2PAC VS 50 CENT

• Začetnik teme Začetnik teme Grunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MinM_4Life:
prvo da odgovorim na temu... Dobro DA LI SI TI NORMALAN/A!!!!?? Ovo josh nisam chula! 50 cent ili 2 Pac!! Sramota da ih uopste i poredis!!!

A kao citat UNHOLY GATES OF MIDIAN: poslusaj, recimo, Marchelov CD, decko stvarno ima (bar po meni) normalne pesme... A to shto gledas na TVu - Juice, i... ma ne znam ove ostale seljobere, CYA recimo.. ne znam sad.. To je bruka! Ne bih to pustila na TV ni da je ne znam ko... takve "pesme" treba zabraniti... nisu nista bolji od Granda...
PEACE! :)

Pa sada koliko je bas Jucie sranje ne znam...znas da je on bio u full moon-u ?

Tojest... krdo...

Pa kako ja mogu da vas volim kad živite na selu ?!?!??!? HAHAHAHAHAH ?!?!?!?!?!? I još niste COOL ?!?!?!?!? HAHAHAHAHAHHAHA ?!?!???!?!? I ne izlazite na IN mesta ?!??!?!??!?! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ?!?!?!???!?

chestitam,upravo si ozhiveo temu posle 8 meseci pauze,
a aggro berlin,sido me nervira zbog maske,bushida nisam mnogo slushao ali fler nije nije losh ,mada sam zapamtio samo JUMP,JUMP sa Dj tommek-om i NEUE DEUTCHE WELLE..valjda se tako pishe...

Meni je maska od Sidoa odlicna, a i on mi je najbolji iz grupe.
Ja imam spot za ovu sto si nabrojo NEUE DEUTCHE WELLE. Ja mislim da je pjeva Fler ali nisam siguran jer mi je Cd na koji su mi narezani spotovi kod druga.
Je li gledao ko ostale spotove od drugih iz grupe?

Back