- Poruka
- 8.488
![]()
Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off.![]()
Теби срећан рођендан, а што се тиче честитке, то ћу морати да пријавим полицији и РИК, јер то је злоупотреба бирачких спискова, ако је тачно да ниси члан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off.![]()

Теби срећан рођендан, а што се тиче честитке, то ћу морати да пријавим полицији и РИК, јер то је злоупотреба бирачких спискова, ако је тачно да ниси члан.
Pridružujem se čestitkama. Sve najbolje.![]()
![]()
![]()

Srećan ti rođendan i od mene, i želim ti mnogo više korektnosti nego što si je do sada pokazivao.
Srećan rođendan, želim ti svako dobro.
Ujedno te molim da svoj posao ovde obavljaš zaista - profesionalno. Neutralno, nepristrasno, neobojeno.....Privatno je privatno, a poslovno je poslovno. Razgraniči te dve stvari.
Nemoj da si drugi Milojko Pantić - ''na teren su izašli igrači Partizana....a evo sada izlaze i naši'' (Zvezda) 8)
Ujedno te molim da svoj posao ovde obavljaš zaista - profesionalno. Neutralno, nepristrasno, neobojeno.....Privatno je privatno, a poslovno je poslovno. Razgraniči te dve stvari.
Nemoj da si drugi Milojko Pantić - ''na teren su izašli igrači Partizana....a evo sada izlaze i naši'' (Zvezda) 8)

svako dobro partijski
![]()
Naravno da drug jomini nije. Drug. Mislim jeste. Ali nije. Kapirate?![]()

Šta bi ovo prijatelju? Promenio si kurs?![]()

još uvek sam drug član
a rekao sam da ću i ostati ako bude parlamentarnih do septembra, i metiljavi ode u penziju
mrzi me da bunarim post gde dadoh takvo obećanje![]()
Ako taj... jel' ode u zasluženu penziju, pa još povede i neke druge sa sobom, idemo negde da se počastimo. Ja plaćam.![]()