Po kratkom postupku - tako to Rusi rade!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi Simo, ja sam '80 godište i pamtim SRH po dobrom.
Kako i ne bi kad mi kao malom ništa nije falilo.
Devedesete mi je ćaća utekao u Muenchen-bojnu (ne doslovno, zbog toga što sam živio na krajnjem sjeverozapadu Njemačke), gdje sam proveo najbolje vrijeme svog života, da bi se moji starci '96 vratili u ovu govnaru.
I kako da sad volim Tuđmanovu nakaradu?
Jednako bi mislio i za BiH i za Srbiju da sam tamo rođen i da mi se dogodilo isto.
Mislio sam da si stariji mačak,kad ono mlađi od mene.I ja pamtim SRH po dobru,pamtio bi i RH da sam Hrvat,al kad nisam,pa ne mogu.
U odnosu na Srbiju Hrvatska je Kalifornija,tako da mi nije baš najjasnije kukanje Hrvata na svoju državu.
Čak je i Republika Srpska daleko ispred Srbije. :mrgreen:

Evo šta se dešava kada Putinu pokažete SREDNJI prst!​

Jasna mera.
Pogledajte prilog 1728468
Za vrijeme parade na dan pobjede 9 maja desila se mala neprijatnost, koja je odmah sankcionisana, tačnije akteri koji su zaslužni za taj nemili dogadjaj.
Naime, grupa učenika je tog 9 maja pokazivala srednji prst, čime su pokušale na taj negativni način skrenu pažnju na sebe sa jednog takvog dogadjaja.
Medjutim, kazna ih je stigla veoma brzo.
One su odmah nakon nemilog dogadjaja, upućene na vaspitnu eskurziju u memorijalni centar gdje su im držali časove sjećanja.

Tako to Rusi rade, odmah i temeljno.
Nepatriotsko ponašanje u svojoj zemlji ne može da se tek tako predje i shvati olako.
Dakle, zna se dobro šta je država a ne kao kod nas da se svakodnevno krše zakoni i Ustav a uz to se još i bezobrazno traže da se neki teži vinovnici puste iz pritvora.
Kmecao bi posle 5 dana zivota u takvoj diktaturi, ako nisi na strani vlasti, naravno.

Znam da je tebi Udbasu to tesko zamisliti, ali u diktaturi, vecina ljudi nije vlast.

Mislio sam da si stariji mačak,kad ono mlađi od mene.I ja pamtim SRH po dobru,pamtio bi i RH da sam Hrvat,al kad nisam,pa ne mogu.
U odnosu na Srbiju Hrvatska je Kalifornija,tako da mi nije baš najjasnije kukanje Hrvata na svoju državu.
Narod kuka po svuda jer misli da će im promijene u politici donijeti bolji život, a neće.
Problem je općenito na Balkanu činjenica da ljudi previše očekuju od politike, a sami ne žele raditi ništa i ne rade na onome na što mogu sami utjecati.

Pa tako i kad naši ljudi odu na zapad, žive u stanovima s 5 cimera, rade 2-3 posla, dok to isto kod nas nikada ne bi radili jer im je to ispod časti.
Naravno to ne stoji za sve, ali rekao bi da stoji za debelu većinu.

Narod kuka po svuda jer misli da će im promijene u politici donijeti bolji život, a neće.
Problem je općenito na Balkanu činjenica da ljudi previše očekuju od politike, a sami ne žele raditi ništa i ne rade na onome na što mogu sami utjecati.

Pa tako i kad naši ljudi odu na zapad, žive u stanovima s 5 cimera, rade 2-3 posla, dok to isto kod nas nikada ne bi radili jer im je to ispod časti.
Ko god može živjet u svojoj zemlji,tamo sunce ipak najbolje grije.

Apsolutno se slažem, samo što ljudi u ovim zemljama imaju užasan mentalitet koji kao da ispari čim odu na zapad.
Da kod nas rade 2 posla i dijele stan s nekim, imali bi i više nego vani.
Zato se i vraćaju, jer shvate da nije sve u novcu i apsolutnim iznosima, pogotovo kad te dočeka mjesečna renta od 1.5-2k eura za stan.

Bosanski udbasi su poznati i kao velike patriote, i kao ljudi od poverenja, aha.
images (1).jpeg

Лакше за доказати него доказати залетање аутомобилима грађана у демонстранте, а које су неки медији већ осудили као злочинце и убице - иако нико није убијен, а од повреда била само једна повреда главе, чак без и једне повреде карактеристичне за удар аутомобилом...
Али то не смета..
Glupost. Hoces da kazes da su hteli da se provozaju po ljudima pa ako niko ne pogine nikom nista. Ubistvo u pokusaju,sa namerom,nije iz nehata kada otkazu kocnice .

tako da mi nije baš najjasnije kukanje Hrvata na svoju državu.
U Hrvatskoj se dobro živi do trenutka kada poželiš imati svoju nekretninu, a onda qq majko.

:mrgreen:
A i zašto si u Hr ako si nezadovoljan i ako ne vidiš naznake da će ti biti bolje? Široko ti polje..
Baš zbog takvih kao što si ti, koji drugima govore da im je polje široko.
Shvaćaš li ti da moja dužnost NIJE voliti Hrvatsku?
Račune i porez moram plaćati, ali nisam dužan voljeti ovu državu, Tuđmana, branitelje, tebe ili bilo koga drugog.
Kada takvi poput tebe to budu shvatili, kao npr. i činjenicu da neki od nas ne slave pobijede tuđih nogometnih reprezentacija, već slave poraze hrvatske reprezentacije, onda se nekim ljudima ova država možda i neće toliko gaditi.
Prosto k'o pasulj.

U demokratskim društvima, građani imaju pravo da izraze stav, da protestuju, da traže promene. Tamo patriotizam ne određuje vlast, nego narod. Kod autokratija, kao što ti izgleda zagovaraš, sve što vlast ne voli se proglasi neprijateljskim i tako režim postaje država, a svaka kritika "izdaja".
hebo demokratsku državu. demokratija je način biranja uprave jedne države i nigde u svetu nije takva da se volja naroda neprikosnoveno poštuje. utopija kojom loši ljudi zadovoljavaju sujetu gubitnika.

demokratija znači da se svi bave menadžmentom u državi a to je neproduktivno i glupo. upravljanje državom je stručan posao kao svaki posao.

Evo šta se dešava kada Putinu pokažete SREDNJI prst!​

Jasna mera.
Pogledajte prilog 1728468
Za vrijeme parade na dan pobjede 9 maja desila se mala neprijatnost, koja je odmah sankcionisana, tačnije akteri koji su zaslužni za taj nemili dogadjaj.
Naime, grupa učenika je tog 9 maja pokazivala srednji prst, čime su pokušale na taj negativni način skrenu pažnju na sebe sa jednog takvog dogadjaja.
Medjutim, kazna ih je stigla veoma brzo.
One su odmah nakon nemilog dogadjaja, upućene na vaspitnu eskurziju u memorijalni centar gdje su im držali časove sjećanja.

Tako to Rusi rade, odmah i temeljno.
Nepatriotsko ponašanje u svojoj zemlji ne može da se tek tako predje i shvati olako.
Dakle, zna se dobro šta je država a ne kao kod nas da se svakodnevno krše zakoni i Ustav a uz to se još i bezobrazno traže da se neki teži vinovnici puste iz pritvora.
koji si ti smutljivac...radi se o bjelorusiji i kako to batko ureduje...

Back