2PAC VS 50 CENT

• Začetnik teme Začetnik teme Grunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iako ne slusam rap,mogu da kazem da je tupac za klasu bolji reper od ovog majmuna fifty centa,covek nije imao dve dobre pesme...a i ne vidim kako uopste moze da se pokrene ovako nesto kada je tupac proglasavan vise puta za najboljeg repera svih vremena...

+SpookyGirl+:
koliko ce jos ovakvih tema biti :roll: :roll: :roll:
naravno da su obojica moroni....
eto, moj brat sada slusa obojicu, a vec pocinje da se zanima za Maidene i Ganse.... tu sam ja da mu pokazem sta valja :-D :-D pod uticajem bolje muzike popusta uticaj lose (tj. hip-hopa)....

I moj mladji brat slusa obojicu, ali poslednjih par sedmica trazi moje heavy metal CD-ove. Kaze da mu se Iron Maiden i Ozzy pocinju svidjati.

68Charger440:
I moj mladji brat slusa obojicu, ali poslednjih par sedmica trazi moje heavy metal CD-ove. Kaze da mu se Iron Maiden i Ozzy pocinju svidjati.
isti slucaj ovde... svaki dan pita nesto tipa: Imas nesto dobro od Floyda? Ili od Billy Idola?.... ionako nema puno ovih reperskih pesama... proci ce to njega...

mogu rec da slusam hip-hop od 13te znaci 10-tak godina ali naporedo slusam i ponesto od metala tipa ditrurbed,rammstein,korn,nightwish,apocalyptica,rob zombie,hatebreed i sl. ali mi nikad nije palo napamet da ostavim rap.a znam gomilu ljudi koji su se kleli u ganse,maiden,floyd a danas furaju pricu "ceca mi je kraljica bez majke".imam drugove koji slusaju dead metal ali vole cut i ponesto od rap-a.a prica da je to za djecu ne stoji svako se tu moze nac samo ako zna dje da trazi pa najveca imena rock i metal scene saradjuju sa reperima primjer Necro(hatebreed,slipknot,voivod,orgy,itd sve na 1 albumu)

Mozete da pricate sta hocete i za metal i za hip hop i za sta god hocete, bunicu se manje vise za prozivke, ali za EMINEMA bih sve dala!!!Ni kreten 50 ni legenda 2pac nisu bolji od njega.....EMINEM RULES!!!!!!!!!!!!!!

Besomar:
mogu rec da slusam hip-hop od 13te znaci 10-tak godina ali naporedo slusam i ponesto od metala tipa ditrurbed,rammstein,korn,nightwish,apocalyptica,rob zombie,hatebreed i sl. ali mi nikad nije palo napamet da ostavim rap.a znam gomilu ljudi koji su se kleli u ganse,maiden,floyd a danas furaju pricu "ceca mi je kraljica bez majke".imam drugove koji slusaju dead metal ali vole cut i ponesto od rap-a.a prica da je to za djecu ne stoji svako se tu moze nac samo ako zna dje da trazi pa najveca imena rock i metal scene saradjuju sa reperima primjer Necro(hatebreed,slipknot,voivod,orgy,itd sve na 1 albumu)
Svaka cast, ti si pametan covek ;) . Dakle kada bi se neki ljudi udubili malo u hip hop, kada bi odslusali nesto a da to nije 50 cent ili G Unit ukapirali bi nekoliko stvari. Kao sto smatram da ima puno dobrih repera, isto mislim i da postoji kvalitetnih muzicara u drugim pravcima.

naancy90:
Mozete da pricate sta hocete i za metal i za hip hop i za sta god hocete, bunicu se manje vise za prozivke, ali za EMINEMA bih sve dala!!!Ni kreten 50 ni legenda 2pac nisu bolji od njega.....EMINEM RULES!!!!!!!!!!!!!!

Pff... zavisi kako gledas na to. Ukratko, ako govorimo o tekstovima, odnosno o 2pac-u i Eminemu kao tekstopiscima, morao bih reci Eminem(naravno ne govorim o pesmama tipa Without me, F.A.C.K itd. vec o pravim pesmama gde je ozbiljan tipa Rock Bottom, Sing for the moment, The Way I am...)
E sad ako govorimo o flow-u tu nema razmisljanja - 2pac. I tu nema puno toga da se objasnjava, prosto je bolji.
Itd.

EminEm nije los...Covek istraja u rapu, priznatiji je umetnik od mnogih crnaca koji govore da samo oni mogu da prave takvu muziku a ne neki tamo belac.Iako nevolim tu muziku eminem i 2pac su zaista(barem do nekle) ok umetnici.A 50cent je pozer.Zapravo kao i skoro svi rap izvodjaci.

Zool:
a wu tang clan?
a nwa?
Naravno kako zaobici njih. Onda Snoop, ali dok je radio sa Dre-om. Dre - Chronic i 2001...
Ukoliko nekoga interesuje neki underground hip hop preporucujem Immortal Technique - zanimljiv je. Neke njegove dobre pesme:
The Point of No Return
You Never Know
Dance With the Devil
Peruvian Cocaine

peruvia cocain koliko sam trazio tu stvar ali kad sam je nasa :-).da dodam Non Phixion,Cypress Hill,Jedi Mind Tricks(preporucio bih uz Necro-a ove 3 i metalcima),Public Enemy,Gang Starr,Main Flow,The Dwellas,EPMD,DJ Tomekk,Copywrite.Ovo od "manje" poznatih.Ko oce da se obrazuje iz ovog muzickog pravca neka potrazi.To nije MTV rap pa nemojte ocekivat hitice.Ka da uporedis BS,Bad Copy i kompaniju sa 187,Sha-Ila i slicnim bidonima

MyStIC-:
Pff... zavisi kako gledas na to. Ukratko, ako govorimo o tekstovima, odnosno o 2pac-u i Eminemu kao tekstopiscima, morao bih reci Eminem(naravno ne govorim o pesmama tipa Without me, F.A.C.K itd. vec o pravim pesmama gde je ozbiljan tipa Rock Bottom, Sing for the moment, The Way I am...)
E sad ako govorimo o flow-u tu nema razmisljanja - 2pac. I tu nema puno toga da se objasnjava, prosto je bolji.
Itd.
ma, ja volim eminema u svakom smislu....sve volim i od njega i na njemu i volim ga u svakom smislu i mislim da je to preraslo u bolest!!!! :shock:

Koliko god ga volela, nadam se da hoce! Zaista se plasim ponekad za sebe, kada cujem da neko kaze nesto lose o njemu, poloodim, histerisem, spremna sam da ubijem, od besa pocnem da placem, kada ga vidim na tv-u ili na nekoj slici ne znam za sebe....sve bih dala samo da ga vidim....zivot bih dala samo za taj tren! :neutral: :neutral: :neutral:

naancy90:
Koliko god ga volela, nadam se da hoce! Zaista se plasim ponekad za sebe, kada cujem da neko kaze nesto lose o njemu, poloodim, histerisem, spremna sam da ubijem, od besa pocnem da placem, kada ga vidim na tv-u ili na nekoj slici ne znam za sebe....sve bih dala samo da ga vidim....zivot bih dala samo za taj tren! :neutral: :neutral: :neutral:

veruj mi,znam kako se osecas..
tako i ja umirem za jednim likom :crying:

Back