Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
E, vas dvoje, ajde popravite te citate, ne znam više ko je šta napisao!![]()
Ja izgleda nekad ne umem to da uradim.
Ništa ne razumem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, vas dvoje, ajde popravite te citate, ne znam više ko je šta napisao!![]()
Ništa ne razumem.
Да.
И био је,тако, дакле, условно речено, "њихов човек". Да не кажем и ону тешку реч...?
Док им је одговарао, и док је радио по њиховим интересима. Кад се "досетио", онда су га "шутнули", као и многе друге.
ko nas bre oce u nato
koja bre ekonomska korist? koju nashu imovinu?
ti opasnu konkurenciju reshio Kozaru da udarash...
Што ми је ово нешто познато...:wink:
И грдно се варају неки данашњи, да они неће бити "шутнути", чим им
истекне рок употребе.
E lutko babina akoj si im rekla, svaki ti ga dao. Baba Višnja upravo piše o tu veliku prevaru u vezu peti oktombar. Će bidne u ona moj blog pa moš da odete malo na njega kad završite sas obaveze po štalu.
E baba, jedva čekam. Će odemo malo na tuj glog da se ilfornišemo otu prevaru. Da kazuješ sve što znaš. Nemo nešto da kriješ jer će ti pokupimo ličnu kartu a palačinke da izedemo ...

E lutko babina akoj si im rekla, svaki ti ga dao. Baba Višnja upravo piše o tu veliku prevaru u vezu peti oktombar. Će bidne u ona moj blog pa moš da odete malo na njega kad završite sas obaveze po štalu.
Mnogo toga nije isto.
7 godina od kada nas pljacka demokratski rezim,koji je pritom spalio skupstinu.
Da podsetim da se to ranije nije desavalo.Ni Nemac nije zapalio tu Skupstinu.
DOS je imao tu privilegiju. :wink:
Hm...da se setim...sta je jos bilo tad...
A,da...opljackano je pola centra grada...To onako,u zaru revolucije...
Sad ce coup detat...samo da se iznesu televizori i tepisi iz zgrade RTS-a.
Smejurija...
Zaboravljash, ili se pravish, da je ta skupshtina zapalila celu zemlju.
Tu su se "kovali" pakleni planovi, masovna ispirachina mozga, ratovi, beda..................
To paljenje je trebalo da obavi "egzorcizam" ali uvek ima sitnih dusha koje bi neshto da maznu.
Da je bio i shesti oktobar, gde bi mi danas bili
Sve to sto si rekao, Luka, stoji; ali zapitaj se ko je doveo do toga?KO je opljackao narod putem ''Zajma za preporod Srbije'', piramidalnom stednjom, ko je proneverio miljardu dolara. ko je dozvolio da se UCK razvije i izazvao bombardovanje ne bi li jos godinu dana ostao na vlasti?Savrseno sam sevstan kako stvari stoje, ali ne mozes da ocekujes da se te iste stvari preokrenu posle 15 godina planskog unistavanja.Krenulo je na bolje; ljudi kupuju racunare, namestaj, stanove, kola na kredit-sad, srpski problem je sto se kupuje uvek vise nego sto se ima, na Zapadu nije tako.Strane kompanije koje su doslu u SRbiju zaposlile su ljude; evo, Indija otvara IT centar, najveci u Evropi sa 25.000 radnih mesta, a plan im je i da privuku nase ljude , strucnjake, koji su otisli preko, da se vrate u zemlju.Zasto drzava Srbija nije ucinila nista po tom pitanju?Zato sto ih boli dupe; nastavljac Slobinog lika i dela samo zamazuje oci narodu pustim tlapnjama o Kosovu jer samo hoce da ostane na vlasti, a za SRbiju ne radi apsolutno nista.

I ja sam 100 puta rekla da je shestog oktobra proushtene velika shansai danas imamo ovo shto se deshava. A da li mislish da za par godina moze da se "opere" sve shto su prethodni "za;rali?

Zao mi je sto tebi nije bolje, ali, uz rizik da zvucim otrcano, nije ni meni bilo dok se nisam potrudio.I ja sam podsvesno ocekivao tipa ''e sad je nastala demokratija i sad ce sve da bude bolje'', ali nece moci, mora da se radi.Radio sam svakakve poslove, i u roku od 4 godine dosao do toga da radim posao koji volim i sasvim fino zaradjujem.
Nisam ni rekao da podrzavas Slobu, to niko normalan ne radi.
Sto se tice EU ulaganja, ulazu firme; a sto se tice otpustanja, to je neophodno; neproduktivna firma sa 10 000 radnika upropastava sve te radnike; ako njih 7.000 dobije otprmeninu sa kojom moze da pocne neki posao, ostalih 3.000 radnika ce biti produktivno i imace dobre plate.E sad, primecena je pojava da su otpremnine 90% koristene za kupovinu stvari, kola, tehnike...a ne za otpocinjanje poslova.Klasican srpski sindrom ''lako cemo''.Necemo.
Mogu li saznati, malo konkretnije, o famoznom 6-om oktobru "koji se nije desio"?
Koga je trebalo satrti, povešati, spaliti ? Onako demokratski, sve koji ne misle kao vi ?
Par godina = 2 godine
7 godina =3.5 para godina
Možda si mislila par decenija ?
Objasni nečinjenje EU prema Srbiji. Ko to ovde ne valja te se klone ulaganja, pomoći ... Naprotiv, gazi, gazi, gazi ...
To za NATO ne moram ja da te ubeđujem. Već su demokrate oko toga pisale, a bilo je svežih izjava iz Brisela. Ne mogu to da ti tražim napismeno, bilo je i u novinama i na TV-u.
Obostrana ekonomska korist je osnova za bilo kakav "ugovor". To Evropa s nama može odmah, da hoće (a ja pitam zašto neće?)
Ne znam šta si mislio za imovinu ? Ako je ono oko prodaje preduzeća koja su jedino valjala - onda sam to mislio. Možda to nije bog-zna-šta ali je naše i radilo je dobro.
Gde su ta radna mesta koja su trebala da se otvore od privatizacije. Što ne hrle belosvetski kapitalisti u Srbiju, evo Velja im pravi puteve ,,, Sve je to obećano pod parolom "samo da Sloba padne!"
Suština je - ne mogu radikali da budu strah za EU niti opravdanje za ovakvo ponašanje. 30% glasača je premalo za preuzimanje vlasti i inaćenje Evropi. Ili nešto nije u redu ni s demokratama? Ili nešto nije u redu generalno sa Srbima ? Pa ako je tako što nas ne ostave na miru - nek se okrenu drugima.
Те 93-ће (задња 4 месеца), је онај ко је имао 50 марака, могао лепо да живи месец дана, а данас са 500 евра може да се слика....:wink: