2PAC VS 50 CENT

• Začetnik teme Začetnik teme Grunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa neka ti je drugarica,ali ne moze da kaze za 50 centa da je bolji od 2-paca ( ! ! ! ),
samo zato sto ga ona vise voli ili slusa..
uostalom,ako i ti to slusas,trebalo bi da ti je jasno ;)
a ja ni jednog ne slusam,rap sam slusala jako kratko,i to uz jednu ortakinju,
ali 2-paca vrlo postujem,jer je covek svoju muziku shvatao ozbiljno,a o 50 centu . . . .
bolje da cutim :mad:

2 Pac je zakon,i ne razumem sto ste napravili ovu temu kada se zna ko je bolji.A nasli ste koga ce da poredite.Bolje da se napravila tema 2 Pac VS Notorious B.I.G. ako hocete da napravite pravo poredjenje.
Peace people :smile:

A šta tu ima više koji k**** dase iko i poredi.
Misim, nisu to, recimo, kola padase poredi maksimanlna brzina, prosečna potrošnja i tako to.
To su ljudi, štoće reći, skroznaskroz različiti. I na osnovu čega ih porediti...

Čaplja,
jeeeeeeeeeeee...... ladno... I ništa više ???
Kukuuu!
E sadsi stvarno govedo, bre!

CobRa-SiC-:
A šta tu ima više koji k**** dase iko i poredi.
Misim, nisu to, recimo, kola padase poredi maksimanlna brzina, prosečna potrošnja i tako to.
To su ljudi, štoće reći, skroznaskroz različiti. I na osnovu čega ih porediti...

Čaplja,
jeeeeeeeeeeee...... ladno... I ništa više ???
Kukuuu!
E sadsi stvarno govedo, bre!

Na osnovu cega porediti. Pa mozda na osnovu njihovog muzickog stvaralastva,talenta itd?
A ko oce da odslusa neke kvalitetne pesme od Tupaca nek nadje:
Ambitionz az a ridah, 2 of amerikaz most wanted, California love,To live and die in LA,
Thugz mansion, Staring through my rearview, Loyal To The Game (ne feat G unit nego - feat Treach i Riddler), Hit Em Up, Breathin, Until the end of time...

MyStIC-:
Na osnovu cega porediti. Pa mozda na osnovu njihovog muzickog stvaralastva,talenta itd?
A ko oce da odslusa neke kvalitetne pesme od Tupaca nek nadje:
Ambitionz az a ridah, 2 of amerikaz most wanted, California love,To live and die in LA,
Thugz mansion, Staring through my rearview, Loyal To The Game (ne feat G unit nego - feat Treach i Riddler), Hit Em Up, Breathin, Until the end of time...
my favourite!

Da se nadovezem na mystica:
Shorty wanna be a thug,Wonda why they calld you bit*h,Letter 2 my unborn child,Do for love,itd...
I btw,muziku za Ghetto Gospel je napisao Elton John...toliko o tome koliki je muzicar 2pac bio...

R.I.P.
One love...

kako njih choweche stawi u isti kosh majke ti :?
2pac je legenda...njegowe pesme ce se uwek slushati....
a 50 cent je prolazna kicherica....prwenstweno za ushi fensera....
i 2 pac nikada nije bio komercijalan
dok je 50 cent weeeeoma....

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
jedino sto nasi ponekad umeju da smisle i poneki pametni text..
al stvarno retko..bar ono sto sam ja cula..
uglavnom samo proseravanje,i spotovi sa nekim golotinjama..
pa koveli,ko sisa "muziku" :roll:

prvo da odgovorim na temu... Dobro DA LI SI TI NORMALAN/A!!!!?? Ovo josh nisam chula! 50 cent ili 2 Pac!! Sramota da ih uopste i poredis!!!

A kao citat UNHOLY GATES OF MIDIAN: poslusaj, recimo, Marchelov CD, decko stvarno ima (bar po meni) normalne pesme... A to shto gledas na TVu - Juice, i... ma ne znam ove ostale seljobere, CYA recimo.. ne znam sad.. To je bruka! Ne bih to pustila na TV ni da je ne znam ko... takve "pesme" treba zabraniti... nisu nista bolji od Granda...
PEACE! :)

Sizzlym:
kako njih choweche stawi u isti kosh majke ti :?
2pac je legenda...njegowe pesme ce se uwek slushati....
a 50 cent je prolazna kicherica....prwenstweno za ushi fensera....
i 2 pac nikada nije bio komercijalan
dok je 50 cent weeeeoma....
Nisam ja stavljao 2 Paca i 50 centa u isti kosh.Nego kazem da je 50 Cent mudju onima koji zele da budu kao 2 Pac(sto mu ni za milion godina nece poci za rukom)!!!
Peace people :-D

Back