40+

Vrlo ozbiljan post:
Dakle, zašto kad čovek nasrne na ove tetke preko 40 god. one obavezno
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???
Molim vas samo ozbiljne komentare od kompetentnih osoba tj.40+. :think:
[emoji38]

:pracka:
Ova ubija s`kafom, :mrgreen:

Pogledajte prilog 415835

Nemam pojma zašto su takve, zašto neprobaš ove +30.

mimimi mimimi

Vrlo ozbiljan post:
1. ne daju sex nego glume nevinašca u stilu: Ja od moje rastave pre 7 god još nisam bila sa muškarcem...ili Ja mog pokojnog Peru nikad ne bih prevarila...
2. iako ne daju sex hoće da me ubiju hranom i pićem te Jesi za rakiju, kafu, pivo, jesi gladan, evo ti čvarci ponesi ih, hoćeš slanine, pite, kolača...???

neko se cese svojoj rukom a neko tudjom , sreca pa nisu sve zene iste :mrgreen:

po stilu, drzanju itd ja i jesam dama, za sve druge, osim za moje sa kojima zivim, koji nikako da utuve u glavu da se ispod ovog naizgled neprobojnog stita nalazi jedna njezna, zeljna razumjevanja, vrlo emotivna i ranjiva zenica :(

Jbg onda ne znam sta da ti radim,to je sve na dobrovoljnoj bazi...
Niko te (nadam se) nije terao da to izaberes.
A i uvek postoji nacin da pokazes i dokazes okolini...Govori tiho,damski,i vodi psa sa sobom))))\
Ako to ne pomogne,uvek postoji druga opcija.Govori GLASNO i vodi psa sa sobom.

Jbg onda ne znam sta da ti radim,to je sve na dobrovoljnoj bazi...
Niko te (nadam se) nije terao da to izaberes.
A i uvek postoji nacin da pokazes i dokazes okolini...Govori tiho,damski,i vodi psa sa sobom))))\
Ako to ne pomogne,uvek postoji druga opcija.Govori GLASNO i vodi psa sa sobom.

ma ne treba meni pas, ja sam gora, nego mi dosadilo vise da se branim, hocu malo opusteno da zivim :(

Veče, nema te nešto. :)

----------------------------------------

``Tko nije trpio ne zna ništa; ne poznaje ni dobro ni zlo, ne poznaje ljude, ne poznaje ni samog sebe.``

Poslednja izmena:
vido bi ja vas da vas cepaju hormoncine po ceo dan dal bi davali dupe

- - - - - - - - - -

Znaš kako ljubav je vatra, ali nikad ne znaš hoće li zagrijati srce ili zapaliti kuću. :D

problem je sto tek sa 40 misle da znaju sta im treba al po marfijevom pravilu nalete na ono sto znaju da nece, a ponekad im to tako prija da postani jos sjebanije...

Vrlo ozbiljan post:

Te zene su prosle pola zivota vec..
Osetile i slatko i gorko,razmisljaju malo pre neko sto nasrnu u neku vezicu jel pre svega dosta im tog emotivnog sr*nja ;)
to sto te hrane i poje je po meni samo gostoprimljivost i dokaz da iako zeli seks sebe smatra ozbiljnom kategorijijom.

Diskutabilno je ovo,nisu sve zene +40 iste,ima i onih koje bi je i rado dala,,ali da vole da malo sebi podignu cenu to stoji,,a da haha.. vecina je takva:lol:

Back