Ko je ovome čoveku dozvolio da ovako vređa srpske borce?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.598
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...nformativni-razgovor-tokom-izbora-u-zajecaru/

1752271488763.png

Ненад Станић ·​

Ја сам Ненад Станић, човек са овог снимка и фотографије, борац прве категорије, одликован медаљом за одбрану и безбедност државе, ратни војни инвалид, учесник ратова у БиХ и на КиМ. Немам шта коме да се правдам и да показујем војну књижицу, нарочито не овима што прозивају. Нека је свима на срамоту који пљују и вређају учеснике ратова, а посебно овој креатури са информера. Време и суд части ће показати своје, а такозвани уредник Драган Ј. Вучићевић ће свакако бити тужен. Живели, живела Србија...
🇷🇸

Mislim da ostajem bez reči na ovakve vesti koje svakodnevno plasira ovaj neljud.

Poslednja izmena od moderatora:
Pogledajte prilog 1755130

Ненад Станић ·​

Ја сам Ненад Станић, човек са овог снимка и фотографије, борац прве категорије, одликован медаљом за одбрану и безбедност државе, ратни војни инвалид, учесник ратова у БиХ
ispravka
bio je na sluzenju u jna 1992 na samom pocetku rata u BiH kada se povukao iz bosne . nije on ratovao u bosni.
и на КиМ. Немам шта коме да се правдам и да показујем војну књижицу, нарочито не овима што прозивају. Нека је свима на срамоту који пљују и вређају учеснике ратова, а посебно овој креатури са информера. Време и суд части ће показати своје, а такозвани уредник Драган Ј. Вучићевић ће свакако бити тужен. Живели, живела Србија...
🇷🇸

Mislim da ostajem bez reči na ovakve vesti koje svakodnevno plasira ovaj neljud.
nije vazno sta kaze vec ko kaze

Činjenica je da je opozicija proglasila svoju izbornu pobedu u Zaječaru i u Kosjeriću i najavila da će istu braniti.
Svakako treba isptitati ko stoji iza te obmane javnosti i praktično poziva na sukobe .Da li lokalna rukovodstva opozicionih partija ili njihove centrale u Beogradu ili vođe studentskog političkog pokreta odnosno ko su konkretni pojedinci koji su pozvali građane na sukobe ?

Činjenica je da je opozicija proglasila svoju izbornu pobedu u Zaječaru i u Kosjeriću i najavila da će istu braniti.
Svakako treba isptitati ko stoji iza te obmane javnosti i praktično poziva na sukobe .Da li lokalna rukovodstva opozicionih partija ili njihove centrale u Beogradu ili vođe studentskog političkog pokreta odnosno ko su konkretni pojedinci koji su pozvali građane na sukobe ?
Abonenti donacija + Šolakova interesna grupa.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...nformativni-razgovor-tokom-izbora-u-zajecaru/

Pogledajte prilog 1755130

Ненад Станић ·​

Ја сам Ненад Станић, човек са овог снимка и фотографије, борац прве категорије, одликован медаљом за одбрану и безбедност државе, ратни војни инвалид, учесник ратова у БиХ и на КиМ. Немам шта коме да се правдам и да показујем војну књижицу, нарочито не овима што прозивају. Нека је свима на срамоту који пљују и вређају учеснике ратова, а посебно овој креатури са информера. Време и суд части ће показати своје, а такозвани уредник Драган Ј. Вучићевић ће свакако бити тужен. Живели, живела Србија...
🇷🇸

Problem je što sud za te klevete dosudi kaznu 50.000 din. To je problem zato non stop javno vređaju i lažu!

Kakve to ima veze sa temom?

Back