4. KUCA

• Začetnik teme Začetnik teme Zrnka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam vrh 4e kuce u blizancu....znaci da cu ziveti kraj nekog prometa i skolu u blizini....i stvarno tako je.....ali druga polovina 4e kuce je u ribama dali se i to gleda? Jer onda znaci da ce mi boraviste biti pored mora!!!!

Imam vrh 4e kuce u blizancu....znaci da cu ziveti kraj nekog prometa i skolu u blizini....i stvarno tako je.....ali druga polovina 4e kuce je u ribama dali se i to gleda? Jer onda znaci da ce mi boraviste biti pored mora!!!!
Ako ti 4. kuća počinje u Blizancima, ne može se nastavljati Ribama, može samo Rakom.

Da gleda se i nastavak kuce u kom je znaku.. Mislim da se to odnosi na drugi deo zivota kasnije kako ces se osecati i sta ce ti se desavati sto se tice doma.
Da. ;)

Jao.... sve sam pomesala vrh 4e kuce mi je u ribama pa druga polovina u ovnu ....cerka mi ima vrh 4o u merkur. Znaci ja cu imati dva mjesta boravisna i jedno pored mora...tako i imam ...nerazumem ...sad gde zivim ima jezero a ribe su more...sve mise pomesalo

Ukratko, ne mora ništa posebno da znači, znači nije bukvalno ni loše ni dobro, nema veze s tim. Gleda se sve ostalo, vladar 4. kuće - kako je postavljen i slično ... ne znam koliko se doznaješ u tematiku pa da ti tim rečima i objasnim. ;) eto, to je suština.

Meni je Saturn u četvrtoj u lavu. Kuća počinje u lavu i saturn je u lavu, a aspekti su: trigon mesec (u biku), semisquare severni čvor,sesquisquare južni čvor. Ovo sam nekako prevela, ali pojma nemam kakvi su ovo aspekti, pa sam ih kao ostavila. Jel razume neko ovo? :) :rumenko:

Ја колико видим, тај Сатурн ти је добро аспектован, и то и од Сунца, тј. владара 4. куће. Сунце ти је и добро и лоше аспектовано; тужан тзв. "Т-квадрат" Месец-Марс-Сунце, и добар тригон са Јупитером.

Само, да би ти неко нешто конкретно рекао, треба да ставиш карту. Ја сам је сад видео "на муфте"... рођена си око 18 часова, је ли тако?

Ја колико видим, тај Сатурн ти је добро аспектован, и то и од Сунца, тј. владара 4. куће. Сунце ти је и добро и лоше аспектовано; тужан тзв. "Т-квадрат" Месец-Марс-Сунце, и добар тригон са Јупитером.

Само, да би ти неко нешто конкретно рекао, треба да ставиш карту. Ја сам је сад видео "на муфте"... рођена си око 18 часова, је ли тако?

Na krštenici piše 18:30, a mama kaže 18:50. :think: Otkud znaš datum?

Otkud znaš datum?

И датум и сат... на основу пар ситница које си раније споменула, у комбинацији са овим распоредом планета што си навела горе. Не бавим се астрологијом, али давно сам читао нешто, па ми је остало... а овде сам ти још пар ствари рекао на једно твоје питање, само што нисам сигуран да ли тумачим добро:

http://forum.krstarica.com/threads/183452&page=16

Da ...

@Treća, ako hoćeš ... KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM. ;)

kad mi je povoljan period za prodaju i kupovinu nekretnina?

Prilozi

• natalna karta.jpg
    natalna karta.jpg
    67,2 KB · Pregleda: 7
Moze li neko da mi pojasni kako se gleda horoskop nekog stana (i da li to uopste moze) da li trenutkom kad sam podpisala ugovor, ili kad je stan zavrsen, useljen, zapoceta izgradnja ili ...?
Naime, u svom natalnom horoskopiu imam i uran i saturn i mars u 4 kuci, s tim sto je saturn i uran u strelcu, a mars u skorpiji i procitala sam negde da to donosi eksplozije, probleme sa stujom, pozar i sad me brine da li ce sa novi stanom sve biti u redu ...?

Back