21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
cuj,nemojmo sve gledati crno belo......vracamo se ponovno bistroj vodi,vremenu kada deca nisu,ovako ko mi piljili u racunar po ceo dan,vec igrali klise i janjine(ili tako nesto) te poljoprivreda...sve u svemu zdrav zivot....nesto kao amisi

salu na stranu,najosnovnije je to,da cemo se cini mi se vratiti u 19 vek

Bolje da gledamo činjenici u oči,nego da živimo u zabludi.

Ljudi,neće biti smak sveta 2012.Trebao je da bude 2000 ili 2001 pa ništa.Mene brinu prorocanstva za ovu godinu od mnogih proroka.Nadam se da su lažna.

Zasto te brinu, ionako ces jednog dana da umres.. Sve nas bi trebalo da brine zlo koje raste. Pocnimo od zivotinja cije su sise privezane za ljudska usta. I ne samo sise, vec ih toliko tove da bi pojeli njihovo meso, pa i unutrasnje organe. Cak i one zivotinje koje su na slobodi pate ali sa prihvatljivom dozom. Priroda je manje beskropulozna i zla od coveka. I sve radi coveka a sta radi covek? Radli li nesto vredno? Ne. Jedino sta cini je destrukcija sebe i ostalih dok njegova glupost prelazi granice toliko da misli da je postao nesto ogledajuci se u ocima drugih. Ko moze vise da skoci, brze da trci, kome je vece ono ovo, ko ima bolje sise a ko vece ili bolje oblikovane misice, ko ima bolje ocene i ko je uspeo da postane poslovodja, sef, gazda, boss, na ovoj ili onoj strani zakona isto je. Sto se mene tice smak sveta je pozitivna stvar jer ce nestati patnja, strah, bezumlje... Recite mi jeli normalno da vas truju a onda lece lekovima koji doduse lece ali i truju. I kad truju telo potrude se i da zatruju duh a kad truju duh truju i telo. Koji su to oni, pa vi,mi, svi sa razlicitom vrstom i stepenom odgovornosti.

Tema je suvise siroka a da nabrajam ima li smisla. Zar je neko toliko slep da ne vidi, podignite glave i ugledajte prizor, scene. Nisu pozari, poplave, pa i ratovi najvece zlo. Ne ne. Toga nicega ne ni bilo da u ljudima ima nesto vise od bica kome je bitno da zadovolji drustvene ( copor, grupa) potrebe a to moze na vise nacina u zavisnosti od zakona grupe, znaci da ima dominaciju a posto ne mogu svi da budu gazde onda se poklone i budu robovi ( svako je nekom rob i gospodar ), potrebe za licnim opstankom ( hrana za koju se svakodnevno biju na svakojakim takmicenjima od detinjstva i sta je covek nego lesinar i grabljivac ), produzenje vrste (ostavljanje potomstva). U medjuvremenu od praznine u covekovim potrebama jer je zaboravio na one vredne, uvideo je da u tim aktivnosima kao sto je parenje i jedenje moze i da culno uziva a prekomerena upotreba dovodi do zavisnosti. U svom bolesnom ponasanju doveo je do toga da se telo unisti i takvo prenosi genima, a telo je potiralo duh i duh je potirao telo. Covek ima vise oblike culnosti kao sto je mogucnost da cuje muziku, vidi sliku... ali niko ne pokusava da ih razvije. Dok se jedni zatupljuju ( npr ljudi na selu ) misleci da su tamo jadni slatki, bez mogucnosti da nanesu zlo, a um su dali stoci za dorucak, drugi idu za "znanjem" postajuci zanesenjaci.

Sve se svodi na to da covek polagano muci sebe i druge kao pravi psihopata. Da se samounisti bio bi samo samoubica a ovako je i psihopata. I sad ce pozitivci, materijalisti, da dodju i kazu da je ovo sta sam napisao crno, da sam pesimista, zao, pokvaren, da ako mi se umire da idem da skocim u Dunav ili Savu a da njih ostavim u njihovoj sreci. Zaista ali zaista ne znam kad dodju i kazu srecna slava sta to znaci. Svi su nesto srecni pojma nemam zasto. Da li oni samo glume pa se glumeci toliko unesu u ulogu ? Zatim ce da kazu da je ovaj smajli :neutral: tuzan. Neutralan je a onaj koji vidi srecu samo zaklapa oci pred cinjenicama, cinjenicama duboko zapisanim u proslosti kao i onom iglom koja sara sadasnjicu. Ne moze iver toliko daleko od klade sem ako se iver ne odrekne klade i kaze ne, ja necu vise tako. Proslost je nesto sto nismo mi ali nece biti tako. Suvise je to komplikovana misija sa tolikim brojem robova. Probas da im porusis sistem, oduzmes im moc, polude jer to je njihov smisao zivota a nikada nece biti bas svi zadovoljni i nemoguce je svima ugoditi. Kad nazovimo kosmicki mehanizmi nemaju resenja moze biti zamo dva, prvo da ne zele da menjaju jer im tako odgovara, i dva da su u nemogucnosti i da su doziveli neuspeh. U krajnjem slucaju oba.

Ljudi,neće biti smak sveta 2012.Trebao je da bude 2000 ili 2001 pa ništa.Mene brinu prorocanstva za ovu godinu od mnogih proroka.Nadam se da su lažna.

Ne mora ni 2012 da se desi nešto.Ali sve žešće promene ukazuju na to da se nešto žestoko približava i to vrlo skoro. Pitanje je vreme kada će zbog ovakvog naprezanja usled promena se svet prevrnuti naopačke.

Evo jednog odlicnog intervjua, sa covekom koji je mnogo godina proveo istrazujuci majansku mitologiju i kalendar. Navodi da je ideja o smaku sveta samo projekcija modernih ljudi i da su Maje totalno drugacije dozivljavale krajeve ciklusa, kao evoluciju covecanstva...

Sraman NASA projekat Plavi Zrak (Blue Beam Project) sastoji se od četiri različita koraka radi implementacije religije novog doba(new age religion) sa antihristom na čelu

Sve se vise na TV-u na raznim inostranim kanalima, kao i na internetu moze videti datum 21.12.2012. godine. Indirektno i pritajeno, svet se sprema na dogadjaje koji bi tada verovatno usledili. Da li ce to biti istina-ostaje da vidimo kada za to dodje vreme.

Uglavnom, sigurno je da ovim svetlom iz pozadine vladaju bogati bankari porodica Rotschild, Rockefeller, Habsburg, itd. Svedoci smo da se tezi ka globalizaciji sveta: jedna vlada, jedna vojska, jedna valuta...

Za datum koji sam naveo, prica se da se sprema realizacija projekta koji je izradila NASA pod nazivom Blue Beam (Plavi Zrak), kada ce se preko satelita projektovati holografske slike Isusa, Muhameda, Krišne...u zavisnosti od lokacije na zemlji, a ljudi bi trebali da cuju obracanje "boga" na svom maternjem jeziku (ovo ce se postici emitovanjem preko veoma niskih frekvencija pomocu HAARP kompleksa smestenog na Aljasci). I tako dalje, i tako dalje...Sledi jedan tekst, pa neka svako prosudi o njemu kako oseca:

https://sites.google.com/site/jungbookbeograd/nasa-projekat-plavi-zrak

Ja kada sam pricao o Blue Beam-u (doduse dosta drugacije i racionalnije) Swerdlow me je ismejala...

Ima neceg u tom laziranju i dizanju prasine verovatno.

EDIT: Budimo svesni da je ovo do sada najrasprostranjenije "predvidjanje", zbog svih novotarija interneta, kompova itd. 99-e nisu ljudi bas mogli tako da sire brzo informacije. Eto mozda jednog razloga zasto je sve prenapumpano.

BEOGRAD 12. 08. 2010

PRESS

Apokalipsa!

Od početka 2010. godine Zemlju je pogodio niz prirodnih katastrofa u kojima je poginulo najmanje 230.000 ljudi. Stručnjaci objašnjavaju da je za „gnev prirode" kriv čovek
1
Samo od početka 2010. godine Zemlju je pogodilo nekoliko prirodnih katastrofa, u kojima je život izgubilo najmanje 230.000 ljudi.
2

Zemljotres u Kini

Potres jačine 7,1 stepen Rihtera pogodio je Kinu 14. aprila ove godine. U stravičnom potresu stradalo je više od 2.700 ljudi, a najmanje 12.000 njih je bilo povređeno.

Strahoviti zemljotresi na Haitiju i u Čileu, koji su sravnili čitave gradove sa zemljom, preko erupcije vulkana Eijafjalajokul na Islandu, koji je uticao na hiljade letova u čitavom svetu, do velikih poplava u Evropi i Pakistanu, kao i najvećih požara u Rusiji ikad zabeleženih, samo su neke od prirodnih nepogoda koje su pogodile našu planetu.
3

Zemljotres u Turskoj

Potres jačine 5,1 stepen prema Rihterovoj skali pogodio je Tursku 8. marta ove godine. Tada je stradala 51 osoba.

Stručnjaci objašnjavaju da su prirodne katastrofe neminovne i da će biti sve češće. Oni smatraju da je za niz nepogoda koje su nemilosrdno pogodile Zemlju kriv čovek, koji se bahato ponaša prema prirodnim bogatstvima planete.
4

Poplave u Brazilu

Poplave koje su pogodile Brazil 23. maja ove godine odnele su najmanje 1.000 života. Oko 50.000 ljudi je tada ostalo bez krova nad glavom.

5

Oluja u Evropi

Oluja Ksintija pogodila je južni deo Evrope 1. marta ove godine. Jak vetar rušio je drveće i prevrtao automobile. U nevremenu je stradalo 53 ljudi, od kojih 45 u Francuskoj.

6

Poplave u Kini i Pakistanu

Najgore poplave ikad pogodile su Pakistan u avgustu ove godine. Dosad je poginulo više od 1.700 ljudi, a ugroženo je 15 miliona života. Odroni i klizišta u Kini, nastali usled poplava, odneli su dosad 1.400 života.

7

Požari u Rusiji

Izuzetno visoke temperature u Rusiji, čak do 40 stepeni Celzijusa, izazvale su pre nekoliko nedelja najgore šumske požare u toj zemlji. Dosad je uništeno 766.068 hektara zemlje, među kojima su i obradive površine. Požari su odneli 52 života.

8

Erupcija vulkana

Vulkan Eijafjalajokul na Islandu aktivirao se u aprilu. Izbacio je ogromne količine pepela zbog čega je ceo vazdušni saobraćaj u Evropi danima bio u prekidu. Erupcija snije odnela nijedan život, ali je nanela milionsku štetu evropskoj privredi.

9

Poplave u Evropi

Poplave su zahvatile Evropu - Češku, Poljsku, Nemačku, Rumuniju i Bugarsku, u maju ove godine. Poplavni talas pogodio je srednju Evropu - Češku, Poljsku i Nemačku, ponovo pre nekoliko dana. Poslednje poplave odnele su 11 života.

10

Zemljotres na Haitiju

Potres jačine sedam stepeni prema Rihterovoj skali pogodio je Haiti 12. januara ove godine. Epicentar potresa bio je u gradu Port o Prensu. U tom zemljotresu stradalo je najmanje 217.000 ljudi.

11

Potres u Čileu

Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera dogodio se u Čileu 27. februara ove godine. Potres je izazvao cunami, i pomerio planetu tako da je čak skratio dan. U zemljotresu je poginulo najmanje 708 ljudi.

Prvi korak tiče se poništavanja svih arheolopkih znanja. Ovo će biti povezano sa pojavom svih veštački izazvanih zemljotresa na pojedinim precizno izabranim lokacijama na planeti gde će, kako se može pretpostaviti, nova otkrića konačno pokazati svim ljudima da su grešili u svim fundamentalnim religijskim doktrinama. Ovaj falsifikat biće iskorišćen da sve nacije veruju da su njihove religijske doktrine pogrešno shvaćene i pogrešno interpretirane vekovima.

......

ja ne verujem u 2012. jer je to počelo od nekog afričkog plemena maja, il kako vec, oni su pravili kalendare od nekog materjala, i onda im je taj materjal nestao bas na 21.12.2012. i onda odatle price da ce biti smaka sveta tad..:hahaha:
a sto se prirodnih katastrofa tice, one me plase.. posteno..:eek:

Toplije nije bilo 131 godinu

Američka Agencija za istraživanje svemira je saopštila da je ova godina najtoplija na našoj planeti posle 131 godine. Nova studija toplog vremena u SAD, koju je izdala Nacionalna prirodnjačka federacija, predviđa da će ekstremno toplo vreme do 2050. biti uobičajeno.

Ta privatna organizacija za proučavanje životne sredine ukazuje da će se tokom zagrevanja planete povećati kišne padavine, ali i suše. Ipak, nisu svi naučnici saglasni u pogledu uticaja globalnog zagrevanja ili rešavanja njegovih posledica.

Od rekordnih vrućina u Rusiji do teških padavina u Pakistanu i katastrofalnih klizišta i odrona u kišom natopljenoj Kini, mnogi klimatolozi predviđaju da će ekstremni vremenski uslovi sa zagrevanjem planete postati uobičajeniji.

"Dok se planeta bude zagrevala, može da dođe do povećanja količine vode u atmosferi tako da će, kada pada kiša, pljuskovi biti mnogo jači, što će zaista biti katastrofalno", tvrdi klimatolog Amanda Staud iz Nacionalne prirodnjačke federacije SAD.

...
(FoNet)
BALTIMOR, 24. avgust 2010.

Kad je meteorologija u pitanju, 131 godina je isuviše kratak period da bi se mogli dobijati zaključci.
Sem zagrevanja atmosfere izazvanog ljudskom aktivnošću, Zemlja ima i neki svoj ritam grejanja i hladjena, u mnogo dužim vremenskim periodima, a o tome mi ne znamo mnogo.
Mislim da je priča o ugroženosti Zemlje prepumpana, mada jeste činjenica da čovek menja svoju životnu okolinu. Ali ipak mislim da je priroda mnogo moćnija od čoveka i da joj čovek ne može nauditi....

Back