Po kratkom postupku - tako to Rusi rade!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isključi caps lock kada pišeš.
Inače,nisi u pravu,i ruski klinci i srpski studenti pokazuju nepoštovanje prema svojoj državi.
nemoj da lazes.
jedno je kada ruska omladina pokaze nepostovanje DANU POBEDE kada je pobedjeno najvece zlo na svetu FASIZAM koji je odneo u holokaustu mnogo zrtava plus zrtava sirom sveta

sasvim drugo je kada studenti zahtevaju da se u drzavi primenjuje USTAV i da se oslobode institucije

to je razlika nebo i zemlja

dakle studenti u sbriji nisu nikada vredjali dan pobede nad fasizmom ili neke zrtve ili ti pak srpske borce iz proslosti!

to sto rezim svojata institucije i zahtev da se to prekine nije nepostovanje drzave sns bote

evo ti primer:

predsednik je usao na odeljenje intenzivne nege bez icijeg odobrenja i ako na odeljenje intenzivne nege ne mo\e niko da udje osim osoblja sa tog odeljenja!
taj pacijent kog je poseti osa tridesetak osoba plus (pratnja , novinari) i kog je dodirnuo je preminuo

kada su studenti poslali zahtev da se utvrdi ko je dogovoran za ulazak predsednika na odeljenje intenzivne noge predsednik je licno priznao da su mu brnaili da ide na intenyivnu negu, da nisu krivi medicinari, vec da je on i pored toga sto su mu branili HTEO LICNO DA IDE I OTISAO JE, dodao je na kraju : ja sam sam i pored toga sto su mi govorili da ne idem , otisao PA STA ????

drugo, recimo voe denvnice koje se isplacuju po cacilendu penzionerima , starcima a i mnogim drugima , koji idu i na proteste u nis...

-odkale je novac ? ko placa ?
-postoji li fiskalni racun ? hocete da uvedete babi na pijaci fiskalni kada proda kilo kupusa a za ovo nema fiskalni racun ? jel placen porez drzavi ?
-postoji li neki ugovor o delu makar na osnovu cega se taj novac isplacuje ?

sve to je dovoljno za istragu javnog tuzilastva i inspekcija , ali nista nema od toga. kazete PA STA ?

e vidis zbog toga sto na je drzava postala PA STA studenti i protestvuju.... ne moze tako pametnjakovicu. racuni moraju da se poloze.

vidis da to svojatanje nema veze sa onim sto su ove klinke u rusiji uradile.

Poslednja izmena:
Glupost. Hoces da kazes da su hteli da se provozaju po ljudima pa ako niko ne pogine nikom nista. Ubistvo u pokusaju,sa namerom,nije iz nehata kada otkazu kocnice .
Провери како изгледа кад се неки возач залети у масу, било пре неког времена у Немачкој..
Можда онда схватиш колико значи медијска манипулација.

Pa jeste... od kada je to snimak zaletanja automobilom u masu i gaženja ljudi autom - bilo kakav dokaz koji sud priznaje?
Од момента кад суд установи да нико у маси нема одговарајуће повреде?
Провери како изгледа кад возач залети аутомобил у масу са циљем гажења, колико особа погинe, а колико задобије повреде карактеристичне за удар аутомобила и неконтролисано кретање гомиле док се боре за живот...

Како то да се ни за један случај који је проглашен од новинара (а потом и од студената) за "залетање и гажење" нема снимак карактеристичан за "залетање и гажење"?

Не брзој са одговором, провери ово што сам навео па размисли...

nemoj da lazes.
jedno je kada ruska omladina pokaze nepostovanje DANU POBEDE kada je pobedjeno najvece zlo na svetu FASIZAM koji je odneo u holokaustu mnogo zrtava plus zrtava sirom sveta

sasvim drugo je kada studenti zahtevaju da se u drzavi primenjuje USTAV i da se oslobode institucije

to je razlika nebo i zemlja

dakle studenti u sbriji nisu nikada vredjali dan pobede nad fasizmom ili neke zrtve ili ti pak srpske borce iz proslosti!

to sto rezim svojata institucije i zahtev da se to prekine nije nepostovanje drzave sns bote

evo ti primer:

predsednik je usao na odeljenje intenzivne nege bez icijeg odobrenja i ako na odeljenje intenzivne nege ne mo\e niko da udje osim osoblja sa tog odeljenja!
taj pacijent kog je poseti osa tridesetak osoba plus (pratnja , novinari) i kog je dodirnuo je preminuo

kada su studenti poslali zahtev da se utvrdi ko je dogovoran za ulazak predsednika na odeljenje intenzivne noge predsednik je licno priznao da su mu brnaili da ide na intenyivnu negu, da nisu krivi medicinari, vec da je on i pored toga sto su mu branili HTEO LICNO DA IDE I OTISAO JE, dodao je na kraju : ja sam sam i pored toga sto su mi govorili da ne idem , otisao PA STA ????

drugo, recimo voe denvnice koje se isplacuju po cacilendu penzionerima , starcima a i mnogim drugima , koji idu i na proteste u nis...

-odkale je novac ? ko placa ?
-postoji li fiskalni racun ? hocete da uvedete babi na pijaci fiskalni kada proda kilo kupusa a za ovo nema fiskalni racun ? jel placen porez drzavi ?
-postoji li neki ugovor o delu makar na osnovu cega se taj novac isplacuje ?

sve to je dovoljno za istragu javnog tuzilastva i inspekcija , ali nista nema od toga. kazete PA STA ?

e vidis zbog toga sto na je drzava postala PA STA studenti i protestvuju.... ne moze tako pametnjakovicu. racuni moraju da se poloze.

vidis da to svojatanje nema veze sa onim sto su ove klinke u rusiji uradile.
Ko laže?Sve je to ista banda,samo je pristup državnih organa drugačiji.
Studenti zahtevaju?Ko su oni da bilo šta zahtevaju?Da je sreće država bi ovo rešila još u prvim danima i ne bi gledali iživljavanje dela naše populacije nad ostatkom stanovništva.
Da te kopiram malo,čisto da vidiš kako to grozno izgleda...JEL TEBI JASNO DA STUDENTI SVAKODNEVNO KRŠE ZAKON svojim postupcima?Blokiraju fakultete i saobraćajnice,blokiraju RTS,GSP,SKC,misle da su jači od države.Krše zakon ove države a pozivaju institucije da rade svoj posao.Koji deo tebi nije jasan u ovoj priči?Jel traže da institucije rade svoj posao?Policiju na ulice pa kao u EU,pendrekom po leđima,pa u pritvor,pa pred sudiju,pa u zatvor.Koga bre vi...

Studenti zahtevaju?Ko su oni da bilo šta zahtevaju?
pa ko ste vi da svojatate institucije?
zasto vucic niej procesuiran zbog SVOJEVOLJNOG ULASKA NA INTEZIVNU NEGU I KRSENJA STROGOG PRAVILA CIME JE UGROZIO ZIVOTE PACIJENATA ?
uveo je 30 ljudi medju zivotno ugrozene ljude , na zalost upravo taj pacijent je preminuo...

jos nam se svima popisao u lice kad je rekao : ONI SU MI BRANILI ALI JA IH NISAM POSLUSAO JA SAM HTEO DA UDJEM I USAO SAM , PA STA?!

pa ko ste vi da svojatate institucije?
zasto vucic niej procesuiran zbog SVOJEVOLJNOG ULASKA NA INTEZIVNU NEGU I KRSENJA STROGOG PRAVILA CIME JE UGROZIO ZIVOTE PACIJENATA ?
uveo je 30 ljudi medju zivotno ugrozene ljude , na zalost upravo taj pacijent je preminuo...

jos nam se svima popisao u lice kad je rekao : ONI SU MI BRANILI ALI JA IH NISAM POSLUSAO JA SAM HTEO DA UDJEM I USAO SAM , PA STA?!
Gde živiš ti tako zatucan i zadrt?!
Predsednik je institucija svake države.Ne može institucija da svojata instituciju.
Dalje,otišao je da ih obiđe iz najbolje namere,a ako on nema najbolju negu kao predsednik države,ja ne znam ko je ima,znači-zdrav je,čim je ušao među njih.
Nego,ko su studenti da bilo šta zahtevaju,to ti meni reci.

Gde živiš ti tako zatucan i zadrt?!
Predsednik je institucija svake države.Ne može institucija da svojata instituciju.
ovo ispada da predsednik moze da radi sta hoce ?
a kolko znamo svugde u svetu pa i kod nas po ustavu predsednik je protokularna figura...

ne lupaj gluposti
Dalje,otišao je da ih obiđe iz najbolje namere
rekoh NE LUPAJ GLUPOSTI!

da si imalo obrazovan znao bi da se na intenzivnu negu ne moze uci , da to mogu samo medicinari sa odeljenja intenzivne nege, cak ni ostala medicinska lica iz klinickog centra to ne mogu

TO SE MO\E RECIMO POREDITI KAO SA POKUSAJOM UBISTVA MALTENE tolko je to ozbiljno pravilo u svakoj bolnici!

ne moze predsednik drzave da ulazi u odeljenej intenzivne nege na svoju ruku i da vodi sa sobom 30 niovinara na odeljenje gde je zivot u pitanju!
pacijent je umro!

ne moze!

zbog ovogasto pises i sto radite , narod to vise nece trpeti

,a ako on nema najbolju negu kao predsednik države,ja ne znam ko je ima,znači-zdrav je,čim je ušao među njih.
E OAVAKAV IDIOTIZAM JA NISAM ODAVNO PROCITAO

Од момента кад суд установи да нико у маси нема одговарајуће повреде?
Провери како изгледа кад возач залети аутомобил у масу са циљем гажења, колико особа погинe, а колико задобије повреде карактеристичне за удар аутомобила и неконтролисано кретање гомиле док се боре за живот...

Како то да се ни за један случај који је проглашен од новинара (а потом и од студената) за "залетање и гажење" нема снимак карактеристичан за "залетање и гажење"?

Не брзој са одговором, провери ово што сам навео па размисли...
Mora da snimci nisu prikazivani na Informeru i Pinku (čudim se), čim pišeš ovakve gluposti.

ovo ispada da predsednik moze da radi sta hoce ?
a kolko znamo svugde u svetu pa i kod nas po ustavu predsednik je protokularna figura...

ne lupaj gluposti

rekoh NE LUPAJ GLUPOSTI!

da si imalo obrazovan znao bi da se na intenzivnu negu ne moze uci , da to mogu samo medicinari sa odeljenja intenzivne nege, cak ni ostala medicinska lica iz klinickog centra to ne mogu

TO SE MO\E RECIMO POREDITI KAO SA POKUSAJOM UBISTVA MALTENE tolko je to ozbiljno pravilo u svakoj bolnici!

ne moze predsednik drzave da ulazi u odeljenej intenzivne nege na svoju ruku i da vodi sa sobom 30 niovinara na odeljenje gde je zivot u pitanju!
pacijent je umro!

ne moze!

zbog ovogasto pises i sto radite , narod to vise nece trpeti

E OAVAKAV IDIOTIZAM JA NISAM ODAVNO PROCITAO
Jeste,jeste,protokolarna je...Pogledaj Trampa,Putina,Si Đi Pinga...To što bi vi voleli da je protokolarna ne znači da je tako.Nego,šta ćemo sa studentskom manguparijom?

Back