3ашто смо изгубили јужну Cрбију?

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

бјр македонија је

• србија

• грчка

• бугарска

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako kod okreneš, Makedonci su danas svakako poseban narod, priznat čak i u Srbiji.
Srbija ima samo dva prijatelja u okruženju Makedoniju i Rumuniju. Nama je prijateljstvo sa Makedonijom od nprocenljive važnosti i treba da sklonimo hegemonističke papke sa te zemlje.

Da, znam, sad će neki diletant da kaže: ali oni su priznali Kosovo.
Pa naravno da su priznali kad su ih šiptari ucenili. Inače, ne poznajem ni jednog Makedonca koji je za nezavisno Kosovo.

Znas na sta mi ova prica lici ne kazem da nisi u pravu ali na ono kad je Miki nedavno u VB rekao onom Crnogorcu kad su malo raspravljali ko je ko sledece rijeci :

Ma sve je to okje mi smo sad dva bratska naroda
Od jednog naroda danas smo vec dva a sutra ko zna koliko razliciti.

ajde beži bre nemoj meni da pričaš o nekakvim građanskim pravima u hrvatskoj, zemlji koja je genocidno čistila srpsko i italijansko stanovništvo u novijoj i starijoj istoriji. mrzite sve što nije katoličko i hrvatsko a ti prednjačiš u licemerstvu svih hrvata na forumu. licemeran si i pokušavaš da prikažeš hrvatsku kao modernu evropsku državu a ona je sledeće

1. nacisoidna
2. prezadužena
3. mafijaška

i nemate nikakve evropske poglede osim hrišćanstva. jedino vas religija izdvaja od afričkih plemena. a i ono je samo formalno jer nacizam nije bogougodan.

Jasenovac%20prisoner%20being%20beheaded%20with%20a%20saw.jpg

što se makedonije tiče niko vas ništa ne pita to je srpska zemlja. e sad što je tito izmislio makedonsku naciju to je druga stvar. no nacija je stvorena i ona postoji. i neka je. srbija nema pretenzije na makedoniju ali je situacija onakva kakvom sam je i naveo. naši proizvodi se odlično tamo prodaju i tu se završava srpsko makedonska ljubav. na tome i treba da ostane. neće više srbi nikome da daju ljubav džabe. ako hoćeš ljubav moraš da se naguziš.

naravno da će srbija zapamtiti sve prijateljske gestove država koje ne priznaju kosovo, a takvih je ogromna većina. srbija rasterećena jugoslovenstva sada lako pamti zlodela ali i pomoći.

ja kao za najprijateljskije države proglašavam Kinu i Rumuniju. a makedonija prvo treba da postane država, a izem ti državu koja ne sme ni da se zove kako hoće.

:ok: :ok:

:cool:

Ma mene podjednako bole qara i za zute i za crne, i za crvene.....:D

Ocekujem , da istog dana kada zuti sidju sa vlasti, krenete u NOB da oslobodite sve srBske zemlje od Knina do Djevdjelije...........:hahaha::hahaha:..........ali , u qrzu......:hahaha:

Ја кад се ударим по прсту, ставим прст у уста, па брзо прође ...
И ти оно што те боли тури себи у уста па ће да прође ...

А што се борбе тиче, она траје, и у Хагу, и у Стразбуру, али је лоши и неспособни воде ...

ajde beži bre nemoj meni da pričaš o nekakvim građanskim pravima u hrvatskoj, zemlji koja je genocidno čistila srpsko i italijansko stanovništvo u novijoj i starijoj istoriji. mrzite sve što nije katoličko i hrvatsko a ti prednjačiš u licemerstvu svih hrvata na forumu. licemeran si i pokušavaš da prikažeš hrvatsku kao modernu evropsku državu a ona je sledeće

1. nacisoidna
2. prezadužena
3. mafijaška

i nemate nikakve evropske poglede osim hrišćanstva. jedino vas religija izdvaja od afričkih plemena. a i ono je samo formalno jer nacizam nije bogougodan.

što se makedonije tiče niko vas ništa ne pita to je srpska zemlja. e sad što je tito izmislio makedonsku naciju to je druga stvar. no nacija je stvorena i ona postoji. i neka je. srbija nema pretenzije na makedoniju ali je situacija onakva kakvom sam je i naveo. naši proizvodi se odlično tamo prodaju i tu se završava srpsko makedonska ljubav. na tome i treba da ostane. neće više srbi nikome da daju ljubav džabe. ako hoćeš ljubav moraš da se naguziš.

naravno da će srbija zapamtiti sve prijateljske gestove država koje ne priznaju kosovo, a takvih je ogromna većina. srbija rasterećena jugoslovenstva sada lako pamti zlodela ali i pomoći.

ja kao za najprijateljskije države proglašavam Kinu i Rumuniju. a makedonija prvo treba da postane država, a izem ti državu koja ne sme ni da se zove kako hoće.

:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok: :ok:

ДРОИД ..........КОЈИ ТИ ЈЕ МОЈ!!!:think::think::think:

Да ниси прешао ................на................64 бита, а!?:mrgreen: :whistling::whistling::whistling:

Kako kod okreneš, Makedonci su danas svakako poseban narod, priznat čak i u Srbiji.
Srbija ima samo dva prijatelja u okruženju Makedoniju i Rumuniju. Nama je prijateljstvo sa Makedonijom od nprocenljive važnosti i treba da sklonimo hegemonističke papke sa te zemlje.

Da, znam, sad će neki diletant da kaže: ali oni su priznali Kosovo.
Pa naravno da su priznali kad su ih šiptari ucenili. Inače, ne poznajem ni jednog Makedonca koji je za nezavisno Kosovo.

a zasto makedonci kao narod nisu postojali pre drugog svetskog rata i zasto u bugarskoj i grckoj ne postoje kao nacija?

Paaaa....zasto ne trazite od Grcke da vam ustupi vjekovna ognjista srbska na delu teritorije koji je bio sadrzan unutar Dusanovog carstva? I od Albanije? Solun i Skadar su stari srBski gradovi.:hahaha::hahaha:

u grckoj nema srpskih crkava i manastira dok u juznoj srpskoj bivsoj pokrajni makedoniji ih ima na stotine.

prestonica kralja milutina nemanjica je bila u skoplju nepismeni covece bez nacije vere i identiteta.

zasto bi srpska prestonica bila u skoplju ako skoplje nije bilo srpski grad

Poslednja izmena:
u grckoj nema srpskih crkava i manastira dok u juznoj srpskoj bivsoj pokrajni makedoniji ih ima na stotine.

prestonica kralja milutina nemanjica je bila u skoplju nepismeni covece bez nacije vere i identiteta.

Pa sta? To je razlog da smatrate Makedoniju srpskom teritorijom? Mozete, ali ovde na forumu i nigde vise.Ima srpskih crkava i na Kosmetu, pa ono vise nije srpsko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back