musketar 007
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Ja sam naprawio owu temu sa namerom da swi ljudi koji nemaju iskustwa i nisu dowoljno upoznati sa papagajima,da saznaju nesto wise o njima...zato molim swe koji znaju nesto o papagajima da pisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam tigricu zenku 5 godina.Kako da uz nju cuvam mladog muzjaka koga bih ucio govoru. Cuo sam da nema sanse kada su zajedno .
i sada drzim par tigrica i par rozeli...tek trebam da ih parim...i swi su mi pitomi...reeeeeeetko da neka tigrica moze da prica...
kao i ljudi i oni su razlicitih karaktera...ali mi nije jasno to da je izgubio strah cim je uginuo Kaki...

)
veterinara
za razliku od vecine likova sa faxa mene ptice zanimajuako dodje do upale oka onda mazi vezemicinom ili hlarmfenikolom to su ti masti za oci koje se koriste kod ljudi i zivotinja bar ja tako saniram upalu treceg kapka na psima i mackama
a i jos koja godina i imacuveterinara
za razliku od vecine likova sa faxa mene ptice zanimaju

Bogami,oni su skupi i to dosta.Ja mislim da rucno odhranjen kosta oko 400ewra.I meni se to cini weoma skupo a znam i tebi,ali isplati se,AKO hoces da ti prica,inace ona wazi za jednu od najjinteligentnijih ziwitinja!

Gde to ima da se kupi Zako za 400 eura,odmah idem da ga kupim?