21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pricaju dva drugara,jedan je duhovan,dok drugi nije..
Kaze duhovan: sada je 12. 12. '12,osecam energiju u sebi kako struji,srce mi kuca jako,hoce da iskoci,uzbudjen sam,znojim se,tresu mi se ruke..mislim da se uzdizem na sledece nivoe postojanja,izgleda postajem svetlosno bice..
Dok ce drugi njemu na to : Mislim da imas sve simptome za srcani udar !

:cool:

Postoji nešto što astronomi uslovno nazivaju galaktička ravan. Postoji i planetarna ravan solarnog sistema. Ali...

Planetarna ravan nagnuta je pod uglom nešto većim od 60 stepeni u odnosu na galaktičku ravan (ovo se naziva inklinacija). Pošto ni jedna od ravni ne 'leluja' nikada, ali baš nikada, ne može doći do poravnanja te dve ravni.

Ono u što budete povjerovali, da l' na svjesnom ili nesvjesnom nivou svog razuma...bit' će realnost...samo vaša realnost i samo za vas. Specijalno će se desiti ono što vam se Ne-svjesno nameće kao uvjerenje ili drugim riječima, ono što dolazi iz dubine podsvjesnog razuma bez vašeg znanja. Vaši strahovi i sumnje će da otvore vrata takvoj Ne-svjesno kreiranoj realnosti. Predlažem Vam da se u svom duhu jednostavno smirite, da ne mislite o scenarijima koji vam se nameću 'spolja', da takve misli i mogućnosti jednostavno ODBACITE, da se otvoreno-svjesno zahvalite na 'ponudi' ali takođe, i da svjesno mislite o Životu kao o cikličnom toku, o krugu, koji se nastavlja a ne završava u nekoj zamišljenoj-izmišljenoj tački u vremenu. Svaka tačka kruga je istovremeno, kako početak jednog ciklusa tako i njegov kraj. Svaki momenat kojeg doživljavamo u projekciji svog životnog iskustva je jedan ciklus koji je započet i završava se u nama, SADA. Projekcija Života se odvija od sebe ka sebi (uvijek u SADA) te stoga i svaki ciklus svoju početnu tačku, tačku A, kao i svoju završnu tačku, tačku B, UVIJEK ima u nama (u duhu, u SADA). Sinhronizacija misli ima ogromnu moć kreracije. Ne sinhronizujmo stoga svoje misli kroz strahove. Kada se misli sinhronizuju kroz strah čovječanstvo pada na svoja koljena. Primjer toga su svjetski ratovi. Sinhronizacija misli o apokalipsi...dovest će do apokalipse. Opek kažem, ta apokalipsa će biti po sopstvenoj mjeri, po mjeri sopstvenog uvjerenja. Oni koji ne budu uvjereni u apokalitične teorije kroz sinhronizaciju misli u zamišljenom parametru vremena...neće doživjeti apokaliptičnu realnost... mi, koji imamo neposredna Znanja o Kretaoru i kreaciji, kao i o procesu-mehanizmu stvaranja realnosti, mi ćemo možda biti svjedoci...

PS
SADA...to je jedino što jeste. SADA stvarate svoju realnost. Realnost je bazirana na informaciji, na misli. To nam govori da u SADA moramo da mislimo o 'dobrom' da bi smo živjeli u dobru. Apokaliptične misli to nisu.

MIR s Vama!

:heart:

вучић ће навлажити хилари клинтон својим орошеним усницама а дачић и тома је извући из менопаузе сарадњом са оним монструмима тачијем и харадинајем и ту је крај близу, јер кад пукне ***** хилари клинтон за то долазак ктулуа је мало дете...

Nije, pominju se neke nebuloze da je ista izjavila sve do 3xxx i neke godine o covecanstvu, sto su nebuloze, kao i vecina tih lupetanja koja se mogu naci na netu, tipa da ce muslimani sravniti severnu Evropu sa zemljom i zatrovati radijacijom, a onda da ce osvojiti istu, pa onda da ce posle 2 generacije nestati rasa i svi ce biti jedna ista rasa, da ce nas kontaktirati vanzemaljci uskoro...

Sad sam baš u dilemi.
Teškoj.
Dal' da plaćam internet za decembar ?
Ili da se pravim blesav ?

грофе најпрактичније је да цимнеш провајдера и кажеш донећеш за неки дан, па ако не буде ништа бар си имао интернет, овако ако нешто заиста буде будеш и ти неком дужан па ко га беје

грофе најпрактичније је да цимнеш провајдера и кажеш донећеш за неки дан, па ако не буде ништа бар си имао интернет, овако ако нешто заиста буде будеш и ти неком дужан па ко га беје

Pa da pišam u kiblu ?
I prođem k'o Milo Đurašković.
Lepo ti mene svjetuješ...?
Da najebem skroz.

Ima li neko iskustvo sa ovim smakom ?

Pa znam da ce se religiozni fanataci moliti svojim izmisljenim bogovima, da ce biti ubistava, silovanja, pljackanja... A sta ce sve to prouzrokovati? Zaista se nadam da ce biti neka zombi apokalipsa ili barem invazija vanzemaljaca..

http://www.kurir-info.rs/opsada-rtnja-stranci-nagrnuli-zbog-smaka-sveta-clanak-554495

LONDON/BEOGRAD - Londonski dnevnik Telegraf piše da su hoteli na planini Rtanj u Srbiji prebukirani rezervacijama ljudi koji veruju u proročanstvo Maja o smaku sveta 21. decembra i misle da će na toj planini naći spas.

Oni koji veruju u scenario o smaku sveta, uvereni su da planina Rtanj skriva zdanje u obliku piramide koju su pre više hiljada godina za sobom ostavili vanzemaljci.

I pisac naučnofantastičnih bestselera Artur Klark navodno je tvrdio da se ispod Rtnja krije piramida, piše Telegraf.
Upravnik jednog od hotela Obrad Blečić kaže da su samo u jednom danu imali 500 zahteva za rezervaciju.

"Ljudi žele da dovedu cele porodice", kaže on. Predviđanja apokalipse vezana su za činjenicu da se jedan od pet vremenskih ciklusa majanskog kalendara koji inače traje 5.125 godina, završava 21. decembra 2012. godine.

Inače, kako je objavljeno na njihovom veb sajtu, centar "Duh Rtnja" zakazao je za 21. decembar skup o energetskim fenomenima te planine "Rtanj - galaktički kontakt", a predviđeni su i skupovi za 22. i 23. decembar.

http://www.google.rs/imgres?imgurl=...zJUL2wHOzY0QWtyYC4DQ&ved=0CE8Q9QEwBw&dur=3683

Ово могу посведочити из прве руке ....
Снег пада, мећава, очи не можеш отворити,
сметови на сваких двадесетак метара,
а натоварене скупе лимузине у подножју
сатима чекају путаре да прочисте једини прилазни пут некадашњем рудничком насељу ...

Back