zvala)...bolela je njega ona stvar i za srbiju i za dos i peti oktobar ...covek je samo procenio da je to put ka vrhu...
taj gazi i preko mrtvih ... ova glumaza oko kosova je jos jedna potvrda bolesnog uma...

Тешко да је тако. Да ли би и за исту ситуацију око Војводине био болестан ум.

И Црна Гора је некада била српска држава.

"Da, delimično si u pravu. Ja zaista verujem da Srbija ima potencijala da postane normalna zemlja.

Ne slažem se sa idejom da su Srbi glupi, krezavi, neobrazovani i kakvi god već.

A isto tako ne mislim da ni ona "druga Srbija" kojoj ja ne pripadam, želi sebi loše.
"

Da, delimično si u pravu. Ja zaista verujem da Srbija ima potencijala da postane normalna zemlja.

Ne slažem se sa idejom da su Srbi glupi, krezavi, neobrazovani i kakvi god već.

A isto tako ne mislim da ni ona "druga Srbija" kojoj ja ne pripadam, želi sebi loše.
problem je u totalnom neznanju onih koji su se rodili sa svom pamecu ovog sveta :(

e bash o tome ti ja pricham...
ovde 60% onih koji izlaze na glasanje zive u nekom svom Diznilendu
a to je strashno![/QUOTE]

Ne budi baš tako strog.

Najveći broj tih ljudi je prepošten da bi shvatio s kim ima posla.

Verovatno smo ti i ja pokvareni.:lol:

aham ;)
ma cvecke... 8)

samozivi! 8) vec smo prichali o tome na PM ;)

evo ti, recimo, ova gluperda Kozar
kako mozesh za njega da kazesh da je predobar
pa da je dobar, shvatio bi kolko je glup i slushao bi pametnije!

a on, glasa ja Voju!

kaze udjesh u uniju i zakopash se jer nema izvoza u zemlje EU! :D

mislim... molim te... 8)

Ako im nismo važni - zašto nas hoće u NATO. Sada već ne kriju da je to (za nas) uslov za EU. Vole nas ? Ne bih rekao.

Da ponovim opet - ako je SPS i Milošević bio zlotvor, ucenjivali su nas, bombardovali ... Zašto nas i dalje ucenjuju i otimaju ? Umesto da nas prigrabe i pomognu u našu i njihovu ekonomsku korist. Shvataš, nešto tu nije u redu !

Da bi ostavrili svoje interese, veliki će uvek imati nekog "kasapina" ili "faktor stabilnosti", prema potrebi. Milošević je bio zlotvor prema NAMA.

Pa pretpostavljam (onako, skroz laički) da je to sad odmeravanje snaga izmedju velikih. Zašto? Nije teško pogoditi. Amerikanci žele da zaokruže celinu, a Rusi, verovatno da uzmu deo kolača.

A i koji ćemo andrak Rusima kad ne mogu da nam pridju ni sa jedne strane. Kao ostrvo smo. Možda pričam bezveze, ali imam takav utisak, niko stručan mi to nije rekao, to ja onako..:lol:

problem je u totalnom neznanju onih koji su se rodili sa svom pamecu ovog sveta :(

e bash o tome ti ja pricham...
ovde 60% onih koji izlaze na glasanje zive u nekom svom Diznilendu
a to je strashno!

aham ;)
ma cvecke... 8)

samozivi! 8) vec smo prichali o tome na PM ;)

evo ti, recimo, ova gluperda Kozar
kako mozesh za njega da kazesh da je predobar
pa da je dobar, shvatio bi kolko je glup i slushao bi pametnije!

a on, glasa ja Voju!

kaze udjesh u uniju i zakopash se jer nema izvoza u zemlje EU! :D

mislim... molim te... 8)[/QUOTE]

Uh, uh, nemoj baš tako. Ni ja se često ne slžem sa njim, ali ne mislim da je... to što kažeš. Čovek tako razmišlja i neka ga. Njegova stvar.

Takođe.
Samo ne mogu tako lako da okrivim nekoga ko mi kaže "Džaba ste krečili. I šta da je krv potekla? A lako je mogla da poteče, a ni za šta."
Nažalost, to nije daleko od istine.
Svejedno, ja sam tad stala i stala bih opet, jer mi je SM bio najveći krivac, a i njega sam samo mogla da rušim. Toliko je do nas. A raznoraznim "tatama" ne možemo ni da primirišemo.

nema revolucije bez krvi
budimo realni... 8)

u ovom sluchaju
ama bash smo dzaba krechili! :(

ko nas bre oce u nato :D

koja bre ekonomska korist? koju nashu imovinu?

ti opasnu konkurenciju reshio Kozaru da udarash...

Pa pretpostavljam (onako, skroz laički) da je to sad odmeravanje snaga izmedju velikih. Zašto? Nije teško pogoditi. Amerikanci žele da zaokruže celinu, a Rusi, verovatno da uzmu deo kolača.

A i koji ćemo andrak Rusima kad ne mogu da nam pridju ni sa jedne strane. Kao ostrvo smo. Možda pričam bezveze, ali imam takav utisak, niko stručan mi to nije rekao, to ja onako..:lol:

kad je Putin postao predsednik
prvo shto je reko je da je cilj Rusije - EU i NATO

odavno to beshe...

posle vidim delio ordenje nekim hrvatima

gasio pozare hrvatima i bugarima dom smo mi chekali...

prosechni rus josh uvek misli da postoji SFRJ...

a ovde sve Diznijevi puleni... :D

Nisi u pravu..Putin je rekao da je cilj Rusije da amerikancima prepishu Sibir svojevoljno.

a tebe ako ne mrzi
vidi kad je inaugurisan
pa listaj arhive novina iz tog doba...

ja shta da ti kazem... 8)

a zaebo si se
nisu Amerikancima dali Sibir

dali su ga Izrailjcima ;)

koji inache drze i sve u USA

2 stare dobre izraelske kolonije koje su se kao svadjale
jedni da bi muzli poreske obveznike kroz vojnu industriju

a drugi da bi kroz robovlasnishtvo 70 godina sprovodili experiment zvani SSSR

Da bi ostavrili svoje interese, veliki će uvek imati nekog "kasapina" ili "faktor stabilnosti", prema potrebi. Milošević je bio zlotvor prema NAMA.
Да.

И био је,тако, дакле, условно речено, "њихов човек". Да не кажем и ону тешку реч...?

Док им је одговарао, и док је радио по њиховим интересима. Кад се "досетио", онда су га "шутнули", као и многе друге.

И, увек понављам: "досетио" се - НЕОПРОСТИВО ПРЕКАСНО, и под ПРИНУДОМ.

Дакле - апсолутно недовољно да добије било какво "позитивно бројање" у српској историји.

Back