21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
JA KOJI JESAM
Svako po sebi i za Sebe ZNA šta je po njemu u datom momentu, dakle na datom nivou Svjesnosti 'pravi' put.
ZNA dodje na raskrsnici puteva stane razmisli.
Zagledan u daljinu odluci .
Svaki atom njega samog u sebi taj ogromni skup svega predjenog i spoznatog se u trenu odluke valja kotrlja da nas povuce da idemo dalje .
Tako ce i Damijurg naci svoj put .Dao si mu dobar savjet i bio jedna iskrica njegovog puta .
Moram priznati i mene si odusevio .

Kako bi koji znak Zodijaka spasio planetu 21.12.2012.?

P O G L E D A J T E ...v o d o l i j e
Oduševljene činjenicom da će prisustvovati smaku svijeta.
Spašavanjem se ne bi ni bavile, sele bi na ivicu okeana i čekale da ih pokupi plimski talas, uz poslednji zalazak Sunca.
Usput bi se bavile tračarenjem.

vodolija.gif

Kako bi stali znaci uradili procitajte ovdje...

http://trojka.rs/horoskop-sf/kako-bi-koji-znak-zodijaka-spasio-planetu-21122012

@ duska.vodolija

Da li si se možda zapitala šta fali likovima koji imaju nick "Demijurg" i "JA KOJI JESAM"? Šta ih tera da imaju toliki ego? Čovekova psiha je poput plastelina i može se oblikovati po želji, bez straha od pucanja. “Egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” se postaje kroz sistem obrazovanja, kojim se dete uči da je to dobro. Kada bismo to dete učili kako je to loše, ono bi onda odraslo sa svešću da je to loše; sa formiranim superegom koji bi ga upozoravao na ono što nije dobro. Da “egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” nije priroda čoveka se najbolje vidi u tome da nikome ne odgovara kada je prema njemu neko takav; kada se prema njemu ispoljava egocentričnost, pokvarenost itd. Čak i kriminalne grupe su bazirane na filozofskim načelima - pravednost, poštenje, poštovanje itd, a ne na “egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” mentalni sklop, jer u bilo kojoj kriminalnoj grupi ili društvenoj zajednici u kojoj bi se pojavili “egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” došlo bi automatski do njenog raspada. Danas se preko TV više nego ikad forsira kriminal i “egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” mentalni sklop, dok su mudrost, duhovnost i filozofija ismejani do apsurda. Zapostavlja se unutrašnje bogatstvo zarad materijalnog i tako čovek postaje “zlatoruna ovca”, kako su Grci nazivali bogate a glupe ljude. Čak i oni koji zagovaraju teoriju o egocentričnosti i pokvarenosti ne bi voleli da im u stan uđe neki “egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...” naoružan čovek sa namerom da ih opljačka i dovede u opasnost njihov život i živote članova njegove porodice...

Ali ovo nije pdf Psihologija... i svi ste (smo) promašili temu...

znači, čega sam se sve načitala , šta sve ovi ludaci u svetu rade i kako se spremaju za smak... ne verujem......z:D

" Ceo svet se sprema za smak sveta a Srbi za svetog Nikolu"... e vala baš..... valjda se samo mi ne tripujemo u vezi sa tim....

Invazija zombija, a? vrlo zanimljiva teorija....:zcepanje::dash:

možda nas jednog dana raspali kometa, i raspadne se Zemlja, ali o tome tada svejedno nećemo moći da komentarišemo, tako da.....
baš kao i ono čudo što je skoro prošlo vrlo blizu Zemlje i vraća nam se za 7 godina....:sad2: eto nam opet novog kraja sveta.....:per: ako se ne poubijamo medjusobno....

znači, čega sam se sve načitala , šta sve ovi ludaci u svetu rade i kako se spremaju za smak... ne verujem......z:D

" Ceo svet se sprema za smak sveta a Srbi za svetog Nikolu"... e vala baš..... valjda se samo mi ne tripujemo u vezi sa tim....
Ovo si lepo rekla z:)
Ja svako vece gledam na nacionalnoj geografiji one
bolesnike koji se pripremaju za sve i svasta...znaci cele porodice
ucestvuju u tome,deca imaju pripreme sa roditeljima,ono je strasnoz:shock:

Pa ti bolesnici su u pravu sto se pripremaju za smak sveta (njihovog)....japanci samo cekaju kad ce da im se osvete za hirosimu i nagasaki, a muslimani odavno zele da prenesu rat i na njihovo tlo tako da bi i oni mogli da ih pocaste isto ko japanci.... :deda:z:mrgreen:

Ova rasprava je promasila temu no ajde da to za tren zanemarimo .“egocentrični, grabežljivi, skloni materijalizmu, pokvareni, sebični, itd...”
Ponavljas tri cetiri puta .Pitam se da li namjerno ili si ucinio gresku .Mozda sam i ja pod uticajem *teorije zavjere* koja me tesko napusta koliko je lako usla u moju sveru.

Back