21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Koliko je tebi dobro batice...

Inace, oni koji se toliko tripuju i zagovaraju da je "smak sveta" samo izmisljotina su zapravo jednako prsli i veruju koliko i oni drugi u smak sveta.

Dobro, dosta je sprdanja. .Nego lepo da vas pitam a da mi date konkretan odgovor, da li mislite da ce se do kraja noci, ujutru il sutra dogoditi nesto veliko na planeti? Samo konekretan odgovor i bez sprdanja molim vas.

Dogodice se to da ce Rtanj i slicna mesta na planeti procvetati u decembru, u finansijskom smislu...
Da se ja pitam, neko bi odgovarao za sirenje haosa i panke, a tu pre svega mislim na medije...
Ovo je smisljeno kako bi se profitiralo, kao i onaj pticji grip, kad je svako ko rikne od srcke, proglasavan za zrtvu pandemije...

Dogodice se to da ce Rtanj i slicna mesta na planeti procvetati u decembru, u finansijskom smislu...
Da se ja pitam, neko bi odgovarao za sirenje haosa i panke, a tu pre svega mislim na medije...
Ovo je smisljeno kako bi se profitiralo, kao i onaj pticji grip, kad je svako ko rikne od srcke, proglasavan za zrtvu pandemije...

Postoji jedan fanatik Novog doba, neki Aleksandar Hengl, radio je neke esmisije i govorijo o tkz silasku galakticke federacije na planetu 21.12.2012.. ima grupu na fejsbuk, ljudi ga zovu da napise neke informacije sta da rade, tkaoreci skoro u panici ono mislim. . a njega nema, nestade covek..a tolko pricanja fantaziranja itd.

227146_531145386910327_938146829_n.jpg

z:lol:

Back