-Air Stefan-
Aktivan član
- Poruka
- 1.895
Uh teskog li posla. Dobro da ti se pokvario risiver ili tako ali baterije za danjiski od satelitske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

trick-trick:bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang....9 metaka,e ako to prezivish![]()
![]()
iguman stefan:2pac normalno.
A slusa li ko Aggro Berlin(Sido, Fler, Bushido)?
ko to moze da poredi???? 2pac je osnivach a 50 je beba u odnosu na njegaGrunt:Ko od ova dva repera je bolji po vasem misljenju i zasto???
2PAC
ili
50 CENT

aaa!!ne mogu da verujem!!!Maxa Grocka:E danas sam čuo mix
Unsung Wanksta
Prva heavymetal rap pesma još od "walk this way"
Evo vam site
www.mp3000.net
vidis i pola dolara je na west side iako je rodjen u NY u .VisionOfDisorder:zajebaniji smo mi sa wild west-a od onog shonjavog fiftija...
Evo trick trickOriginal postavio VisionOfDisorder
zajebaniji smo mi sa wild west-a od onog shonjavog fiftija...
Grunt:Ako mene pitate po meni je bolji 50 Cent i ako je 2PAC zapoceo sa repom.
trick-trick:bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang,bang....9 metaka,e ako to prezivish![]()
![]()
Grunt:Ko od ova dva repera je bolji po vasem misljenju i zasto???
2PAC
ili
50 CENT
).
MinM_4Life:potpisujem.
luxus chill out 8-)
pa brate ne znam ja ko je ovde debil,kad taj NEKO ne mozhe da provali,da se ja zezam,mislim ako makar to ne mozhesh da provalish,shta mislish zashto u tom postu stoji pet smajija,mozhda da ti ismevaju intiligenciju,a?Luxus:I ti po ovome porediš ko je bolji. Pa ti nemaš pojma koji si ti debil. Idi mami i reci da se kaje do kraja života što je rodila takvog retarda.