opomenu za opstruiranje smaka svetamislis opomenu za ne reagovanje na prethodne opomene???
i zabušavanje pravednih i ničim izazvanih kemtreilsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opomenu za opstruiranje smaka svetamislis opomenu za ne reagovanje na prethodne opomene???
Pa ti bolesnici su u pravu sto se pripremaju za smak sveta (njihovog)....japanci samo cekaju kad ce da im se osvete za hirosimu i nagasaki, a muslimani odavno zele da prenesu rat i na njihovo tlo tako da bi i oni mogli da ih pocaste isto ko japanci....![]()
odvalih se od smeha! ali na srecu ovo su samo glasine, nece biti nikakvog kraja sveta, bar ne sutra.
demijurg alias GMO Chicken alias *********....psiho(log).....odala te strast za prdezima...
Ova rasprava je promasila temu no ajde da to za tren zanemarimo .“egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...”
Ponavljas tri cetiri puta .Pitam se da li namjerno ili si ucinio gresku .Mozda sam i ja pod uticajem *teorije zavjere* koja me tesko napusta koliko je lako usla u moju sveru.
Pa ti bolesnici su u pravu sto se pripremaju za smak sveta (njihovog)....japanci samo cekaju kad ce da im se osvete za hirosimu i nagasaki, a muslimani odavno zele da prenesu rat i na njihovo tlo tako da bi i oni mogli da ih pocaste isto ko japanci....![]()
Na Novom Zelandu smak sveta uveliko![]()
Po mom misljenju najlogicnija je astronomsko-astroloska varijanta.
Usled precesije tacka preseka izmedju ekliptike i ekvatorijalnog pojasa se menja. Kako se duz ekliptike nalazi nasih 12 sazvezdja (obrnut redosled od kazaljke na satu) a svaki znak unutar koordinantog sistema ima 30' logicno je da 26000 podelimo sa brojem 30 i na taj nacin dobijemo broj 2600. Za nulti stepen uzimamo dan prolecne ravnodnevnice 21. mart. Taj 21. mart usled pomenute precesije pada u razlicit znak svakih 2600 godina. Kako smo mi trenutno u eri Riba, u koju smo usli negde u III veku p.n. ere, logicno je ocekivati da sada nekad izlazimo iz Pi i ulazimo u doba Aq. Dakle, 21. marta za nulti stepen ce biti uzet 0' Vodolije. Ne moze se tacno kazati kad dolazi do smene era (doba) jer su sazvezdja neretko preklopljena usled nejednake velicine ali mi sasvim logicno zvuci da su stari narodi bili odlicni poznavaoci astronomije.
Dokle god ona stvar skače i umače, nema smaka za mene...
Tvoj možda radi na prdež, zato ti postovi tako smrde.
Moj radi na ruski gas, a njega imam dovoljno. Radim u ruskoj firmi.