Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l bi mogao neko da protumaci moju cetvrtu? podaci: 12.6.1986 15:05 Bg
pluton u IV a vladar u XI. ????
Moze li neko da mi pojasni kako se gleda horoskop nekog stana (i da li to uopste moze) da li trenutkom kad sam podpisala ugovor, ili kad je stan zavrsen, useljen, zapoceta izgradnja ili ...?
Naime, u svom natalnom horoskopiu imam i uran i saturn i mars u 4 kuci, s tim sto je saturn i uran u strelcu, a mars u skorpiji i procitala sam negde da to donosi eksplozije, probleme sa stujom, pozar i sad me brine da li ce sa novi stanom sve biti u redu ...?
Obzirom da je IV kuca,kuca jednog roditelja,predispozicija je da se jedan roditelj bavi neobicnom zanimanjem u vojci ili policiji,mozda da je sklon okultnom..
Bilo bi pregrubo reci,mogucnost eksplozije u kuci.Znam osobu,kojoj je vladar IV kuce Venera,a Pluton,je bio ispred nje.U progresijama,kad je Pluton dosao na vladara,Veneru,egzaktno,bukvalno desila se explozija u blizini kuce i kuca je prilicno bila ostecena.
Vladar IV u XI,oznacava,da bi prijatelje trebala dozivljavati kao porodicu.VladarIV je u kvadratu sa suvladarom XII kuce,bolnica i VI,zdravlja,pa moguce da jedan od roditelja,nekad moze bit bolestan.
Kraj zivota pored prijatelja ili u socijalnoj ustanovi(u simbolici XI kuce)
Iz iskustva mogu reci da nije sjajno pluton bas u 4 kuci, jer moguce da se nesto u djetinjstvu desilo pa je ostavio dubok utisak.