Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.268
Meni se oblikom čini da je napravljen kako bi letio po autocesti, ali samo ravno.inace vise je pravljen za vece brzine, nije to bas neki cruiser.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se oblikom čini da je napravljen kako bi letio po autocesti, ali samo ravno.inace vise je pravljen za vece brzine, nije to bas neki cruiser.
Definitivno....Meni se oblikom čini da je napravljen kako bi letio po autocesti, ali samo ravno.
Mislim da preterujes. Ne vozim motore, ali ovakvi se motori valjda voze i po krivinama, ne zezajMeni se oblikom čini da je napravljen kako bi letio po autocesti, ali samo ravno.
Ma normalno da se voze po krivinama, samo kažem da je Hayabusa baš egzotika.Mislim da preterujes. Ne vozim motore, ali ovakvi se motori valjda voze i po krivinama, ne zezaj
![]()
Voze se, kad naletis na sljunak da vidis kako se ljubi ograda...u Srbiji ni kola ne mogu da se voze normalno a kamoli motori.Mislim da preterujes. Ne vozim motore, ali ovakvi se motori valjda voze i po krivinama, ne zezaj
![]()
A sad mi pricamo ovde o nekim motorima, motori imaju jednu prednost a to su guzve...lakse mogu da se izbegnu i da se covek provuce ali opet mora da se pazi puno....
..al zato gde su ovi budzovani i uticajni tu postavljaju lezece policajce i ogranicavaju na 30 ,,,,a mi ostali sto ce da izginemo ne daj Boze ko nas je....Bas cu da slikam kad budem prolazio da vidite rupcagu nasred puta koja stoji bukvalno godinama, ima jedno kilometar i po od mene.
Ma za guzve su dobri i ovi jaci skuteri, ne oni prdavci od 49 kubika.
Neki naked model i kralj si u gradskoj gužvi.
To je nesto sto ja zelim.
Neki naked model i kralj si u gradskoj gužvi.
Visina je jedan od kljucnih faktora kada biras motorcikl, pogotovo ako ides na duza putovanja.Kakve ima veze sa visinom? Visok si ili nizak?
opet imaju nekakvi aftermarket dodaci za dizanje i spuštanje sjedala, nije puno ali pomogne.Visina je jedan od kljucnih faktora kada biras motorcikl, pogotovo ako ides na duza putovanja.
Ljudi preko 195cm (u sta ja spadam) su jako ograniceni sa izborom.
opet imaju nekakvi aftermarket dodaci za dizanje i spuštanje sjedala, nije puno ali pomogne.
Je li, totsi, koji je ovo model?
Kad si ti video pokvaren Suzuki?Možda je taj bio pokvaren.
Moj je kao bombonica, po Beogradu nezamenljiv, ide kao neman, provlači se svugde, a i ljubiteljima motora privlači poglede. Brz je koliko god hoćeš, dobar obrtni moment pa se nikad ne guši ako umeš da koristiš menjač.
Imam Puigov vizir baš za njega, nikad nikakvih problema sa vetrom. Na autoputu mu je 140-160 optimalno. Ne bih ga prodao nizašta na svetu.
A imam i Fazera 600, vozio GS-a, CBF600, KLE-mentinu, V-stroma, svašta nešto.