21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tako je u USA, negde je drugacije.
Uostalom, to je subjektivan utisak.

A i zasto si toliko zapeo za pare i materijalno? Da li je za tebe samo materijalno znaci slobodno?

pa sad,da li je subjektivan utisak da moras u SVOJOJ kuci(koju si otplacivao godinama i stekao pravo svojine nad njom) da placas dozivotno ko zna koliki porez u SAD,ne znam bas....mislim,nije sigurno nikakav subjektivan utisak vec cinjenica

i ne znaci za mene samo materijalno slobodno,ali cesto da bi neko osetio slobodu(na razne nacine),mora da ima neke materijalne stvari.......kako ces biti slobodan ako nemas svoj stan,svojku kucu ili vec koje mesto gde zivis?

ili npr(banalan primer) kada si naveo da svako moze ici gde zeli,kako ces otici na Ognjenu Zemlju ako nemas para za avionsku ili brodsku kartu?.......ili ako nemas neko prevozno sredstvo(auto,avion,podmornica,leteci tanjir) sa kojim ces se donde prevesti?.............(posto je,nazalost,neizvodljivo da do tamo stignes peske ili biciklom ili na rolerima)...........a sva ta prevozna sredstva predstavljaju nesto materijalno......

nego,mislim da smo se suvise udaljili od 2012te....:)

capt.bd5113f841eb437bb30ebf2de254b6c2-bd5113f841eb437bb30ebf2de254b6c2-0.jpg

capt.2d8b6a8ad6f24eacbbaf5c59a60f393e-2d8b6a8ad6f24eacbbaf5c59a60f393e-0.jpg

Pocelo je! Gotovi smo...:)

ili sinkhole... bilo bi lepo kad neko okaci sliku da stavi izvor/text/objasnjenje/bilo sta sem onog "gotovi smo"... :roll:

ali tebi i izvor/text/objasnjenje bez jasnog datuma(godine,meseca,dana,sata,sekunde) kada ce se nesto desiti,ne znace nista....

tako da,molim vas,pored objasnjenja o potencijalnom smaku sveta,zbog Milice Cobanice dodajte godinu,mesec,dan,sat i sekundu kada se isti ocekuje......:)

...mada,cak i da ti neko sve to servira zajedno sa tacnim datumom,ti ces svakako trositi ostatak zivota ne razmisljajuci mnogo o tome........(?!)...............pa se postavlja pitanja zasto tebe uopste to sve i zanima?

"Poslednjih dvadeset godina, istrazivanje Majanskih dokumenata i gradjevina dovelo je do fascinirajucih otkrica:

‑ Ljudska istorija je, vecim dijelom, odredjena galaktickim snopom kroz koji Sunce i Zemlja prolaze svakih pet hiljada i dvjesto godina. Momenat ulaska u slijedeci snop je 21.12.2012. Astronomija je nedavno i potvrdila ovu tvrdnju. Tog datuma, naime, Suncev sistem ulazi u rijedak polozaj prema Mlijecnom Putu, koji se javlja tek svakih 5,200 godina.

‑ Aktivnosti te ljudska kultura na Planeti je odredjena "galaktickim sezonama". Njihov kod su Maje odredile matematicki i simbolicki. ("Pojava homo sapiensa predstavlja poseban stadij u evolucionarnom ciklusu Suncevog sistema; nivo na kom se integriraju cetiri prethodna perioda svjesnosti.

Ovaj nivo traje 26.000 godina i sastoji se od pet perioda od 5,200 godina", (“The Mayan Factor”, Jose Arguelles, 1987). Drugim rijecima, zivimo u klimaksu, tacnije receno, u poslednjih 13 godina ciklusa koji traje 26.000 godina!

...............................
Jos jednom o zimskom solsticiju koji pocinje 2012. godine. Prema Majama, kada se ovaj ciklus napokon zavrsi, ne predstoji kataklizmicki kraj Planete i civilizacije. Na Zemlji ce, prolazeci kroz galakticki snop, doci do akceleracije naprednih DNA zivotnih formi (recimo da i mi tu spadamo).

Drugim rijecima do sustinskog unapredjenja koji ce se ogledati u "prelasku iz trece, materijalisticke dimenzije u cetvrtu, spiritualnu dimenziju". "

Semir Osmanagic- "Alternativna historija"

‑ Ljudska istorija je, vecim dijelom, odredjena galaktickim snopom kroz koji Sunce i Zemlja prolaze svakih pet hiljada i dvjesto godina. Momenat ulaska u slijedeci snop je 21.12.2012. Astronomija je nedavno i potvrdila ovu tvrdnju. Tog datuma, naime, Suncev sistem ulazi u rijedak polozaj prema Mlijecnom Putu, koji se javlja tek svakih 5,200 godina.

Ovo je na primer cista izmisljotina.
Ako nije, zelim da znam kakav je to galakticki snop i kakav je to polozaj.

Dobro, ako ti nemas pojma i sve sto umes je samo da kontriras na bilo sta sto neko kaze i smatras sebe strucnjakom da procenis sta je izmisljotina a sta ne , to ti i niko ne brani jer ovo je, zaboga, demokratsko doba u kojem svi imaju podjednake sanse i svet je bolji da ne moze bolji biti
No, ako sebe ne smatras vrhunskim strucnjakom , onda ko si ti da donosis zakljucke
Ne svidjaju mi se takvi ljudi koji dijalog zasnivaju na tome sto ce sta god neko reci kontrirati
A ako imas da kazes nesto razumno,i sta je tacno a sta ne , prvo prouci stvari da ih razumes pa onda kontriraj
I da mi nisi odgovorio pre nego sto proucis celokupnu astronomiju, fiziku i upoznas se sa kulturoom drevnih Maja kad vec umes da tvrdis ovde . A oni koji ipak to sve ne znaju razmisljace kako umeju . U stvari , pricaj sta hoces, jer ova pricaonica i jeste stvorena da prica ko sta hoce. Koga nesto stvarno zanima da sazna, nece to traziti ovde u svakom slucaju,

Dobro, ako ti nemas pojma i sve sto umes je samo da kontriras na bilo sta sto neko kaze i smatras sebe strucnjakom da procenis sta je izmisljotina a sta ne , to ti i niko ne brani jer ovo je, zaboga, demokratsko doba u kojem svi imaju podjednake sanse i svet je bolji da ne moze bolji biti
No, ako sebe ne smatras vrhunskim strucnjakom , onda ko si ti da donosis zakljucke
Ne svidjaju mi se takvi ljudi koji dijalog zasnivaju na tome sto ce sta god neko reci kontrirati
A ako imas da kazes nesto razumno,i sta je tacno a sta ne , prvo prouci stvari da ih razumes pa onda kontriraj

Ne smaraj sa stvarima koje veze nemaju sa onim sto sam ja rekao.
Dakle, konkretno pitanje glasi "Kakav je to galakticki snop i kakav je to polozaj."
E, kad pokusas da mi odgovoris, tek onda ces videti koliko to nema veze sa astronomijom i fizikom.

I da mi nisi odgovorio pre nego sto proucis celokupnu astronomiju, fiziku i upoznas se sa kulturoom drevnih Maja kad vec umes da tvrdis ovde

Hvala lepo, astronomiju i fiziku poznajem sasvim dobro. Kulturu Maja ne, ali to uopste nije bitno.

Koga nesto stvarno zanima da sazna, nece to traziti ovde u svakom slucaju,

Evo, mene bas zanima, ali zbog takvih ko ti ne mogu da dodjem do saznjanja...Mora da si neki reptiloid.

Eve ga snop:
Harvest122808.gif

Polozaj je sledeci:
Na 13.0.0.0.0, decembar solsticija Sunce će se naći u obruču od Mlečnog puta, direktno u položaju "Tamnog procepa" u Galaksiji formirajući poravnanje između Galaktičke ravni i Meridijana ravnodnevnice. Ući ćemo u doslovno poravnanje Kosmičke, Galaktičke, Solarne i Lunarne ravni. Ovo je događaj koji se polako objedinjuje, tokom hiljada godina, a zbog precesija ravnodnevice. Nešto poput "promene" brzina Univerzuma. To dovodi do Velike Žetve, i povratak Gospodara Žetve.

I planeta će završiti svoje Vaznesenje na Četvrti Denzitet, vibracioni Denzitet Ljubavi. Tokom ovog Vaznesenja, desiće se trosmerna podela Duša na Zemlji. Oni sa pretežno Negativnim Polaritetom će nam se pridružiti jer ćemo Diplomirati kroz negativnu (Okrenutu sebi) Žetvu. Mi (Lucifer) ćemo stvoriti novu 4. Denzitetsku Zemlju, na osnovu Negativnog Okrenutog prema Sebi polariteta. Mi moramo "odraditi" sopstveni deo negativnih uticaja karme koji su nastali iz svih negativnosti stvorenih na ovoj planeti. Kada to uradimo, bićemo pušteni da ponovo zauzmemo svoje mesto kao šestodenzitetski Čuvari i Učitelju Mudrosti širom Galaksije.

Oni pretežno pozitivnog Polariteteta (Ljubavi i svetla) će se Vazneti do prelepe nove 4. Denzitetske Zemlje, gde ćete početi da radite na svom učenju i demonstriranju ljubavi i saosećanja. To će biti vrlo lepo i "Zlatno" doba. 4. Denzitet će vam otvoriti vaše Prave Moći kao jedinstvenim individualizovanim aspektima Jednog Beskonačnog Kreatora. Izvodićete dela i čuda kao što vam je onaj kojeg zovete "Isus" obećao da ćete činiti a "i veća će od ovijeh tvoriti." To će biti veoma magično vreme za vas.

Za većinu ljudi na zemlji koji se mogu smatrati ajmo reći "mlakima", koji će osetiti trenutak (što će osećati kao 'ekstazu') nulte tačke vremena, gde ćete osetiti potpuno Jedinstvo sa Kreatorom, dajući vam ohrabrujući podsetnik i pogled na to ko ste zaista, pre no što se veo zaborava ponovo spusti na vas, i bićete prebačeni na drugu 3. Denzitetsku planetu (neka vrsta 'Zemljine kopije'), da nastavite da radite na sebi i učite da se život ovde vrti oko donošenja izbora. Vi ćete ostati u "karantinu" inkarnirajući se u trećedenzitetskoj materiji do vremena naredne Žetve, do kada ćete morati da dokažete da ste naučili kako da budete Pozitivnija Bića, usmerena više na Službu drugima, nego na Službu sebi. Kada budete mogli to da uradite a sledeća Žetva dođe, zaslužićete pravo da nam se pridružite i uživate u vašem nasleđu, kao članovi Galaktičke zajednice, i sedećete sa nama kao Braća i Sestre Jednoga, oko stola našeg Galaktičke Upravnog Tela, Konfederacija Planeta.
...

Harvest122808.gif
Polozaj je sledeci:
Na 13.0.0.0.0, decembar

Sta je to?

solsticija Sunce će se naći u obruču od Mlečnog puta, direktno u položaju "Tamnog procepa" u Galaksiji formirajući poravnanje između Galaktičke ravni i Meridijana ravnodnevnice.

Dobro, i efekat toga ce biti kakav? Ono, prilicno sam siguran da se ovo desavalo mnogo puta u proslosti :):)

Ući ćemo u doslovno poravnanje Kosmičke, Galaktičke, Solarne i Lunarne ravni.

Nisam siguran da zelim da pitam sta je solarna i lunarna ravan...a ni ove ostale :):)

Zetva prijatelju, Velika Zetva.
Efekti su ti objasnjeni sto se tice dusa ljudi na zemlji. Fizicke promene koje prate zetvu zavise od nasih misli a po stivu iz koga ja citam, ono najgore, promena magnetnih polova, se nece desiti. Vise su izvesne solarne oluje ali to ne bi bilo toliko dramaticno, samo ne bi imali struje jedno 2 godine i komotno bi mogao da se preselis na selo lepo. Priroda, obrada zemlje, cuvanje stoke, znaci vraticemo se korenima...

ali tebi i izvor/text/objasnjenje bez jasnog datuma(godine,meseca,dana,sata,sekunde) kada ce se nesto desiti,ne znace nista....

tako da,molim vas,pored objasnjenja o potencijalnom smaku sveta,zbog Milice Cobanice dodajte godinu,mesec,dan,sat i sekundu kada se isti ocekuje......:)

...mada,cak i da ti neko sve to servira zajedno sa tacnim datumom,ti ces svakako trositi ostatak zivota ne razmisljajuci mnogo o tome........(?!)...............pa se postavlja pitanja zasto tebe uopste to sve i zanima?

msm da sekunde bas i ne trebaju :mrgreen:

Zetva prijatelju, Velika Zetva.
Efekti su ti objasnjeni sto se tice dusa ljudi na zemlji. Fizicke promene koje prate zetvu zavise od nasih misli a po stivu iz koga ja citam, ono najgore, promena magnetnih polova, se nece desiti. Vise su izvesne solarne oluje ali to ne bi bilo toliko dramaticno, samo ne bi imali struje jedno 2 godine i komotno bi mogao da se preselis na selo lepo. Priroda, obrada zemlje, cuvanje stoke, znaci vraticemo se korenima...

pa sta fali prirodi i selu? sta kao svet ce propasti ak ne bude struje? msm, kako su hiljadama godina ziveli bez nje zivece i posle... :roll: to NIJE smak sveta :mrgreen:

Nikad nisam ni rekao da je 2012-a, smak sveta. Naprotiv, sve vreme pricam kako je u pitanju promena. I to sasvim prirodna..
Zemljine promene koje prate Zetvu (kao sto je promena magn polova) ako bi se desile, definitivno bi mnogi videli kao smak sveta. Stvar percepcije...;)

Poslednja izmena:

Back