21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je duhovnost ritualno zrtvovanje zivotinja i ljudi to imas i danas ( satanisti i ostali)
Misljenja sam da je danas duhovnost daleko veca ali samo kod malog procenta populacije.

Sto se tice teme dodao bih jos nekoliko znakova:

- Nostradamus je u svom prorocanstvu zapisao da ce se veliki rat zbiti posle atentata na prvog americkog predsednika koji je crn

e jos bi bilo lepo da nam iscitiras taj katren. :cool:

- U kremanskom prorocanstvu stoji da ce kraj sveta nastati onda kada svi Srbi budu stali pod jednu krusku ( posle parcanja Srbije [bez Kosova, Crne gore...] pogledajte kartu i zakljucite jeli teritorija nase zemlje poseca na krusku)

kremansko prorocanstvo je puka izmisljotina zaludnih izdavaca koji su po uzoru na zapadne kolege smislili kako da izvuku kintu od zaludnog naroda. samo kremansko prorocanstvo svake godine dobija novo ruho i izdanje gde se ubacuju bitni dogadjaji iz prethodne godine. ja sam citala izdanje gde je bilo "velikog rata" ali srbi u tom ratu nece ucestvovati vec ce samo peceni ljudi padati sa neba u nase njive :) e sad, ako treci svecki rat znaci i kraj covecanstva, pitam se kako mi to necemo nestati? :think:
i za krusku... ako tebi ovo lici na krusku onda stvarno... :roll:
thumbnail.php

Da li ti je zaista jasno na koji nacin se doslo do tog grafikona?
Drago mi je da te zabavlja, ovo je ipak zabavni deo foruma.
SAD su veoma vazan planetarni faktor, pa samim tim i njene invazije na druge zemlje.
I drugi ratovi imaju svoje vrhove u zavisnosti od stepena njihovog noviteta i vaznosti uticaja.
Ovo je pre svega misterija. Globalna. Ne moze se poreci njena prisutnost.

Kad imas ispred sebe neki grafikon, pa u njega "pakujes" prosle dogadjeje, UVEK ces ih dovoljno naci bez obzira na izgled tog grafikona.
Sto je najgore, cak it aj vas grafikon, za PROSLE dogadjaje ima znake pitanja........Pa kad ne moze da se uklopi u proslost, ma kako se trudili, KAKO se moze uklopiti u dogadjaje koji tek treba da se dogode.
I vise nego smesno.
Sto se planetarnih faktora tice, svaka zemlja koja moze da ispali nuklerni projektil je globalno vazna i bitna.
Znaci:SAD, Rusija, Kina, Indija, Pakistan, Severna Koreja,Izrael, Francuska, V.Britanija,Juzna Afrika........
Kakve veze ima jedan lokalni sukob za planetarnim dogadjajima?
Kako drugacije okarakterisati, nego kao smesno, kada uklapate prosle dogadjaje u neke imaginarne grafikone?
Daj da vidim jasno jednom, da neko kaze: za x godina ce se desiti tacno to i to....
Takva prorocanstva svakako postoje, veoma su retka, i prica oko takvih predvidjanja je uvek puna kontroverzi , negiranja i napumpavanja.
Ali ovo i ne lici na bilo sta ozbiljno.

Ako je duhovnost ritualno zrtvovanje zivotinja i ljudi to imas i danas ( satanisti i ostali)
Misljenja sam da je danas duhovnost daleko veca ali samo kod malog procenta populacije.

Sto se tice teme dodao bih jos nekoliko znakova:

- Nostradamus je u svom prorocanstvu zapisao da ce se veliki rat zbiti posle atentata na prvog americkog predsednika koji je crn

- U kremanskom prorocanstvu stoji da ce kraj sveta nastati onda kada svi Srbi budu stali pod jednu krusku ( posle parcanja Srbije [bez Kosova, Crne gore...] pogledajte kartu i zakljucite jeli teritorija nase zemlje poseca na krusku)

Gde si ti ovo procitao?
Ovo nema veze sa zivotom.
Nikada Nostradamus nije rekao ni blizu toga.
Tacnije ono sto je on napisao je smusena slika nekih sasvim nepoznatih stvari.
Kada dovoljno stvari prognoziras, sigurno ce se naci i neki dogadjaj koji ces pogoditi.
Najsmesnije je objasnjenje da je on morao svoja prorocanstva sifrirati, da ga slucajno ne bi neko provalio.......Kao prica za malu decu, kad je on svejedno svoje rukopise krio.
Sto se Tarabica tice, oni takodje NIKAD nisu rekli tu pricu oko srba i kruske, sljive isl..

Kad imas ispred sebe neki grafikon, pa u njega "pakujes" prosle dogadjeje, UVEK ces ih dovoljno naci bez obzira na izgled tog grafikona.
Sto je najgore, cak it aj vas grafikon, za PROSLE dogadjaje ima znake pitanja........Pa kad ne moze da se uklopi u proslost, ma kako se trudili, KAKO se moze uklopiti u dogadjaje koji tek treba da se dogode.
I vise nego smesno.
Sto se planetarnih faktora tice, svaka zemlja koja moze da ispali nuklerni projektil je globalno vazna i bitna.
Znaci:SAD, Rusija, Kina, Indija, Pakistan, Severna Koreja,Izrael, Francuska, V.Britanija,Juzna Afrika........
Kakve veze ima jedan lokalni sukob za planetarnim dogadjajima?
Kako drugacije okarakterisati, nego kao smesno, kada uklapate prosle dogadjaje u neke imaginarne grafikone?
Daj da vidim jasno jednom, da neko kaze: za x godina ce se desiti tacno to i to....
Takva prorocanstva svakako postoje, veoma su retka, i prica oko takvih predvidjanja je uvek puna kontroverzi , negiranja i napumpavanja.
Ali ovo i ne lici na bilo sta ozbiljno.

Odgovorio si na moje pitanje. Negativno.

kremansko prorocanstvo je puka izmisljotina zaludnih izdavaca koji su po uzoru na zapadne kolege smislili kako da izvuku kintu od zaludnog naroda. samo kremansko prorocanstvo svake godine dobija novo ruho i izdanje gde se ubacuju bitni dogadjaji iz prethodne godine. ja sam citala izdanje gde je bilo "velikog rata" ali srbi u tom ratu nece ucestvovati vec ce samo peceni ljudi padati sa neba u nase njive e sad, ako treci svecki rat znaci i kraj covecanstva, pitam se kako mi to necemo nestati?
i za krusku... ako tebi ovo lici na krusku onda stvarno...

Potpuna istina u smislu "obogacivanja" Tarabicevih prorcanstava.Medjutim,Tarabiceva prorocanstva su bila u neki delovima iznenadjujuce tacna(originalna , naravno).
Mesto na kojem mozete procitati deo originalnih prorocanstava je Kazimiroviceva knjiga, pisana 1940. godine:Obicaji i verovanja kod naseg naroda i Kremansko prorocanstvo.
Kazimirovic je zapisao ono sto mu je licno prota Zaharije govorio, te se moze reci da je u pitanju svedocanstvo iz prve ruke.
Knjiga je inace pisana neverovatno "modernim" jezikom, i teme u knjizi su prilicno kriticki obradjene, sa naucnog aspekta.

Kao danas ljudi ne žrtvuju životinje za svoje praznike i svece.Neko prase,neko jagnje drugi čitavog vola na ražanj.
Ako malo proučiš život ljudi od pre 2000 hiljade godina videćeš da grešiš.

- Nostradamus je u svom prorocanstvu zapisao da ce se veliki rat zbiti posle atentata na prvog americkog predsednika koji je crn.
Mislim da Nostardamus nije ni predvideo da će Amerika ikada imati crnca za predsednika.Ja sam čitao tumačenje Nostardamusovo proročanstvo još 1986 godine.
Izgleda svake godine menjaju to proročanstvo.
Ipak su znaci sigurniji pokazatelji od nekakvih proročanstva koje svako menja.

Kao danas ljudi ne žrtvuju životinje za svoje praznike i svece.Neko prase,neko jagnje drugi čitavog vola na ražanj.
Ako ti je pop rekao da je to zrtva onda ga pozovi da mu pokazem sta mu knjiga koju peva i u koju se zaklinje kaze.
Ako malo proučiš život ljudi od pre 2000 hiljade godina videćeš da grešiš.
Proucavao i jedino kod slovena nasao nesto sto je vredno postovanja. Reci mi na koje tacno civilizacije, narode mislis..

Mislim da Nostardamus nije ni predvideo da će Amerika ikada imati crnca za predsednika.Ja sam čitao tumačenje Nostardamusovo proročanstvo još 1986 godine.
Izgleda svake godine menjaju to proročanstvo.
Imam kod sebe kopiran orginalni tekst na francuskom i prevod na engleskom. Problem je u tome sto moze da se prevede na vise nacina ( viseznacnost reci a kad je tu i zagonetka e onda tek..) pa iz tog razloga se prevodi toliko razlkuju.

Ako ti je pop rekao da je to zrtva onda ga pozovi da mu pokazem sta mu knjiga koju peva i u koju se zaklinje kaze.

Proucavao i jedino kod slovena nasao nesto sto je vredno postovanja. Reci mi na koje tacno civilizacije, narode mislis..

Imam kod sebe kopiran orginalni tekst na francuskom i prevod na engleskom. Problem je u tome sto moze da se prevede na vise nacina ( viseznacnost reci a kad je tu i zagonetka e onda tek..) pa iz tog razloga se prevodi toliko razlkuju.

pa hajde da vidimo taj katren, ja ti vec trazila.

toliko bitan da je "vrh" milimetarski priblizan 9/11 i ratu usa sa irakom... a opet upisana tri znaka pitanja. dalje, pored 9/11 ne stoji tacan datum nego vektor ide malo ispod 2000 te, tako da smatram da to nista ne znaci dok mi ne turis knjigu pod nos i ne kazes "evo gde je terens napisao jos 1992 da ce 9/11 biti teroristicki napad na new york". i tacka. onda cu javno da ti se izvinim ;)
sto se cinizma tice, u pitanju predskazanja i to vrlo preciznih sam veoma skepticna jer nikako ne mozemo predvideti tacan datum necega tako velikog i bitnog kao sto je na primer 3 svetski rat, tako da mi sve ovo deluje jako smesno. o smaku sveta da ne pricam. uostalom, zivi bili pa videli, novembar nije daleko :)

Ocigledno uopste ne razumes time wave. Ja ne vidim nigde da pise da ce biti III svetski rat u novembru. Grafikon je sasvim jasan, na apcisi je vremenska linija a na ordinati promena. Tacka. Nigde covek nije rekao da ce 9/11 biti tada kada je vrh, vrh. On oznacava promenu (koja se i dogodila) kao i rat u Iraku. Ovo je naravno na delu grafikona koji se odnosi na ovaj mali period. Inace on je to radio uzimajuci i vece vremenske intervale. Razumite da je to rezultate Mekeninog rada. Kriva ne bi imala iste vrhove da ju je radjena od strane Kineza ili nekog Afrikanca pa cak izmedju nekog od nas. Time wave je u najmanju ruku interesantan. I nije za ljude koji traze dlaku u jajetu. Prodjite temu, samo trolujete..
+vidim da i dalje ne primecujes nista za 2012. :D

Ocigledno uopste ne razumes time wave. Ja ne vidim nigde da pise da ce biti III svetski rat u novembru. Grafikon je sasvim jasan, na apcisi je vremenska linija a na ordinati promena. Tacka. Nigde covek nije rekao da ce 9/11 biti tada kada je vrh, vrh. On oznacava promenu (koja se i dogodila) kao i rat u Iraku. Ovo je naravno na delu grafikona koji se odnosi na ovaj mali period. Inace on je to radio uzimajuci i vece vremenske intervale. Razumite da je to rezultate Mekeninog rada. Kriva ne bi imala iste vrhove da ju je radjena od strane Kineza ili nekog Afrikanca pa cak izmedju nekog od nas. Time wave je u najmanju ruku interesantan. I nije za ljude koji traze dlaku u jajetu. Prodjite temu, samo trolujete..
+vidim da i dalje ne primecujes nista za 2012. :D

ti si izgleda preleto kompletnu prvu stranu :roll:

Web Bot

Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu. Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.

Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.

Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.
Medjutim dalje predvidja:

-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera

Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.

Mislite o tome.

ne vidim nista interesantno u predvidjanju crne buducnosti. sto se dlake u jajetu tice, tu fakat gresis. ako mi vec neko predvidja treci sveCki za par meseci, moje legitimno formusko pravo mi dozoljava da trazim dokaze, dakle linaK ka tipusu koji je to predvideo i nesto poput referenc liste dogadjaja koje je taj isti predvideo a koji su se ostvarili sa sve pouzdanim datumima prekognacije. nista vise :)

Pa ako nisi siguran treba da uzmeš u obzir da pre 2000 godina nisu menjali genetske informacije,nisu eksperimentisali na životinjama,nisu trovali vazduh,zemlju, vodu,okeane,nisu zemlju zagađivali radioaktivnim izotopom,nisu koristili oružje masovnog uništenja,nisu menjali klimu,nisu menjali magnetno polje zemlje,nisu uništavali ozonski omotač,nisu istrebljivali prašume i nisu istrebljivali životinjske vrste itd,itd,itd da ne nabrajam dalje,i da bi videli to zlo ni najmanje nije potreban internet jer zlo se vidi kroz posledica a ne kroz informacije.Znači današnje zlo nikako ne može da se uporedi sa onim pre 2000 godina.
Što više ljudi pre 2000 godina su bili daleko duhovniji nego danas.
Znaci 2012 godine kao godina preokreta i promena vidljivo golim okom.

To sto si naveo je zlo koja je donela tehnologija to bi covek isto radio i pre 2000 god kad bi imao tu vrstu tehnologije kao danas, a svje je to zbog broja stanovnika na zemlji, jer samo jedino tako su mogli da nahrane ljude, secom suma itd...Tu si upravu i ja se slazem ali za to zlo je vise kriva tehnologija a covek je kriv sto je koristi u lose svrhe, izuzev tehnologije koje danas imamo tu je moja sumnja?Da li bi covek i bez te tehnologije ucinio onoliko zla na zemlji?

A kako da vidim te posledice ako se ne pojave, na radiu, tv, internetu, novinama?
Jedino mogu da ih vidim kad one stignu do mene posle duzi vremenski period ali kad stignu oda je vec kasno!:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Pa ako nisi siguran treba da uzmeš u obzir da pre 2000 godina nisu menjali genetske informacije,nisu eksperimentisali na životinjama,nisu trovali vazduh,zemlju, vodu,okeane,nisu zemlju zagađivali radioaktivnim izotopom,nisu koristili oružje masovnog uništenja,nisu menjali klimu,nisu menjali magnetno polje zemlje,nisu uništavali ozonski omotač,nisu istrebljivali prašume i nisu istrebljivali životinjske vrste itd,itd,itd da ne nabrajam dalje,i da bi videli to zlo ni najmanje nije potreban internet jer zlo se vidi kroz posledica a ne kroz informacije.Znači današnje zlo nikako ne može da se uporedi sa onim pre 2000 godina.
Što više ljudi pre 2000 godina su bili daleko duhovniji nego danas.
Znaci 2012 godine kao godina preokreta i promena vidljivo golim okom.

podvuceno : a kako mi to menjamo magnetno polje zemlje?
boldovano : toliko "duhovniji" da su razapeli isusa umesto osvedocenog ubice. o orgijama po hramovima, ubistvima roditelja zarad vlasti i ostalim "duhovnostima" da ne pricam :mrgreen:

Posto proucavam vazduhoplovstvo i vojne teme ovo se NE MOZE desiti ni pod kojim okolnostima,da nuklearne rakete "slucajno" zavrse na avionu koji leti iznad SAD.Znaci one su tog dana trebale biti upotrebljene za nesto od cega se odustalo u zadnjem trenu.Kolaps dolara se trebao dogoditi takodje ali su ucinjeni svi nezamislivi i zamislivi napori da do tog ne dodje.

Poslednja izmena od moderatora:
To sto si naveo je zlo koja je donela tehnologija to bi covek isto radio i pre 2000 god kad bi imao tu vrstu tehnologije kao danas, a svje je to zbog broja stanovnika na zemlji, jer samo jedino tako su mogli da nahrane ljude, secom suma itd...Tu si upravu i ja se slazem ali za to zlo je vise kriva tehnologija a covek je kriv sto je koristi u lose svrhe, izuzev tehnologije koje danas imamo tu je moja sumnja?Da li bi covek i bez te tehnologije ucinio onoliko zla na zemlji?

A kako da vidim te posledice ako se ne pojave, na radiu, tv, internetu, novinama?
Jedino mogu da ih vidim kad one stignu do mene posle duzi vremenski period ali kad stignu oda je vec kasno!:dontunderstand:

E pa sada zlo ne zavisi od tehnologije.Ispada da je tehnologija zlo.Ne možemo za zlo od ljudi okriviti tehnologiju jer da bi neko činio zlo mora da bude zao sa ili bez tehnologije.Ajde ondak da napravimo paralelu na drugi način.Dali je u ono vreme bilo toliko nemorala,preljube,razvoda braka,kriminala,maloletnih delikvenata,ubistva,prevara i krađa kao danas?Nisam rekao da to nije bilo u to vreme,ali ne u ovoj katastrofalnoj meri kao danas.I to da gledamo procentualno na broju stanovnika.Sa razlogom sam rekao da su ljudi u ono vreme živeli duhovnije,jer upravo to duhovnost sprečavao ljude da prave zla koje danas ljudi čine.A mogli su da čine zla.U ono vreme samo na jedno mesto bilo koncentrisano toliko zla kao danas.A to u grad Sodomi i Gomori.A posledica je bila uništenje.Sada imamo čitav planet kao Sodomu i Gomoru.Naravno posledica je isto,uništenje.Znaci jasno ukazuju na to.I dalje mislim da prenos informacija preko tehnologije nije presudno da se čini zlo,jer je zlo osobina i usko vezana sa karakterom ljudi.

Poslednja izmena:
Gde si ti ovo procitao?
Ovo nema veze sa zivotom.
Nikada Nostradamus nije rekao ni blizu toga.

Otkud znas, jesi li citao?

Tacnije ono sto je on napisao je smusena slika nekih sasvim nepoznatih stvari.
Kada dovoljno stvari prognoziras, sigurno ce se naci i neki dogadjaj koji ces pogoditi.

Na osnovu dogadjaja iz bliske proslosti nije tesko pogoditi sta ce se dogoditi u buducnosti. Nije to tipovanje u kladionici, iz iksa u kec itd... Ma da, covek je posvetio ceo svoj zivot "pogadjanju" buducnosti... Nije to vidovita Zorka...

Najsmesnije je objasnjenje da je on morao svoja prorocanstva sifrirati, da ga slucajno ne bi neko provalio.......Kao prica za malu decu, kad je on svejedno svoje rukopise krio.
Sto se Tarabica tice, oni takodje NIKAD nisu rekli tu pricu oko srba i kruske, sljive isl..

Morao je da sifrira prorocanstva u slucaju da dospeju u pogresne ruke. Sto se tice Tarabica, opet, jesi li citao pa si siguran?

Otkud znas, jesi li citao?

Na osnovu dogadjaja iz bliske proslosti nije tesko pogoditi sta ce se dogoditi u buducnosti. Nije to tipovanje u kladionici, iz iksa u kec itd... Ma da, covek je posvetio ceo svoj zivot "pogadjanju" buducnosti... Nije to vidovita Zorka...

Morao je da sifrira prorocanstva u slucaju da dospeju u pogresne ruke. Sto se tice Tarabica, opet, jesi li citao pa si siguran?

Jesam, citao sam.I Nostradamusa i Tarabice....
Da ne dospeju u pogresne ruke?
KOJE TO RUKE?
Bavio se proricanjem ceo zivot, i sifrirao je svoja prorocanstva tako da se mogu odnositi na sve i svasta........To je u najmenju ruku smesno.
Posebno je simptomaticna prica(isto kao i za Tarabice) da je navodno njegov grob otkopan(ne navodi se razlog za to) i da je navodno u ruci drzao plocicu sa datumom kad je otkopan.
Zar to ne deluje vise nego smesno?
Posebno deo koji su naveli da bi se "uklopili" u to, a to je onaj deo o METALNOJ plocici, jer bi eto bilo kakva druga propala pa se ne bi video datum.
Ovo najvise lici na onu pricu o Tarabicima i nekome iz Kostunica, koji ce doci na celo drzave.
Uostalom, po tumacenjima Nostradamusa(ovo pricam po secanju, a ono je jos uvek dobro),vrlo brzo bi nuklearna eksplozija trebala unistiti Rim, i Ratzinger je poslednji papa.
E, sad..........prostom logikom, muslimanski teroristi bi da imaju nuklearnu bombu istu sigurno iskoristili prvo za neki drugi cilj, a sigurno ne za Rim.
Ali eto, brzo ce se i to videti...
Kad se to ne desi, onda ce naravno, zaljubljenici u Nostradamusa reci, kako to nije dobro tumacenje, kako je on nesto drugo rekao isl.I tako do besvesti u krug.

Uostalom, po tumacenjima Nostradamusa(ovo pricam po secanju, a ono je jos uvek dobro),vrlo brzo bi nuklearna eksplozija trebala unistiti Rim, i Ratzinger je poslednji papa.
E, sad..........prostom logikom, muslimanski teroristi bi da imaju nuklearnu bombu istu sigurno iskoristili prvo za neki drugi cilj, a sigurno ne za Rim.
Ali eto, brzo ce se i to videti...
Kad se to ne desi, onda ce naravno, zaljubljenici u Nostradamusa reci, kako to nije dobro tumacenje, kako je on nesto drugo rekao isl.I tako do besvesti u krug.

Sta ako je Rim = Njujork ili Vasington? A sto je predvideo drugi svetski rat i Histera (Hitlera)? Slucajno "pogodio"? Da je slucajno pogadjao ne bi se mi sad bavili njime...

Sta ako je Rim = Njujork ili Vasington? A sto je predvideo drugi svetski rat i Histera (Hitlera)? Slucajno "pogodio"? Da je slucajno pogadjao ne bi se mi sad bavili njime...

Evo vec je pocelo.......Mozda nije to mislio, mozda nije to rekao, mozda se na nesto drugo odnosilo...
Kada napravis dovoljno predvidjanja, i kada prodje dovoljno vremena, sigurno ces vecinu njih moci da uklopis u istoriju......
On je po tumacenjima jasno rekao da ce Ratzinger biti poslednji papa, i da ce grad u kojem je sediste pape biti sravnjen sa zemljom(pretpostavka nuklearnom eksplozijom).
Takodje je rekao, koliko me secanje sluzi da ce PRETPOSLEDNJEG papu UBITI, a to se takodje nije desilo.
Postoji VELIKA razlika izmedju pokusaja atentata i uspelog atentata(ako je proricanje onda se nedvosmisleno MORA znati da li je subjekat preziveo atentat ili nije)......Inace se sve opet svodi na puko "uklapanje".....

Takodje, a to se ovde veoma cesto zaboravlja...
AKO je neko prorok, onda su mu SVA proricanja tacna.Nema tu neko jeste, a neko nije pogodio......Ili jesi, ili nisi.........Tako i sa Histerom.To je sifrirao ime da ne bi palo u pogresne ruke?
Nemojte biti smesni.
A da......Sad ce da bude ona prica..On je sve znao, ali je namerno ubacivao i pogresna proricanja, da bi zavarao druge.:hahaha:

Back