- Poruka
- 33.100

Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ti si drug clan ??? Zato i jeste ovaj forum njesra kada ga stranke uredjuju. Eto objasnjenja najzad.Umesto nekog ko nije ni za jednu stranku da nadju .
Nego mogli su i neki evric da ti stave tu.
Prva sam ti cestitalaPa meni je sutra, ali još malo idem da spavam pa zato ja unapred...![]()
Nisam drug član. Valjda tako lobiraju.![]()
Dragi jomini, srećan rođendan i ukloni mi onaj crveni karton što sam dobila zbog koječega.Ti si moj omiljeni supermoderator i jako mi se sviđaju tvoja kola. Želim ti veliki vozni park i još veću moć na forumu. Treća
Dragi jomini, srećan rođendan i ukloni mi onaj crveni karton što sam dobila zbog koječega.Ti si moj omiljeni supermoderator i jako mi se sviđaju tvoja kola. Želim ti veliki vozni park i još veću moć na forumu. Treća
Pu majku mu, mene se ne sete ni radikali ni SPS ...Ali ako me se sete na dan bezbednosti ...
![]()
E pa od mene ćeš dobiti čestitku sutra. I pošalji tim demokratama kalendar.
i jako mi se sviđaju tvoja kola. Želim ti veliki vozni park i još veću moć na forumu. Treća
Ne vredi, proći će izbori, tako ću i ja da izvisim za čestitku.Jel? Znaci salju svima redom? Pih kad ce taj avgust da i ja dobijem cestitku od DS-a .
Mene se samo Solana seti. Ebi ga zemljak![]()
Izljubi ga i za mene.
Samo bez jezika.
Ne vredi, proći će izbori, tako ću i ja da izvisim za čestitku.
![]()
Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off.![]()