Ovako to rade ozbiljni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hpim1028wv0.jpg

Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off. :mrgreen:

Теби срећан рођендан, а што се тиче честитке, то ћу морати да пријавим полицији и РИК, јер то је злоупотреба бирачких спискова, ако је тачно да ниси члан.

Како више волиш да Ти се честита: са "Сретан рођен дан", "Сретан рођендан", Срећан рођен дан" или "Срећан рођендан" :)

У сваком случају сматрај да си од мене добио честитке за рођендан:)

Иначе, ово су нови моменти на Крстарици. Нисам знао да модератори на пдф политика могу да буду и званично политички пиони.

А шта је са демократијом?

Желим саваког месеца другог модератора, и да се по партијској линији смењују на месту модератора чланови СРС, ДС, ДСС, СПС, ЛДП и други....

hpim1028wv0.jpg

Da čujem želje, čestitke i pozdrave. Tema stoji do sutra uveče, posle je off. :mrgreen:

ХА ХА ХА! Е мој пријатељу ала си ти наиван! Ти мислиш да су они то послали специјално теби. ВАУ! ОНИ САД МИСЛЕ НА ТЕБЕ! ПАЗИ ДА НИЈЕ ТАКО! Зар не примећујеш да на честитци нема чак ни твог имена! Па то је компјутерски програм који избаци (одштампа) одређен број комада тог датума, они имају укуцане датуме у компујтер и то се "масовно штампа" и шаљу свакоме. А ја ћу ти послати КАЛЕНДАР И КАРТУ ДО ХАВАЈА ако хоћеш само да не гласаш за лудаке који нам упропашћавају Србију и који гледају да купују људе на оваквим јефтиним триковима :lol::mrgreen:
У сваком случају, СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН!

Srećan rođendan, želim ti svako dobro.
Ujedno te molim da svoj posao ovde obavljaš zaista - profesionalno. Neutralno, nepristrasno, neobojeno.....Privatno je privatno, a poslovno je poslovno. Razgraniči te dve stvari.
Nemoj da si drugi Milojko Pantić - ''na teren su izašli igrači Partizana....a evo sada izlaze i naši'' (Zvezda) 8)

Ujedno te molim da svoj posao ovde obavljaš zaista - profesionalno. Neutralno, nepristrasno, neobojeno.....Privatno je privatno, a poslovno je poslovno. Razgraniči te dve stvari.
Nemoj da si drugi Milojko Pantić - ''na teren su izašli igrači Partizana....a evo sada izlaze i naši'' (Zvezda) 8)

апсолутно се слажем са тобом :mrgreen:

Добра...:lol::super:

Значи од сада Јоминија ословљавамо са друже-господине Пантићу...:sad2:

...миссим до 11.5......:mrgreen::whistling:

Теби срећан рођендан, а што се тиче честитке, то ћу морати да пријавим полицији и РИК, јер то је злоупотреба бирачких спискова, ако је тачно да ниси члан.

Ако ти је успут и ја ћу ти приложити овакву једну што су мени ( замисли) послали:lol:
А и г17- нам овуда редовно честита свашта.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back