gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Ako je duhovnost ritualno zrtvovanje zivotinja i ljudi to imas i danas ( satanisti i ostali)
Misljenja sam da je danas duhovnost daleko veca ali samo kod malog procenta populacije.
Sto se tice teme dodao bih jos nekoliko znakova:
- Nostradamus je u svom prorocanstvu zapisao da ce se veliki rat zbiti posle atentata na prvog americkog predsednika koji je crn
e jos bi bilo lepo da nam iscitiras taj katren.

- U kremanskom prorocanstvu stoji da ce kraj sveta nastati onda kada svi Srbi budu stali pod jednu krusku ( posle parcanja Srbije [bez Kosova, Crne gore...] pogledajte kartu i zakljucite jeli teritorija nase zemlje poseca na krusku)
kremansko prorocanstvo je puka izmisljotina zaludnih izdavaca koji su po uzoru na zapadne kolege smislili kako da izvuku kintu od zaludnog naroda. samo kremansko prorocanstvo svake godine dobija novo ruho i izdanje gde se ubacuju bitni dogadjaji iz prethodne godine. ja sam citala izdanje gde je bilo "velikog rata" ali srbi u tom ratu nece ucestvovati vec ce samo peceni ljudi padati sa neba u nase njive
e sad, ako treci svecki rat znaci i kraj covecanstva, pitam se kako mi to necemo nestati?
i za krusku... ako tebi ovo lici na krusku onda stvarno...

a po cemu je to rim tada bio ono sto je new york sada? mislim daj neke paralele